top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
μετα απο 5-6 μερες επιασα εχθες ξανα τις κατηγοριες,εκανα 4-1-1 και ανοδο στην Κ4,τοσες μερες δεν το ακουμπουσα γιατι δεν μπορουσα να παιξω οπως ηθελα,κατι χαλασε στην ομαδα,επισεις δεχομουν ευκολα γκολ και προσπαθουσα να βρω τι κανω λαθος.
ααααααα το τι μπινελικι εριξα ηταν αλλο πραμα εχθες και ας κερδιζα τους αγωνες.
παντως,με τα πολλα κατεληξα σε 2 αλλαγες.
1η αλλαγη ο μαξιμιν πηγε παγκο γιατι με εχει τρελανει το να χανει γκολ σε αδειο τερμα,επισεις πολλες φορες επαιζε περισσοτερο 10αρι και λιγοτερο φτερο,απο μονος του εκανε την κινηση και δεν το ηθελα,στην θεση του μετα απο πολυ σκεψη ηταν 2 επιλογες,αρχικα ελεγα να παρω ντι μαρια και να παει ο μπειλ αριστερα,αλλα ψαχνοντας βρηκα τον αζαρ που και τον πηρα για τα αριστερα και ο μπειλ μενει δεξια,ο οποιος αζαρ στα 5 ματσ που επαιξα εκανε 2 χατ τρικ.
2η και σημαντικοτερη αλλαγη ηταν 3 τρικ στην διαμορφωση τις ομαδας που μετα απο μελετη τοσων αγωνων που εχω παιξει βγηκε στο 100%,επαιξα μετα απο καιρο πολυ καλη αμυνα.
τωρα απο εδω και περα,περιμενοντας και την επομενη εβδομαδα που θα βγουν οι νεοι παικτες του μηνα οπως εχει τωρα σε ιαπωνια-αμερικη,ελπιζοντας να ειναι σε κανα καλο πρωταθλημα,εχω και δωρεαν συμβολαια να σπρωξω,η σκεψη μου ειναι να μαζεψω να παρω τον ντι μαρια (120.000) η τον μαχρεζ (180.000) και να παει παγκο και ο μπειλ που δεν μου αρεσει μεχρι τωρα και η αλλη σκεψη ειναι να παρω καποιον μεσο καλο,(δεν εχω ψαξει) για την θεση του φρεντ ο οποιος κανει αθορυβη δουλεια αλλα θελω κατι καλυτερο για εκει.