@villa για την πάσα εννοώ ότι κάνει πολύ ώρα να κάνει το animation για την εκτέλεση με αποτέλεσμα με την αύξηση της ταχύτητας και του τέμπο γενικότερα, να υπάρχει εκατέρωθεν κλέψιμο της μπάλας. Δεν προλαβαίνει δηλαδή ο παίχτης να δώσει την πάσα ενώ την έχω πατήσει αρκετή ώρα πριν.
4-2-4? Για ανέβασε καμιά εικόνα; Επίσης τι στυλ παιχνιδιού; Με τι προπονητή; Στο 23 βλέπω να λειτουργεί καλά το posssession. Σκέφτομαι να πάρω τον Luis Enrique να τον δοκιμάσω.
Θα τα τσεκάρω τώρα που έχει και τα event να τα δω λίγο. Αρχίζει και μου αρέσει το κλασσικό 4-3-3 όπως το έχει το παιχνίδι. Με 2 ακραίους μπροστά. Νομίζω ότι τα άκρα στο 23 είναι αρκετά πιο σημαντικά απ' ότι στο 22.
Δοκίμασα στα events 4 3 3 με ενα αμυντικό χαφ και 2 amf μπροστά επιλεγμένοι με offensive play.λ και 3 μπροστά...Πέταγες κ επαιζες μπαλαρα... Μετά είπα να το δοκιμασω στις divisions σκέτη αποτυχία... Και άλλαξα και τν μεταγραφικό σχεδιασμό για χάρη αυτού του σχηματισμόυ.. Τόσο καιρό ήθελα να πάρω κάντε κ έπαιρνα άλλους στο τέλος, όπως κ χθες αντί για κάντε, μπερναντο Σίλβα.. Τώρα θα αφήσω στην άκρη πάλι τν κάντε.. Πρέπει να μαζέψω για νευμαρ μεσσι.. Δν εχω υπομονή όμως να περιμένω παρόλο που είναι πιο φθηνοι
Kante κορυφή αλλά το μόνο αρνητικό είναι η φόρμα του. Κατά τ' άλλα κορυφή. Neymar + Messi σούπερ, αλλά αν μου έλεγες διάλεξε έναν από τους δυο, θα σου έλεγα Neymar. Σε μένα κουβαλάει περισσότερο και είναι πιο επιδραστικός. Τον Messi να πω την αλήθεια τον περίμενα καλύτερο.
Επίσης αυτός που δε με ενθουσίασε είναι ο Casemiro. Λίγο βαρύς. Προτιμώ με τα χίλια Barrios.
Τι σύστημα παίζετε στο 23? Έχει αλλάξει αρκετά το παιχνίδι και σίγουρα λειτουργούν καλύτερα κάποια άλλα συστήματα. Νομίζω κάποιο με γεμάτο κέντρο και με άκρα. 4-3-3 κλασσικό ή 4-2-1-3 ή ακόμη και 3-4-3. Επίσης νομίζω λειτουργεί αρκετά καλά προπονητής με possession game. Προς το παρόν παίζω 4-3-1-2 και λειτουργεί συμπαθητικά. Στο κέντρο ο Scholes κάνει πολύ καλή δουλειά κι έχει βρωμόσουτο όπως και καλή σέντρα αν βρεθεί ανοιχτά που το κάνει συχνά.
Το κακό με τη νέα έκδοση είναι ότι ενώ έχουν δώσει ψηλό τέμπο στο παιχνίδι, η καθυστέρηση στις εντολές και κυρίως στην πάσα κάνει πολλές φορές παιχνίδι κλωτσοσκούφι. Να χάνει ο ένας τη μπάλα, να την κερδίζει ο άλλος και τούμπαλιν. Προσπαθώ να το συνηθίσω, αλλά είναι πολύ random κι έχει ελαχιστοποιηθεί το skill gap.
