Συνεχίζουμε τη συζήτηση για το Mode Dream Team στο eFootball 2023 εδώ ...
top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Καλησπέρα! Είμαι καινούργιος εδώ. Έχει βρει κανείς πως παίζω σε Full screen σε PC γιατί ότι και να κάνω μου το ξεκινάει σε παράθυρο!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
@villa για την πάσα εννοώ ότι κάνει πολύ ώρα να κάνει το animation για την εκτέλεση με αποτέλεσμα με την αύξηση της ταχύτητας και του τέμπο γενικότερα, να υπάρχει εκατέρωθεν κλέψιμο της μπάλας. Δεν προλαβαίνει δηλαδή ο παίχτης να δώσει την πάσα ενώ την έχω πατήσει αρκετή ώρα πριν.
4-2-4? Για ανέβασε καμιά εικόνα; Επίσης τι στυλ παιχνιδιού; Με τι προπονητή; Στο 23 βλέπω να λειτουργεί καλά το posssession. Σκέφτομαι να πάρω τον Luis Enrique να τον δοκιμάσω.
Τι σύστημα παίζετε στο 23? Έχει αλλάξει αρκετά το παιχνίδι και σίγουρα λειτουργούν καλύτερα κάποια άλλα συστήματα. Νομίζω κάποιο με γεμάτο κέντρο και με άκρα. 4-3-3 κλασσικό ή 4-2-1-3 ή ακόμη και 3-4-3. Επίσης νομίζω λειτουργεί αρκετά καλά προπονητής με possession game. Προς το παρόν παίζω 4-3-1-2 και λειτουργεί συμπαθητικά. Στο κέντρο ο Scholes κάνει πολύ καλή δουλειά κι έχει βρωμόσουτο όπως και καλή σέντρα αν βρεθεί ανοιχτά που το κάνει συχνά.
Το κακό με τη νέα έκδοση είναι ότι ενώ έχουν δώσει ψηλό τέμπο στο παιχνίδι, η καθυστέρηση στις εντολές και κυρίως στην πάσα κάνει πολλές φορές παιχνίδι κλωτσοσκούφι. Να χάνει ο ένας τη μπάλα, να την κερδίζει ο άλλος και τούμπαλιν. Προσπαθώ να το συνηθίσω, αλλά είναι πολύ random κι έχει ελαχιστοποιηθεί το skill gap.
Πήρα τον κοντό!ο τύπος δεν παίζεται (ποιος σαλαχ-πηρε την θέση του για βασικός),τον τερματισα κι όλας(97)!
Το κατέβασα αλλά δεν πρόλαβα να παίξω. Απλά είδα λίγο τους παίχτες τους απλούς. Ο Messi 740 GP? Είδε κανείς διαφορές από τον προηγούμενο; Είναι πολύ ριγμένος; Θα τον πάρω δεν το συζητώ. Είναι και στο "εξώφυλλο" οπότε στάνταρ θα τον έχει καλό.