Το PES αλλάζει όνομα σε eFootball και πλέον θα κυκλοφορεί δωρεάν ως Free-To-Play παιχνίδι για κονσόλες PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, PC και κινητά Android και iOS! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Konami, το eFootball θα εξελίσσεται διαρκώς ενώ στο άμεσο μέλλον θα γίνει ολοκληρωτικά cross-platform, υποστηρίζοντας ακόμα και αγώνες μεταξύ κονσολών και κινητών. Το eFootball θα βασίζεται στη νέα μηχανή γραφικών Unreal Engine και θα έχει τετραπλάσια animations σε σχέση με πέρυσι. Η νέα τεχνολογία Motion Matching που θα χρησιμοποιηθεί για τα animations θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες και όχι μόνο στις κονσόλες νέα γενιάς. Στο video γίνεται αναφορά και σε 2 modes "Online Leagues" και "Team Building" τα οποία θα προστεθούν στο παιχνίδι το φθινόπωρο. Αργότερα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα για Cross-platform αγώνες μεταξύ PC, Xbox και PlayStation. Το eFootball αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, iOS και Android. Δείτε παρακάτω το Intro Video του eFootball :
top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Συνεχίζουμε τη γενική συζήτηση για το eFootball εδώ >>
https://www.wehellas.gr/forum/efootball/efootball-2023-general-discussion
Παίδες, για όσους θέλουν να παίζουν μόνο offline pes, έχετε το νου σας για το Football Life 2023, θα είναι standalone ποδοσφαιρακι βασισμένο στο pes21, heavily moded και θα κυκλοφορήσει τέλη Οκτωβρίου από smokepatch:
"Football life does not require any assets and will include all our heavily moded assets, based on the fox engine of PES21 (fox engine powered PES 18/19/20/21), graphics of older PES series can mostly be adapted to football life and many features will be available as optional add-ons. game is detached from the pes series and uses the smokepatch database, graphics, gameplay, and scripts.
Expected Main Features:
- Simple one-step installer and run procedures.
- Game text language is in English only, other languages might be available in future versions, and all commentaries languages can be added from addons.
- no game is needed, FL includes enhanced and upgraded assets covering almost all aspects.- special sider included in football life, including minimum add-ons, can add more from the addons menu, and the game can run with or without the sider. - free to play any offline mode, we choose advertisements and sponsorship to keep our work shared for free for everybody.Details and many other features will be announced on the smokepatch website as soon as they are confirmed. Previews and other videos will be shared on our YouTube channel as well".
παιδια, ronaldo εδω απο το παλιο φορουμ...τοσο καιρο δεν εχω ασχοληθει να φτιαξω προφιλ γιατι δεν μου αρεσει καθολου το νεο φορουμ...δεν γινεται να παμε παλι στο παλιο? μια χαρα ηταν ολα εκει....ωραια τα λεγαμε! οσο για το προ τι να πουμε, αυριο βγαινει το "καινουργιο" και κανεις δεν ασχολειται..
Γεια σας αλάνια. Πως τα πάτε; Ασχολείστε ακόμα με το "παιχνίδι" αυτό; Προσωπικά το έχω παρατήσει και σπάω πλάκα στο FUT του FIFA22 που αυτή την εποχή είναι τσίρκο μεντράνο χαχαχαχα! Ομάδα κάτω από 95 overall δεν υπάρχει και δίνει αβέρτα τον κώλο του. Φαντάζομαι τα ίδια και στο "e-malakia 2022" γίνεται. Το πήρα απόφαση και μετά απο 39 χρόνια σε football games (1ο μου το International Soccer σε Commodore 64), θα μείνω δίχως ποδοσφαιράκι. Και το Fifa23 που έλεγα να έπαιρνα ελέω συλλεκτικού τίτλου (τελευταίο της σειράς με το όνομα Fifa) μάλλον θα κάνω πίσω. Ξεκινά και Δημοτικό ο μικρός οπότε περιορισμένος χρόνος ακόμα πιο πολύ. Εσείς τι θα κάνετε;
Καλησπέρα παιδιά. Ημουν μέλος στο παλιο φορουμ. Έχω να ασχοληθω με το φόρουμ και το προ κανα 3αρι χρονια λογω δουλειων κτλ, και απο τοτε εχουν γινει κοσμογονικές αλλαγες, και στα δυο. Υπαρχει περίπτωση να ελεησετε τον φτωχό (εμενα) που επαιζε προ εδω και 20 χρονια πριν;
Υπαρχει καποιο ποστ guide?
