Το PES αλλάζει όνομα σε eFootball και πλέον θα κυκλοφορεί δωρεάν ως Free-To-Play παιχνίδι για κονσόλες PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S, PC και κινητά Android και iOS! Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Konami, το eFootball θα εξελίσσεται διαρκώς ενώ στο άμεσο μέλλον θα γίνει ολοκληρωτικά cross-platform, υποστηρίζοντας ακόμα και αγώνες μεταξύ κονσολών και κινητών. Το eFootball θα βασίζεται στη νέα μηχανή γραφικών Unreal Engine και θα έχει τετραπλάσια animations σε σχέση με πέρυσι. Η νέα τεχνολογία Motion Matching που θα χρησιμοποιηθεί για τα animations θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες και όχι μόνο στις κονσόλες νέα γενιάς. Στο video γίνεται αναφορά και σε 2 modes "Online Leagues" και "Team Building" τα οποία θα προστεθούν στο παιχνίδι το φθινόπωρο. Αργότερα θα είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα για Cross-platform αγώνες μεταξύ PC, Xbox και PlayStation. Το eFootball αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC, iOS και Android. Δείτε παρακάτω το Intro Video του eFootball :
Παίδες, για όσους θέλουν να παίζουν μόνο offline pes, έχετε το νου σας για το Football Life 2023, θα είναι standalone ποδοσφαιρακι βασισμένο στο pes21, heavily moded και θα κυκλοφορήσει τέλη Οκτωβρίου από smokepatch:
"Football life does not require any assets and will include all our heavily moded assets, based on the fox engine of PES21 (fox engine powered PES 18/19/20/21), graphics of older PES series can mostly be adapted to football life and many features will be available as optional add-ons. game is detached from the pes series and uses the smokepatch database, graphics, gameplay, and scripts.
Expected Main Features:
- Simple one-step installer and run procedures.
- Game text language is in English only, other languages might be available in future versions, and all commentaries languages can be added from addons.
- no game is needed, FL includes enhanced and upgraded assets covering almost all aspects.- special sider included in football life, including minimum add-ons, can add more from the addons menu, and the game can run with or without the sider. - free to play any offline mode, we choose advertisements and sponsorship to keep our work shared for free for everybody.Details and many other features will be announced on the smokepatch website as soon as they are confirmed. Previews and other videos will be shared on our YouTube channel as well".
Γεια σας αλάνια. Πως τα πάτε; Ασχολείστε ακόμα με το "παιχνίδι" αυτό; Προσωπικά το έχω παρατήσει και σπάω πλάκα στο FUT του FIFA22 που αυτή την εποχή είναι τσίρκο μεντράνο χαχαχαχα! Ομάδα κάτω από 95 overall δεν υπάρχει και δίνει αβέρτα τον κώλο του. Φαντάζομαι τα ίδια και στο "e-malakia 2022" γίνεται. Το πήρα απόφαση και μετά απο 39 χρόνια σε football games (1ο μου το International Soccer σε Commodore 64), θα μείνω δίχως ποδοσφαιράκι. Και το Fifa23 που έλεγα να έπαιρνα ελέω συλλεκτικού τίτλου (τελευταίο της σειράς με το όνομα Fifa) μάλλον θα κάνω πίσω. Ξεκινά και Δημοτικό ο μικρός οπότε περιορισμένος χρόνος ακόμα πιο πολύ. Εσείς τι θα κάνετε;
Καλησπέρα παιδιά. Ημουν μέλος στο παλιο φορουμ. Έχω να ασχοληθω με το φόρουμ και το προ κανα 3αρι χρονια λογω δουλειων κτλ, και απο τοτε εχουν γινει κοσμογονικές αλλαγες, και στα δυο. Υπαρχει περίπτωση να ελεησετε τον φτωχό (εμενα) που επαιζε προ εδω και 20 χρονια πριν;
Υπαρχει καποιο ποστ guide?
Ή εστω σε λιγες γραμμες να μου εξηγησετε τι παιζει;
Ειδα έκπληκτος οτι ολοι οι παιχτες ειναι διαθεσιμοι για αγορα με GP? Οπότε η φαση είναι απλα παιζε και μαζευε GP?