Τι εννοείς με την καθυστέρηση πατάς πάσα η διώξιμο και δεν το κάνει έγκαιρα; αυτό είναι λόγω της κακής δομής του online και κάποιες φορές παρουσιάζεται.. Απ σύστηματα δεν έχω καποιο σταθερό και σίγουρο.. Έχω δοκιμάσει διαφορά... Αυτό που παίζεις σε αυτό το προ δεν με βολεύει καθόλου δεν μπορώ να δημιουργήσω και να πιέζω όσο θέλω... Στα προηγούμενα το 21, το 20,με βόλευε.. Τώρα παίζω 4 2 4 το καλό με αυτό είναι ότι δεν κουράζεται ολοι οι παίχτες και νωρίς.. Εάν βάλεις στόχο αντιπεθεσης τους επιθετικούς βγάζουν όλο το ματς.. Τα extrem αντέχουν, τα μπακ τα βάζω defensive play και δεν κουράζονται ούτε αυτά.. Και κανω αλλαγές στο κέντρο κάποια στιγμή... Και έχεις άλλη μια να αλλάζεις σε θέση εάν θες να αλλάξεις πράγματα..
Like
Unknown member
Sep 02, 2022
Πήρα τον κοντό!ο τύπος δεν παίζεται (ποιος σαλαχ-πηρε την θέση του για βασικός),τον τερματισα κι όλας(97)!
Το κατέβασα αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. Απλά είδα λίγο τους παίχτες τους απλούς. Ο Messi 740 GP? Είδε κανείς διαφορές από τον προηγούμενο; Είναι πολύ ριγμένος; Θα τον πάρω δεν το συζητώ. Είναι και στο "εξώφυλλο" οπότε στάνταρ θα τον έχει καλό.
Καλά όπως και να χει ρε broxo εννοείται πως θα τον χτυπήσεις τον κοντό ειδικά τώρα που έπεσε 400 κατοστάρικα. Τα στατιστικά του μια χαρά είναι, το τελείωμα, η τρίπλα ο έλεγχος, οι πάσες όλα κομπλέ και με την κατάλληλη προπόνηση θα είναι σούπερ.
Καλησπέρα! Είμαι καινούργιος εδώ. Έχει βρει κανείς πως παίζω σε Full screen σε PC γιατί ότι και να κάνω μου το ξεκινάει σε παράθυρο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
@villa για την πάσα εννοώ ότι κάνει πολύ ώρα να κάνει το animation για την εκτέλεση με αποτέλεσμα με την αύξηση της ταχύτητας και του τέμπο γενικότερα, να υπάρχει εκατέρωθεν κλέψιμο της μπάλας. Δεν προλαβαίνει δηλαδή ο παίχτης να δώσει την πάσα ενώ την έχω πατήσει αρκετή ώρα πριν.
4-2-4? Για ανέβασε καμιά εικόνα; Επίσης τι στυλ παιχνιδιού; Με τι προπονητή; Στο 23 βλέπω να λειτουργεί καλά το posssession. Σκέφτομαι να πάρω τον Luis Enrique να τον δοκιμάσω.
Τι σύστημα παίζετε στο 23? Έχει αλλάξει αρκετά το παιχνίδι και σίγουρα λειτουργούν καλύτερα κάποια άλλα συστήματα. Νομίζω κάποιο με γεμάτο κέντρο και με άκρα. 4-3-3 κλασσικό ή 4-2-1-3 ή ακόμη και 3-4-3. Επίσης νομίζω λειτουργεί αρκετά καλά προπονητής με possession game. Προς το παρόν παίζω 4-3-1-2 και λειτουργεί συμπαθητικά. Στο κέντρο ο Scholes κάνει πολύ καλή δουλειά κι έχει βρωμόσουτο όπως και καλή σέντρα αν βρεθεί ανοιχτά που το κάνει συχνά.
Το κακό με τη νέα έκδοση είναι ότι ενώ έχουν δώσει ψηλό τέμπο στο παιχνίδι, η καθυστέρηση στις εντολές και κυρίως στην πάσα κάνει πολλές φορές παιχνίδι κλωτσοσκούφι. Να χάνει ο ένας τη μπάλα, να την κερδίζει ο άλλος και τούμπαλιν. Προσπαθώ να το συνηθίσω, αλλά είναι πολύ random κι έχει ελαχιστοποιηθεί το skill gap.
Πήρα τον κοντό!ο τύπος δεν παίζεται (ποιος σαλαχ-πηρε την θέση του για βασικός),τον τερματισα κι όλας(97)!
Το κατέβασα αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. Απλά είδα λίγο τους παίχτες τους απλούς. Ο Messi 740 GP? Είδε κανείς διαφορές από τον προηγούμενο; Είναι πολύ ριγμένος; Θα τον πάρω δεν το συζητώ. Είναι και στο "εξώφυλλο" οπότε στάνταρ θα τον έχει καλό.