top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Παίζω 4-2-1-3, με Ripa (80 long ball counter, 80 out wide), με εντελώς αλλαγμένες θέσεις μεοεπιθετικά και advanced instructions παντού (μισώ θανάσιμα τα default συστήματα που πηδάς για κεφαλιά στο κέντρο και ο πιο κοντινός πατάει τον ασβέστη στο αράουτ 40 μέτρα μακρυά), με 96 chemistry και 2430 δυναμικότητα, με μπροστινούς Inzagi (cf), Romario και Chiesa (ss), οι οποίοι έχουν τρελαθεί στο παστέλωμα και οι τρεις. Γύρισα μια φορά μόνο στους strikers γιατί δεν θέλω να σπάσω αυτή τη τριάδα άμα σκάσει κανάς cr7, Benzema, Lewa ή Vlahovic. Από τους διαθέσιμους ήθελα Depay ή David μόνο, επειδή είναι χαμηλά ευέλικτα κορμιά που ταιριάζουν στο στυλ που συνήθισα με τα δύο ss.. και έσκασε David.
Είμαι division 4 τώρα, έχοντας παίξει επίτηδες όλα τα ματς για το ανέβασμα των παικτών κι ας έχω προκριθεί νωρίς στις προηγούμενες κατηγορίες, έχοντας πολύ μεγάλο σερί από νίκες και μετρημένες στα δάχτυλα ισοπαλίες με ήττες μαζί (την 7, την 6 και την 5 τις έβγαλα με 10/10 χωρίς πλάκα.. στις πρώτες κατηγορίες πάλευα με τα κουμπιά να συνηθίσω).
Θα φανεί παράξενο αλλά έχω συνηθίσει την άμυνα θυσιάζοντας πρησμένα δάχτυλα από το R2+L2 μαζί σε μήκη και πλάτη παντού.
Αυτό που δεν γουστάρω καθόλου στο παιχνίδι είναι που κάποιες φορές δεν παίρνεις τον παίκτη που θες με τη καμία, που όταν κλείνομαι πίσω οι τρεις μπροστινοί βόσκουν ΑΚΙΝΗΤΟΙ χωρίς, έστω για τα μάτια, να κάνουν πως τρέχουν και τρίτον και σπαστικότερο σε κάθε 10 πάσες η μία θα πάει πραγματικά εντελώς αντίθετα από εκεί που στόχευα, καταστρέφοντας αντεπιθέσεις.
Η βασική ενδεκάδα που σπάνια αλλάζει είναι Ramshdale, Rudiger, Ake, Goosens LB, Walker RB, Doucoure DMF, Locatelli DMF, Chalihanoglu AMF, Romario, Chiesa SS, Inzagi CF. Όλοι τους στο 85-95 ταίριασμα στο long ball counter του Ripa, ομάδα χωρίς τεράστια ονόματα.
Στην 4 έχω παίξει το πρώτο ματς (1-1) και μάλλον εκεί ξεκινάει το μάτωμα.