Με το πρωτο ανοιγμα, το outbox μου γεμισε με καποιες δεκαδες (ή και εκατοντάδες? Εφυγα για διακοπές και δεν θυμαμαι) χιλιάδες GP και με μερικά χρυσά λογω των δωρεαν που δίνουν τωρα. Να ξεκινήσω καποια επενδυση με αυτα;
Ευχαριστώ, ειτε ασχοληθείτε ειτε όχι με το μηνυμα μου 😁
καλημέρα παιδιά , εχω παρατηρήσει κατι , εχω δεξιά messi αριστερά neymar .
όταν είναι στις θέσεις τους , δηλαδή ΔΠΕ και ΑΠΕ η αντοχή τους γίνεται κόκκινη μετά το 80 λεπτο του παιχνιδιού . αντίθετα όταν τους αλλάζω θέση και τους κανω ΕΜ η τον messi ΚΕ (κεντρικο επιθετικο) η αντοχή κοκκινίζει από το 65 λεπτο και μετά .
το έχετε παρατηρήσει η είναι ιδέα μου ?
https://www.konami.com/efootball/en-us/topic/news/490
In preparation for the new season, we will be updating eFootball™ 2022 to eFootball™ 2023 in late August.
eFootball™ 2023 will include additional domestic leagues, as well as data updates to reflect promotions/relegations and player transfers.
■ In-Game Asset and Other Data Carryover
The following in-game assets will be carried over.
・ eFootball™ Coins
・ GP
・ eFootball™ Points
・ Player Data
・ Manager Data
・ Objectives
・ Login Bonus
・ In-game Items
・ Settings
However, please note that these following in-game assets may undergo changes.
・ Player and Manager Affiliations
・ Player Card Designs
■ Large-scale maintenance for License Update
We are planning to implement a large-scale maintenance in November for the process of in-game asset carryover.
Following the large-scale maintenance, the majority of "Standard" players signed in eFootball™ 2022 will have their affiliations and photos updated.
In addition, players that are no longer available will be replaced with in-game items of equivalent value.
Please note that the aforementioned information is tentative, and we will be releasing more details as soon as possible
Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι όπως λέει ο @broxopios, στην πραγματικότητα δεν έχει κανένα νόημα το survey της ΚΟΝΑΜΙ. Η μόνη μου ελπίδα είναι κάποια στιγμή το FIFA να αλλάξει engine και να έρθει λίγο πιο κοντά στα γούστα μου , ή να βγει το UFL, το οποίο προσωπικά θα στηρίξω πάρα πολύ ακόμα και αν στην αρχή είναι απαίσιο και δεν βλέπεται.
Δυστυχώς αυτό το πράγμα που παίζουμε δεν πρόκειται ποτέ να φτιαχτεί, πρέπει κάποια στιγμή να το παραδεχτούμε και να το αποδεχτούμε, το αγαπημένο μας παιχνίδι έχει πεθάνει.
Παίζω αυτό το εμετικό έκτρωμα μέχρι να βγει κάποια εναλλακτική, οποιαδήποτε εναλλακτική, γιατί όπως όλοι μας απλά θέλω να παίζω ένα ποδοσφαιράκι και πλέον ακόμα και το οφλαιν του που παίζω κυρίως είναι τρισάθλιο, το έκαναν τόσο δυσκοίλιο που δεν είναι πια διασκεδαστικό ούτε να παίζεις στο regular-professional επίπεδο να φορτώνεις γκολ την ΑΙ.
Όλο κουλά, δυσκοιλιότητα, τραγικό input delay, μπαίνουν όλο τα ίδια σάπια γκολ, δεν βγαίνουν πλέον καθόλου ωραίες φάσεις και πρωτότυπες κινήσεις, είναι όλα σε ράγες, με απλά λόγια ΒΑΡΕΤΟ, πολύ ΒΑΡΕΤΟ.
Είναι πολύ πίσω το παιχνίδι και δεν πρόκειται να φτιαχτεί και ποτέ. Σε βαρεθήκαμε ρε ΚΟΝΑΜΙ, νισάφι πια, σίχαμα. Πούλα το γ@μωπαίχνιδο σε καμιά άλλη εταιρία να έχει έστω λίγο όρεξη να το πάει μπροστά και μια αξιοπρεπή dev team, καθώς η προγραμματιστική ομάδα της ΚΟΝΑΜΙ που ασχολείται με το eFootball σε αυτή την φάση είμαι σίγουρος ότι δεν ξεπερνάει τα 4-5 άτομα.