Ή εστω σε λιγες γραμμες να μου εξηγησετε τι παιζει;
Ειδα έκπληκτος οτι ολοι οι παιχτες ειναι διαθεσιμοι για αγορα με GP? Οπότε η φαση είναι απλα παιζε και μαζευε GP?
Με το πρωτο ανοιγμα, το outbox μου γεμισε με καποιες δεκαδες (ή και εκατοντάδες? Εφυγα για διακοπές και δεν θυμαμαι) χιλιάδες GP και με μερικά χρυσά λογω των δωρεαν που δίνουν τωρα. Να ξεκινήσω καποια επενδυση με αυτα;
Ευχαριστώ, ειτε ασχοληθείτε ειτε όχι με το μηνυμα μου 😁
καλημέρα παιδιά , εχω παρατηρήσει κατι , εχω δεξιά messi αριστερά neymar .
όταν είναι στις θέσεις τους , δηλαδή ΔΠΕ και ΑΠΕ η αντοχή τους γίνεται κόκκινη μετά το 80 λεπτο του παιχνιδιού . αντίθετα όταν τους αλλάζω θέση και τους κανω ΕΜ η τον messi ΚΕ (κεντρικο επιθετικο) η αντοχή κοκκινίζει από το 65 λεπτο και μετά .
το έχετε παρατηρήσει η είναι ιδέα μου ?
Μια χαρά το σύστημα του παιχνιδιού. Κρατάς τους παίχτες και την επόμενη χρονιά και τους χάνεις όταν τελειώσει το συμβόλαιο, εκτός αν του βάλεις κάποια ανανέωση που είναι ψιλοπανάκριβη. Στην ουσία κρατάς 1-2 τοπ παίχτες και μαζεύεις ταυτόχρονα GP για να τους ξαναγοράσεις. Κομπλέ θεωρώ.
https://www.konami.com/efootball/en-us/topic/news/490
In preparation for the new season, we will be updating eFootball™ 2022 to eFootball™ 2023 in late August.
eFootball™ 2023 will include additional domestic leagues, as well as data updates to reflect promotions/relegations and player transfers.
■ In-Game Asset and Other Data Carryover
The following in-game assets will be carried over.
・ eFootball™ Coins
・ GP
・ eFootball™ Points
・ Player Data
・ Manager Data
・ Objectives
・ Login Bonus
・ In-game Items
・ Settings
However, please note that these following in-game assets may undergo changes.
・ Player and Manager Affiliations
・ Player Card Designs
■ Large-scale maintenance for License Update
We are planning to implement a large-scale maintenance in November for the process of in-game asset carryover.
Following the large-scale maintenance, the majority of "Standard" players signed in eFootball™ 2022 will have their affiliations and photos updated.
In addition, players that are no longer available will be replaced with in-game items of equivalent value.
Please note that the aforementioned information is tentative, and we will be releasing more details as soon as possible
Να αναφέρω ένα πολύ εκνευριστικό ακόμη που δεν μου το κάνει πάντα; Συνήθως όταν υπάρχει input lag το έχω παρατηρήσει, αλλά δεν δικαιολογείται ούτε εκεί. Όταν πατάμε το L2 (match up), αυτό που κόβει την μπάλα αν περάσει δίπλα σου, πολλές φορές για ανεξήγητο λόγο, κάνει τον παίχτη να κυνηγάει ταυτόχρονα και αυτόν που έχει τη μπάλα, με αποτέλεσμα να χάνει τη θέση του ο αμυνόμενος παίχτης που ελέγχω. Δε με αφήνει δηλαδή να πάω τον παίχτη εκεί που θέλω και ξέρω ότι πιθανότατα θα δώσει πάσα. Φυσικά δεν πατάω το Χ που το κάνει αυτό.
Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Είναι τέρμα εκνευριστικό γιατί υπό άλλες συνθήκες πιθανότατα να είχα κόψει την πάσα, αλλά το να αναγκάζει τον παίχτη να τρέχει προς τον αντίπαλο που έχει τη μπάλα είναι άκυρο εντελώς.
Τόσα χρόνια η σύνδεση μεταξύ των παιχτών ήταν με το p2p το οποία είχε lag η delay άλλες φορές ήταν έντονο άλλες πιο ήπιο κτλ.. Αλλά δεν με επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό και μπορούσα να παίξω... Κ επίσης εαν είχε lag το είχαν κ οι 2 πλευρές.. Φέτος αποφάσισαν να πανε σε servers, έχει εξαλειφθεί το lag αλλά έχει δημιουργήθει το input lag~ delay, που δεν υποφερεται... Δεν είναι ότι μπορεί για ένα 1,2 sec να αργήσει να δώσει πάσα κτλ.. Κάνει ο παίχτης μια ενέργεια ενώ έχεις την μπαλα την οποία δεν έχεις επιλέξει η όταν έχει input lag η delay οι παίχτες μέσα στο γήπεδο κάνουν κινήσεις άκυρες χωρίς την μπάλα στα πόδια, κινούνται οπου θέλουν αυτοί και διαλύεται ο σχεδιασμός της επίθεσης σού.. Και ξεκάθαρα αλλοιώνεται το αποτέλεσμα και εικόνα του παιχνιδιού.. Κ δυστυχώς παίζω με αυτές τις συνθήκες περιπου 2 εβδομάδες, non stop input lag.. Δεν έπρεπε ποτέ να πάνε σε unreal αλλά να συνέχιζαν με fox engine και ο σκοπός τους να ταν να βελτιωναν και να εμπλουτιζαν το 21..τωρα αυτό το πράγμα θα αργήσει να γίνει ένα νορμάλ ποδόσφαιρακι και εάαν γίνει κιολας
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι όπως λέει ο @broxopios, στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα νόημα το survey της ΚΟΝΑΜΙ. Η μόνη μου ελπίδα είναι κάποια στιγμή το FIFA να αλλάξει engine και να έρθει λίγο πιο κοντά στα γούστα μου , ή να βγει το UFL, το οποίο προσωπικά θα στηρίξω πάρα πολύ ακόμα και αν στην αρχή είναι απαίσιο και δεν βλέπεται.
Δυστυχώς αυτό το πράγμα που παίζουμε δεν πρόκειται ποτέ να φτιαχτεί, πρέπει κάποια στιγμή να το παραδεχτούμε και να το αποδεχτούμε, το αγαπημένο μας παιχνίδι έχει πεθάνει.
Παίζω αυτό το εμετικό έκτρωμα μέχρι να βγει κάποια εναλλακτική, οποιαδήποτε εναλλακτική, γιατί όπως όλοι μας απλά θέλω να παίζω ένα ποδοσφαιράκι και πλέον ακόμα και το οφλαιν του που παίζω κυρίως είναι τρισάθλιο, το έκαναν τόσο δυσκοίλιο που δεν είναι πια διασκεδαστικό ούτε να παίζεις στο regular-professional επίπεδο να φορτώνεις γκολ την ΑΙ.
Όλο κουλά, δυσκοιλιότητα, τραγικό input delay, μπαίνουν όλο τα ίδια σάπια γκολ, δεν βγαίνουν πλέον καθόλου ωραίες φάσεις και πρωτότυπες κινήσεις, είναι όλα σε ράγες, με απλά λόγια ΒΑΡΕΤΟ, πολύ ΒΑΡΕΤΟ.
Είναι πολύ πίσω το παιχνίδι και δεν πρόκειται να φτιαχτεί και ποτέ. Σε βαρεθήκαμε ρε ΚΟΝΑΜΙ, νισάφι πια, σίχαμα. Πούλα το γ@μωπαίχνιδο σε καμιά άλλη εταιρία να έχει έστω λίγο όρεξη να το πάει μπροστά και μια αξιοπρεπή dev team, καθώς η προγραμματιστική ομάδα της ΚΟΝΑΜΙ που ασχολείται με το eFootball σε αυτή την φάση είμαι σίγουρος ότι δεν ξεπερνάει τα 4-5 άτομα.
