Εδώ θα συγκεντρώσουμε τις ομάδες μας από το Mode Dream Team ...
Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία με την ομάδα σου (δες εδώ πως θα ανεβάσεις φωτογραφία)
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Είμαι D3 και παίζω εναλλακτικά με αυτές τις δυο ομάδες, πότε με την μία και πότε με την άλλη.
Εντυπώσεις από παίκτες:
Salah μεγάλη απογοήτευση παιδιά, έπρεπε να πάρω Benzema από το δωρεάν 5* nominating contract, το μετάνιωσα πάρα πολύ, δεν με έχει ψήσει καθόλου, μεγάλος χασογκόλης, τον πήρα για αριστερό εξτρέμ να κόβει προς τα μέσα και να σουτάρει με αριστερό finesse shot (αντι-μεσι φάση), τζίφος.
Λίρα 100 αμυντικά μου έχει βγει ο Ginter, παίζει και DMF, θετικός και αξιόπιστος, χωρίς βέβαια να είναι κάτι τρελό, είναι όμως πολύ καλό πολυεργαλείο.
Τα πολυεργαλεία-παίκτες μπαλαντέρ γενικά είναι η αδυναμία μου.
Από τερματοφύλακες Ter Stegen και De Gea, για την ώρα είναι οκ, αλλά σε κάποια φάση θα πάρω Neuer και Donnarumma, έχω την αίσθηση ότι είναι και οι 2 alter ego του Kahn, όποτε παίζω εναντίον τους κατεβάζουν ρολά.
Ο Neymar πολύ καλός, δεν τα κολλάει πάντα αλλά γενικά είναι αξιόπιστος και παίζει και AMF όταν περνάω αριστερό εξτρέμ τον Son, ο οποίος είναι ΦΟΒΕΡΟΣ, τον συστήνω ανεπιφύλακτα, δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε την αγορά του. Φανταστείτε ότι Neymar και Son δεν είναι καν τερματισμένοι.
Τον De Bruyne περίμενα λίγο καλύτερο, δεν έχει και το καλύτερο σουτ, ούτε οι πάσες του είναι πάντα αλφάδι, κάνει λάθη που δεν θα έπρεπε βάσει στατιστικών και τιμής, όχι ότι είναι κακός, κάθε άλλο, απλά νομίζω ότι δεν αξίζει τα λεφτά του, αν ξαναεπέλεγα θα έπαιρνα κάτι άλλο, ίσως Bruno, ίσως Kante (μάλλον Kante). Βέβαια δεν τον έχω τερματίσει ακόμα, θα δείξει στο μέλλον.
Ο Fernandinho που έχω στην πρώτη ομάδα (δεν τον έχω τερματίσει κιόλας) παίζει κυρίως ως CB και όχι ως DMF, μια χαρά είναι το παλικάρι, έχει ξεφτυλίσει πολλούς επιθετικούς 95+, αλλά σίγουρα θα ήθελα κάτι καλύτερο για CB, ίσως Marquinhos, θέλω ένα πολύ δυνατό CB που να παίζει και RB και DMF, θα έπαιρνα Koulibaly που είναι εγγύηση αλλά δεν παίζει άλλες θέσεις εκτός από CB αν θυμάμαι καλά.
Για Christiano, Vieira, Beckham, Puyol, R. Carlos, δεν χρειάζεται να πω κάτι, τους γνωρίζουμε όλοι. Αν τους έχεις, απλά τους έχεις. Ο Christiano base card βέβαια δεν είναι ο ίδιος που είχαμε μέχρι πέρυσι που ήταν παίκτης cheat, αλλά δεν παύει να είναι Christiano.
Iniesta base card απλά εκπλητικός για τα λεφτά του, στην ουσία είναι ένας κρυφός Legend με λιγότερο stamina, τον συστήνω ανεπιφύλακτα, ειδικά για κάποιον που ξεκινάει να φτιάχνει ομάδα, είναι no brainer.
O Guerreiro απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ, αν δεν τον έχετε απλά πάρτε τον, ΦΟΒΕΡΟΣ σε όλα του, πάσα, σουτ, ντρίμπλα, είναι 4* αριστεροπόδαρος και τερματισμένος έχει στατιστικά Legend, παίζει LB, LMF, LWF και CMF, αν έπαιζε και RWF θα πέταγα έξω για πλάκα τον Salah από την βασική εντεκάδα.
Lewa επίσης γνωρίζουμε όλοι, δεν τον έχω τερματίσει ακόμα, για την ώρα έχει χαμηλό Stamina και θέλει αλλαγή στο 60' γι'αυτό και δεν τον έχω ακόμα βασικό, αλλιώς θα πέρναγα αυτόν βασικό CF και θα έβαζα Christiano ως RWF (και σαλάχι εξέδρα που πραγματικά κάποια στιγμή εκεί θα τον στείλω, απλά τώρα δεν έχω ακόμα την πολυτέλεια ελλείψει καλύτερου). Ο Lewa τα βάζει, βέβαια χάνει και κάτι χαζά ώρες ώρες όμως γενικά είναι θετικός, αν και τον περίμενα λίγο καλύτερο, επιφυλλάσσομαι για τελική γνώμη μόλις τερματίσει.
Cavani 4*, τα στατιστικά του δεν μαρτυρούν την ποιότητά του, ο τύπος παίζει σαν 5* στα καλά του, τα παστελώνει τρελά, ίσως ο πιο αξιόπιστος γκολτζής στην ομάδα μετά από Son. Απλά δώστου την μπάλα να σουτάρει με το δεξί, αν έχει και χρόνο για stunning shot, το κάρφωσε.
Ο Pique υπάρχει κυρίως ως αλλαγή για να συμπληρώνει δεκαοκτάδα, είναι πάντως αξιοπρεπής όποτε τον έχω χρειαστεί.
Από τις πράσινες κάρτες POTW που δεν αναβαθμίζονται, ο Pasalic νομίζω είναι ο πιο θετικός, ωραίος παίκτης (συνήθως παίζει ως αλλαγή του De Bruyne), θετικός και ο Hoffman (συνήθως παίζει ως αλλαγή του Beckham), Elvedi δεν παίζει όπως θα περίμενες βάσει στατιστικών (CB, RB), και τέλος Trossard δεν έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα, υπάρχει ως έξτρα αλλαγή αν έχει βελάκι πάνω, δεν είναι κακός, αλλά δεν έχει δείξει και κάτι ιδιαίτερο.
Για την ώρα θέλω έναν αριστεροπόδαρο για αντικαταστάτη του Sallah έξω αριστερά (ίσως Dybala) ώστε να στείλω το σαλάχι εξέδρα που μου την έχει σπάσει με την δυστοκία του και γενικά με την ανυπαρξία του, ο τύπος ρε σεις ώρες ώρες κυριολεκτικά περπατάει στο γήπεδο ακόμα και όταν η μπάλα κυλάει δίπλα του και περιμένει να τρέξουν οι άλλοι να την μαζέψουν και να του την δώσουν.
Και τέλος θέλω κι ένα πολύ δυνατό πρωτοκλασάτο CB να παίζει και RB, DMF, ίσως Marquinhos.