Είναι προφανές ότι είναι τελείως παρατημένο στην μοίρα του και πάει να γίνει mobile only game. Πλέον πολύ πιο πιθανό φαντάζει να γίνει πραγματικό ποδοσφαιράκι το UFL σε βάθος χρόνου, παρά να φτιάξει η ΚΟΝΑΜΙ αυτό το έκτρωμα.
Παιδιά η ΚΟΝΑΜΙ έχει survey για το eFootball, κάντε τον κόπο να μπείτε όλοι να δώσουμε feedback, όχι ότι θα το λάβουν και υπόψιν, αλλά τουλάχιστον να λέμε ότι από την πλευρά μας κάναμε ότι μπορούσαμε (δηλ ότι μπήκαμε να κράξουμε :P )
Στο τέλος λέει να αναφέρουμε και κάτι άλλο που θέλουμε εμείς πέρα από τις έτοιμες ερωτήσεις, εγώ είπα ότι χρειαζόμαστε άμεσα coop στο dream team και περισσότερο offline περιεχόμενο γενικώς.
Να πω αυτό που λέγαμε για τις προάλλες για το μόνιτορ. Μου ήρθε πριν λίγες μέρες και γενικά είναι σούπερ. Αρκετά μεγάλο για το μισό μέτρο απόσταση που έχω. Νομίζω ότι 27" θα ήταν υπερβολή. Ωραία εικόνα και γενικά απόλυτα ευχαριστημένος. Προφανώς δεν εξαλείφει το θέμα delay στο efootball αλλά το προτιμώ με χίλια σε σχέση με μια μεγάλη tv.
To monitor είναι αυτό
https://www.lg.com/gr/othones/lg-24gn650-b-lg-ultragear-gaming-monitor
Νομιζω εχω φαει κολλημα με το efootball. Παιζω vs AI , Dream Match κανω τα challenges. Manual vs Cpu σε επιπεδο Top Player η Superstar. Οτι πιο κοντινο στο αληθινο σπορ, απολαυστικοτατο. Νιωθεις τα παντα οπως θα επρεπε να τα νιωθεις. Εχει τα χαζά του, θες να το σπασεις ωρες ωρες, αλλα καταφερε και με εκανε να κολλησω. Μου τη σπαει βεβαια που "σε αναγκαζει" η ΚΟΝΑΜΙ να σκασεις φραγκα για να αναβαθμισεις την ομαδα σου, καθως τα Training programs ειναι σπανια και πολυ μικρα, και με Chance Deals ειναι ρουλετα αν θα σου κατσει 5αστερος η 3αστερος. Δεν προκειται να δωσω ουτε ευρω φυσικα.
Όλα αυτά μπορούν να καούν ανά πάσα στιγμή... Κ για αυτό δν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δίνεις κ πολλά λεφτά για οθόνες
.. Βέβαια υπάρχει μια εγγύηση που σε καλύπτει για 5 χρόνια με ένα επιπλέον κόστος... Είναι απαραίτητο α την κάνεις εάν αγορασεις ακριβή οθόνη... Πήρα μια πρόσφατα samsung 27αρα οθόνη για το pc είναι.χειροτερη απ. Αυτές που λέτε πιο πάνω... αλλα άμα παίζεις προ μην περιμένεις κ πολλά πράγματα για γραφικά κτλ... Η επένδυση δεν καρποφορεί
Διαμορφώνω λίγο τον χώρο μου και θα βάλω σε μια γωνιά ένα γραφειάκι όπου θα έχω το λάπτοπ και σκέφτομαι να βάλω και το PS5. Θέλω να πάρω κι ένα μόνιτορ. Εσείς PS5 (όσοι έχετε) και efootball σε τι το έχετε κουμπωμένο;
Επειδή χρόνια τώρα ήμουν σε 23αρα Dell δε θέλω να πάω σε 27-32". Σκέφτομαι να πάω σε 24" fhd 120Hz. Πολλοί λένε για 4k/60Hz, αλλά για 4k νομίζω θες 32" και πάνω για να καταλάβεις.