Είναι προφανές ότι είναι τελείως παρατημένο στην μοίρα του και πάει να γίνει mobile only game. Πλέον πολύ πιο πιθανό φαντάζει να γίνει πραγματικό ποδοσφαιράκι το UFL σε βάθος χρόνου, παρά να φτιάξει η ΚΟΝΑΜΙ αυτό το έκτρωμα.
Εγώ έκατσα από περιέργεια κ έριξα μια ματιά,5λεπτα δουλειά ήταν δεν ηταν(δε πρόφτασα το τσιγάρο να καπνίσω)...έδωσα βάση στο ονλαιν κ κει που λέει γράψτε οτιδήποτε θέλετε,είπα για servers κ delay καθώς κ για τους τουρίστες αμυντικούς τις πιο πολλές φορές ...αυτά είχα στο μυαλό μου εκείνη την στιγμή!(τωρα κατά πόσο τα δίνουν σημασία είναι άλλο θέμα).
Παιδιά η ΚΟΝΑΜΙ έχει survey για το eFootball, κάντε τον κόπο να μπείτε όλοι να δώσουμε feedback, όχι ότι θα το λάβουν και υπόψιν, αλλά τουλάχιστον να λέμε ότι από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε (δηλ ότι μπήκαμε να κράξουμε :P )
Στο τέλος λέει να αναφέρουμε και κάτι άλλο που θέλουμε εμείς πέρα από τις έτοιμες ερωτήσεις, εγώ είπα ότι χρειαζόμαστε άμεσα coop στο dream team και περισσότερο offline περιεχόμενο γενικώς.
τελικα απο online παιχνιδια εχει καθολου?
ρωταω για να μην το κατεβαζψ τσαμπα
Πάει και η Γιουβέντους...
Να πω αυτό που λέγαμε για τις προάλλες για το μόνιτορ. Μου ήρθε πριν λίγες μέρες και γενικά είναι σούπερ. Αρκετά μεγάλο για το μισό μέτρο απόσταση που έχω. Νομίζω ότι 27" θα ήταν υπερβολή. Ωραία εικόνα και γενικά απόλυτα ευχαριστημένος. Προφανώς δεν εξαλείφει το θέμα delay στο efootball αλλά το προτιμώ με χίλια σε σχέση με μια μεγάλη tv.
To monitor είναι αυτό
https://www.lg.com/gr/othones/lg-24gn650-b-lg-ultragear-gaming-monitor
Στιγμιότυπα... Το ημίχρονο έπρεπε να ταν τουλάχιστον Χ... Στην καλύτερη περίπτωση έπρεπε Να ταν κ Χα ο αγώνας.. https://youtu.be/GdX-LhLnMLA
Νομιζω εχω φαει κολλημα με το efootball. Παιζω vs AI , Dream Match κανω τα challenges. Manual vs Cpu σε επιπεδο Top Player η Superstar. Οτι πιο κοντινο στο αληθινο σπορ, απολαυστικοτατο. Νιωθεις τα παντα οπως θα επρεπε να τα νιωθεις. Εχει τα χαζά του, θες να το σπασεις ωρες ωρες, αλλα καταφερε και με εκανε να κολλησω. Μου τη σπαει βεβαια που "σε αναγκαζει" η ΚΟΝΑΜΙ να σκασεις φραγκα για να αναβαθμισεις την ομαδα σου, καθως τα Training programs ειναι σπανια και πολυ μικρα, και με Chance Deals ειναι ρουλετα αν θα σου κατσει 5αστερος η 3αστερος. Δεν προκειται να δωσω ουτε ευρω φυσικα.
Καλό Καλοκαίρι και Καλή Υγεία σε όλους από το νησί του απέραντου γαλάζιου!
Ενώ σε fps games τα μόνιτορ είναι μονόδρομος στα ποδοσφαιρακια έχουν θέμα, παίζω σε 24 αρι κ ταλαιπωρουμε να βρω τα κενά στην άμυνα του αντιπάλου, πλέον παίζω με custom στάδιο κάμερα, εσείς με τι καμερα παίζεται στα μόνιτορ;