top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Πριν λίγο εφτασα στο σημείο να πετάξω στον τοίχο το χειριστήριο. Ουτε στο fifa δεν το είχα κάνει. Το παιχνιδι ειναι ένα κωλοχανείο πλεον. 3 ματς καρμπόν. Ομαδα φτιαγμένη, div4 φτασμενη, χημείες μαλακιες, παιχταράδες, κτλ κτλ. SCRIPT ΕΜΕΤΙΚΟ στην κυριολεξία... Παιζω με τυπο Div9 55-60αρηδες ΟΛΟΙ, 2-0 ημίχρονο με τον αλλο να παίζει σα Ρεαλ στα καλά της, οι δικοί μου με μείον 5 ταχύτητα τουλάχιστον, σαν ανάπηροι, λάθος πασες συνεχώς και το 2-0 απορώ πως το εκανα. 2ο ημίχρονο τα ιδια και χειρότερα με τον τύπο να βάζει 3 γκολ μεταξύ 80-85 με παίκτες μου να τον παίζουν στις γωνίες κυριολεκτικά! ΚΑΠΑΚΙ 2 ματς division 7 που με έριξε, με αντίπαλο div9 πάλι, με παρόμοια ομάδα, τα ιδια ακριβώς με τη διαφορά ότι έχασα με πέναλτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ στο 93'... 3ο ματς, με αντιπαλο div6, νορμαλ ομάδα, έχω ως το 30' 4(!) δοκάρια, 7 τελικές στο στόχο, εχει 5 αποκρούσεις με Χαρτ (!), δε μπορεί να αλλάξει 2η πάσα (προφανώς θύμα του σκριπτ αυτος αυτή τη φορά), κι απο απόκρουση του τερματα του, βγαίνει αντεπίθεση, οι 5 αμυντικοί μου τον έπαιζαν αλλου κι αλλού οσο προσπαθούσα να τους μαζέψω, να μαρκαρω, και 0-1. Παύση, screenshot, quit ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Αυτο δεν είναι παιχνίδι ρε φίλε τελικά. Σε κάθε update το γ@μανε ολο και περισσότερο. Που να μπουν και όλοι με τα αληθινά φράγκα. Ντροπή και υποτίμηση νοημοσύνης γ@μω τα μυαλά σας γελοία εταιρεία. Καλό καλοκαίρι σε όλους οριστικά αυτή τη φορά. Εφαγε delete όπως και οποιαδήποτε save και data αποθηκευμενα στην κονσόλα. Σιχτιριζω τον εαυτό μου που έχασα τόσο χρόνο για την εμετική μ@λ@κια.