Επειδή κατά 98% παίζω ποδοσφαιράκια και φέτος μόνο efootball και online, θέλω να έχει και όσο το δυνατόν χαμηλότερο input lag οπότε πάω σίγουρα στο 1ms gtg response time και όσο το δυνατόν πιο οικονομική. Γύρω στα 200€.
Για να μην το κουράζω, σκέφτομαι σοβαρά να πάω εδώ.
Αυτή τη στιγμή παίζω σε 46" τηλεόραση Sony 1920x1080/60Hz 12ετίας που γι αυτό που προσφέρει είναι τιμιότατη. Την είχα αγοράσει 1200€ το 2010.
Αυτό το πήρε κανείς ρε παιδιά ή μας δουλεύει η ΚΟΝΑΜΙ
έγραψα στο dream team
Άνοιξε!
Αν ειναι 5:00 με 11:00 και προσθέσουμε και 3 ωρες για το time zone το δικό μας, πάει 8:00 με 14:00. Άρα μέσα είναι οι Βαλκάνιοι Ιάπωνες.
Υπέροχο παιχνίδι, αληθινό ποδόσφαιρο, με τα λάθη του, το σπρώξιμο της διαιτησίας, τα στημένα του, τους Μπεους του, το γουστάρω πολύ τελικά. Έπαιξα αρκετά και fifa22 και efootball 2022 (το ξαναεγκατεστησα για το δώρο του plus) και είδα το φως το αληθινό. Τέλειο ποδοσφαιρακι δεν υπάρχει δυστυχώς, αλλά το κοντινότερο στο αληθινό ποδόσφαιρο είναι το efootball. Χεστηκα αν είναι pay to win. Έχω φτιάξει μια χαρά ομάδα, τρώω τις πότσες μου, τις ρίχνω κιόλας. Μπάλα ρε, μπάλα κι αγάπη μόνο.
Αυτο που γραφετε με τις πασες που περνανε ΓΙΝΕΤΑΙ και στο φιφα και ειναι πολυ σπαστικο!!!!! Περνανε κατω απο τα ποδια σου εκει...μαλλον οταν πατας τρεξιμο μαζι με το PACE....γινεται σουπερ κανσελ...κι ενω ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα την κοψεις την πασα του αντιπαλου, εκει να περασει! Δεν ξερω μπορει η ερμηνεια μου ως προς το σουπερ κανσελ να ειναι εντελως λαθος. Παντως ουτε συνεννοημενες να ηταν οι 2 εταιρειες!
Λοιπον, επειδη ασχοληθηκα για πρωτη φορα στη ζωη μου με online παιχνιδι. Επαιξα καμια 20αρια ματς για τα events να παρω τα rewards. Η ομαδα μου ειναι μετρια με παικτες απο 84-89. Λοιπον ξεκαθαρα στο online υπαρχει καποιος αλγοριθμος για να δημιουργησει "δραμα" με το ζορι. Σε ενα ματς που εληξε 5-4, ενιωσα την αλλαγη ισορροπιας. τα 3 γκολ μπηκαν στο 85+. Νικησα, με βολευει, αλλα μπηκαν γκολ διαδρομοι, δηλαδη ο αντιπαλος ενω ηταν κολλημενος πανω μου, περνουσα απο μεσα του. Το ιδιο ακριβως παθαινα και γω οταν εφαγα τα γκολ. Εβλεπα την μπαλα να περναει κατω απο τα ποδια μου και ο παικτης να μην την τραπαρει. Εβλεπα αμυντικους εκει που τρεχαν, να κανουν ενα βημα πισω ακριβως για να ευνοησει τον αντιπαλο επιθετικο να σκοραρει. Και φετος εχουμε και την αλλη αηδια! Τα πολλα ακυρα δοκαρια. Πολυ δοκαρι ρε φιλε. Συμβαινει κ σε σας;
Η εκδοση 1.1.0 γενικα εγινε ακομα πιο σπιρτοζικη μεν, αλλα πλεον εχει παει περιπατο η σμουθιλα της 0.9 τελειως. Το αριστο close control που ο παικτης εκανε μικρολακτισματακια στην μπαλα εχει αντικατασταθει απο αποτομες ξερες κινησεις και εχει χαλασει η γλυκια αισθηση στο ματι. Βεβαια η ταχυτητα της μπαλας, οι πασες, και τα σουτ εχουν βελτιωθει κατα πολυ. Ειδικα τα σουτ τα θεωρω πολυ καλα. Λογικη εξελιξη παντως για ενα game που στοχευει στο online, να αλλαξει χαρακτηρα και να γινει πιο ευπεπτο γρηγορο και ψευτικο. Ο κοσμος δεν ειναι ετοιμος για αργο τακτικο παιχνιδι, εχει μαθει να εχει πατημενο το τρεξιμο, φρενηρη ρυθμο, νευρα, τσαντιλα και σπασιμο χειριστηριου.
Λογικά οχι γιατί είναι διαφορετικες κονσόλες...
Δηλ.το οτι υπαρχουν παικτες πολυ καλυτεροι απο εσας ουτε που σας περναει απο το μυαλο ε? το οτι υπαρχουν παικτες ( χειριστες..) που παιζουν τετοια αμυνα που σας μπλοκαρουν καθε ενεργεια ουτε κατα διανοια ε ? το οτι σε παιζουν με τετοια πιεση και κλεινουν σωστα χωρους κανοντας σε να κανεις ενα σωρο λαθη δεν παιζει με τιποτα ε ? το οτι τους βλεπεις στο you tube να παιζουν διαστημικο pro χωρις λαθη με σωστες πασες και καλη αναπτυξη δεν σας προβληματιζει ε ?
Παιχνιδι ειναι δεν ειναι εξωμοιωτης ποδοσφαιρου με τα λαθη του και ολα τα στραβα του, βρες τον τροπο να τα ξεπερασεις οπως ολοι αυτοι που παιζουν στις ψηλες κατηγοριες χωρις να κλαιγεσαι για το γκλιτς γκλοτς, δεν μου βγαινει η πασα, τρεχει πισω ο αμυντικος, μου περναει η μπαλλα κατω απο τα ποδια κλπ κλπ...Προσωπικα δεν τρωω ουτε ενα γκολ απο γκλιτς γκλοτς πως το λετε γιατι εχω βρει τον τροπο να το αποφευγω, απλα πραματα...και για μην νομιζετε οτι το παιζω πονηρος, ουτε για αστειο...Και τωρα και πριν, φτανω μεχρι κατηγορια 3 και μεχρι εκει, ΤΕΛΟΣ..ειναι το οριο μου το ταβανι μου μεχρι εκει μπορω ΠΑΠΑΛΑ...
Απο εκει και περα για μενα παντα υπαρχουν παιδια που παιζουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
Τι να κανω με το ζορι να ανεβω ? δεν γινεται προς το παρον τι να κανουμε, αφου βλεπω οτι ειναι καλυτεροι, χρειαζομαι βελτιωση σε πολλους τομεις το βλεπω οτι υστερω, αλλα δεν κλαιγομαι ουτε ριχνω το φταιξιμο στο παιχνιδι, στραβος ειμαι ?
Σας κουρασα λιγο αλλα νομιζω οτι το παιχνιδι το απολαμβανεις στην κυριολεξια (γιατι για μενα ειναι παιχνιδαρα), μονο οταν αποδεχθεις τις δυνατοτητες σου και αναγνωριζεις την ανωτερωτητα καποιων αλλων...Αυτο σαν συμβουλη γενικα στην ζωη σας, μονο ετσι καταφερνεις να βελτιωνεσαι παντου και παντα.........
γκλιτσ....
Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο κακό έχει γίνει το παιχνίδι. Πολύ χειρότερο και από την έκδοση 0.9. Τουλάχιστον τότε δεν είχες το γαμοσκριπτ. Τώρα δεν έχεις κανένα έλεγχο. Οι παίχτες σταματούν, η μπάλα περνάει μέσα από τα πόδια τους με σχεδόν μηδενική ταχύτητα επειδή απλά πρέπει να περάσει, οι αμυντικοί αν είναι να μαρκάρουν θα μαρκάρουν και από μόνοι τους αλλιώς απλά παλεύεις με το χειριστήριο κτλ. Είχα 217 ώρες μέχρι τώρα και μετά την 1.1.0 έπαιξα 4 παιχνίδια, στα 2 το έκλεισα. Γιατί οι ηλίθιοι πιστεύουν ότι ο μόνος τρόπος να κρατήσουν νέους παίχτες μέσα στο παιχνίδι είναι να σε γαμάει για να τους δίνει τη νίκη. Και επειδή αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, το παιχνίδι έφαγε uninstall και τέλος. Υπάρχουν ένα σωρρό παιχνίδια εκεί έξω, δεν χρειάζεται να τρώω χρόνο σε αυτό το τσίρκο.
Το σκουπιδένιο σκουπιδοπαίχνιδο έφαγε delete από την κονσόλα μου όπως έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Και μάλιστα όπως του άξιζε, με νίκη μου 3-1 με εμετικό σκριπτ, delay, με αντίπαλο 76 χημεία και μέσο όρο ομάδας 75 έκαστος παίκτης. Απλά το έκλεισα, το έκανα delete και adios amigos. Δεν είναι ποδοσφαιρακι αυτό, αλλά κακοποίηση της νοημοσύνης μας. Σκοπό να το φτιάξουν (το κατέστρεψαν ολοκληρωτικά κιόλας με το τελευταίο update) δεν έχουν, μόνο να τα παίρνουν ξέρουν. Άθλιο gameplay, glitches, bugs, script, σοβαρές ελλείψεις, σοβαρότητα μηδέν σε ανακοινώσεις και υποσχέσεις και πράξεις τελικώς. Ευχαριστώ δε θα πάρω αλλο. Αν είναι παιζω FIFA που ειναι σκ@τα σε gameplay και αυτό, αλλά έχει απίστευτο βάθος σε περιεχόμενο και προπαντός ότι σου λένε το κάνουν.
Μετα απο μερικα παιχνιδια στο κινητο (αν και σε κανενα δεν ολοκληρωθηκε εως το τελος αφου ειναι πασιφανες η ελλειψη controller) το παιχνιδι φαινεται να ειναι καλυτερο σε πολλα σημεια με πρωτο και καλυτερο το optimazation απο τι ειναι σε κονσολα ή υπολογιστη. Μακαρι να βαλουν να υποστηριζει χειριστηριο στο μελλον (αν και σιγουρα θα αναφερουν οτι το παιχνιδι δεν θα ειναι δικαιο για ολους του παιχτες οπου δεν εχουν controller). Στην κονσολα θεωρω οτι το eFootball ειναι 45 gb πεταμενα αλλα για τα 3 gb του κινητου σιγουρα αξιζει για ενα χαλαρο ματσακι εκεινες τις μοναχικες νυχτες του καλοκαιριου οπου η λιμπιντο βαραει κοκκινο. Κλεινοντας (για τους ρομαντικους του φορουμ) αναζητοντας ενα ευχαριστο ποδοσφαιρακι για το καλοκαιρι και περιμενοντας την επομενη κινηση/απαντηση της ΕΑ, μετα απο το χειροτερο ποδοσφαιρακι που εχει φτιαξει ποτε (φυσικα μετα απο τα γαμω update) επιμενο και απολαμβανω το PES 21 εως το καλυτερο ποδοσφαρακι που υπαρχει αυτη την στιγμη.
Το καλοκαιρι μου αρεσει παιζω efootball και μαμαω Και το PS5 κατουραωω
Προφανώς αν είσαι σπίτι κι έχεις κονσόλα ή pc δεν μπορεί το κινητό σε καμία περίπτωση να τα αντικαταστήσει. Και σίγουρα σε καμία περίπτωση ανταγωνιστικά.
Χαζοπαζαρεύτηκα λίγο με την έκδοση του κινητού. Νομίζω είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε κινητό. Θα σαρώσει εκεί. Βέβαια απορώ πως μπορεί ο κόσμος και παίζει χωρίς μοχλό. Το touch είναι τραγική εμπειρία.
Αν βγει υποστήριξη για μοχλό θα είναι μια πολύ καλή εναλλακτική καθώς είναι ακριβώς ίδιο με τις κονσόλες. Σίγουρα χειρότερα γραφικά, αλλά δε σε χαλάνε κιόλας.
Ίδιο μενού, ίδια event. Το μόνο που είδα να λείπει είναι ότι δεν βρήκα στις τακτικές να βάζεις αμυντικά και επιθετικά καθήκοντα στους παίχτες.
Επίσης ένα πολύ καλό θα ήταν να μπορείς να έχεις τον ίδιο λογαριασμό και σε κονσόλα και σε κινητό. Να συνεχίζεις δηλαδή από κει που σταμάτησες πχ στο ps5 και εναλλάξ.
Πάλι συντήρηση ρε φίλε; Προφανως για τα χθεσινά καραγκιοζιλικια με τους μπουκωμένους servers. 1 ωρα ελεύθερη είχα, αμε στα διαλα ζώα Κινέζοι.
οχι φτιαχνεις νεο account με το που μπεις
δεν βρηκα επιλογη να κανεις link account σου σε γενικες γραμμες τιποτα δεν εχουν ετοιμο
ολα τωρα τα φτιαχνουν.. Δεν εχει ακομη crossplay, δεν υποστηριζει ακομη gamepad Το παιχνιδι σε γενικες γραμμες μοιαζει αρκετα με υπολογιστη η κονσολα
Δεν διευκρινιζει αν μπορεις να παιξεις με την ομαδα του ps4 απο το tablet
τελος και για σημερα,επεσε ο σερβερ,περιμενουμε λογικα τη σεζον 66 του ετους 2030 για να παιξουμε
ας μας σωσει καποιος απο τους κινεζους,δεν μπορεις να παιξεις ενατια στην cpu γιατι εχουν λεει συντηρηση μεχρι 30/5/2022 στις 01.00 !!!!!! axxaxaxaax
ανεκδοτο οι στοχοι,μονο στο πλανο ομαδας να μπεις εχεις ολοκληρωσει τα μισα και τα αλλα μισα ειναι να παιξεις μερικα ματς χααχχααχ
Επίσης Άνοιξε συμβόλαιο έκπληξη από Σκωτσέζικη Λίγκα...
Κι απο ότι βλέπω από παίκτες που έχω παίξει, όλους Div10 σαν υψηλότερη τους εχει! 🤣🤣🤣
το οτι ειναι f2p και εχει κομματιασει τα παντα και τα πουλαει ειναι καλυτερα για τον κοσμο καθως θα αναγκαζεται να βελτιωνει προσθετει πραγματα για να τραβαει νεους πελατες
Δεν θα ειναι οπως το δισκακι τυπου πουλησαμε τοσα αντε απο του χρονου παλι
Η κονάμι έχει αθετησει τις υποσχέσεις της.. Το παιχνίδι θα έπρεπε ήδη να ταν ολόκληρωμενο αρκετούς μήνες πριν και δεν είναι ακόμη αυτό δεν χαρακτηρίζεται ως επιτυχια.. Σου στερεί το δικαίωμα να παίξεις βρίσκοντας πρόφαση ότι ετοιμάζουμε αλλαγές κάνοντας συντήρηση η οποίοα είναι τόσο μακροχρόνια ούτε αυτό χαρακτηρίζεται ως επιτυχία.. Το παιχνίδι πρέπει να αποκτήσει ροή και να γίνει άρτιο οσο πιο γρήγορα γίνεται ειδάλλως θα ναι αποτυχημένο..
Όχι, δεν είχα. Απλά δώσε το παιχνίδι ολόκληρο σε μια τιμή όπως έγραψα, κι άσε τα όλα όπως πριν. Αυτοί που πλήρωναν για χρυσά θα ξαναπληρωσουν. Να δώσεις όμως τα διπλά ίσως χρήματα από όσο αξίζει το παιχνίδι αν έβγαινε ολόκληρο για να ανοίξεις όλα τα modes κτλ, ειναι απάτη. Αλλιώς κράτα το παλιό φορματ, Ολόκληρο παιχνίδι στα τόσα ευρώ και το free 2 play με τα paid options. Πιο σωστό, πιο ηθικό.
@Δούκας όλα τα free to play όμως έτσι λειτουργούν. Δες και το Call of Duty για παράδειγμα. Σου δίνει free το online (το αντίστοιχο dream team) και το campaign επί πληρωμή.
Και το 11vs11 ή το Coop αν βγουν κάποια στιγμή επί πληρωμή θα είναι. Μόνο το Dream team θα είναι free. Είχες κάτι άλλο στο μυαλό σου;
οι servers Ποτε θα ανοιξουν?
Όντως.... Μέχρι στις 2 του Ιούνη είναι η μεγάλη συντήρηση... Τώρα τίποτα, εκτός από 10 λεπτα(κ αν μπορείτε να βρεθείτε με κάνα φίλο από κοντά για διπλα, κάντε το!)
Σε 35 λεπτά θα το δω κ γω... Κ εχω μια ώρα περίπου μέχρι να φύγω!
Το έβαλα να κατεβαίνει! 43gb περίπου, για να δούμε!
Τόσο χάλια;
Εγώ παίζω κάνα δύο ώρες κάθε μέρα, το διασκεδάζω.
Το σωστό θα ήταν να το παρατήσεις νομίζω, εφόσον δεν περνάς καλά, δεν υπάρχει λόγος.
Εδώ νίκη απέναντι σε Έλληνα Div1 παίκτη.
Έπαιξα 3 ματς για τα events να μην τα αφήσω στεναχωρεμενα... Ρε τιναφτορε! Μου ρθε να το σπάσω. Ήττα 0-4 απο άτομο Div8 που φαινόταν κιολας div8, με 2 πέναλτι του λωκού (εντάξει γελοία η φάση με τα πέναλτι), μετα το παράτησα απλα να πάρουν πόντους οι παίκτες κι επαιζε μόνος του ο ΓΡΟΘΟΣ. Ο αλλος div7 με ομάδα 2000 rating, ηταν 2 ταχύτητες πιο γρήγορος σε κάθε φάση, αλλά τόσο άμπαλος που ακόμα και το σπρώξιμο του παιχνιδιού δεν του έφτασε. 3-2 νίκη απο 0-2, μη μιλήσω για delay. Το τρίτο έγινε rage quit οταν προηγήθηκα 2-0, ο αλλος πατησε παύση και μετα απο λιγη ωρα στη επαναφορά κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι και με kick off glitch έκανε καπάκι το 2-2, div 8 κι αυτός. ΑΝ κάνουν τις αλλαγές που γράφουν στο αυριανό update και φτιαχτεί αυτό το αίσχος με το delay και το lag ειδικά με Γερμανούς, Πορτογάλους, Ισπανούς, τότε ίσως το συνεχίσω. Αλλιώς άντε γεια και seasons στο εμετοfifa...
Ξέρουμε κάτι για το co op;
Ξέρουμε κάτι για το co op;
Παιδια ποτε θα βγει η αναβαθμιση για να διαλεγουμε ολες τις ομαδες στο offline αλλα και να επιλεγουμε χρονο αγωνα, μπαλες κλπ;
Ένα από τα χειρότερα θέματα του παιχνιδιού είναι και το πόσο unoptimized είναι.
Σε Ryzen 7 2700X 8c/16t με 16GB RAM στα 3000ΜΗz και GTX 1060 6GB, το παίζω σε 1080p low graphics, 70% resolution scale με high turf και high nets και πάλι έχει random στιγμιαία κολλήματα κατά την διάρκεια του αγώνα (όχι συχνά αλλά συμβαίνει). Και δεν μιλάω καν για τα cutscenes και στα replays, εκεί τα fps πέφτουν και στα 20κάτι.
Το transition σε unreal τεχνικά είχε πολύ αρνητική επίπτωση στην απόδοση του παιχνιδιού και τα γραφικά του παιχνιδιού σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτή την απόδοση. Είναι από τις προτεραιότητες που πρέπει να θέσουν.
Άσε που στα settings δεν μπορείς να αλλάξεις την full screen ανάλυση στην οποία θέλεις να τρέχεις το παιχνίδι, πρέπει πρώτα να αλλάξεις native ανάλυση στο windows desktop. Αν πχ έχεις ανάλυση 4Κ στο windows desktop, το παιχνίδι τρέχει σε αναγκαστικά 4Κ σε full screen και για να έχεις μια κάπως αποδεκτή απόδοση πρέπει να ρίξεις όλα τα γραφικά στο low και το resolution scale στο minimum (50%) για να πιάσεις τα 60fps ingame και πάλι με σκαμπανεβάσματα.
Αναγκαστικά λοιπόν για να παίξω σε 1080p, πρέπει πρώτα να ρίχνω την ανάλυση των windows στα 1080p και μετά να τρέχω το παιχνίδι. Απλά απαράδεκτο, σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν συμβαίνει αυτό, ακόμα και στο pes21 μπορούσες να ρυθμίσεις την full screen ανάλυση από τα settings.
Tragic.