Το παιχνιδι δεν υποστηριζει edit ειναι κλειστο και λογικα θα παραμεινει κλειστο. Το ενα και μοναδικο patch που υπαρχει αυτη την στιγμη ειναι για υπολογιστη και μπορει και διορθωνει με τα σωστα ονοματα στις ομαδες. Δεν εχουν καταφερει κατι αλλο.
Like
Unknown member
Sep 02, 2022
Αυτά είχε πει η κοναμι τότε, για όποιον δεν τα έχει δει..το πότε θα υλοποιηθούν είναι άλλο θεμα
μετα το update ειναι πιο σταθερο και συμπαγες στην αμυνα...τα ατομικα μαρκαρισματα ειναι πιο καλα κερδιζεις πιο ευκολα την μπαλα, δεν περνανε οι καθετες πασες που ο αμυντικος αντι να παει να κοψει κοιταζε την μπαλα και δν εκανε τιποτα ουτε οι αμυντικοι εγκταλειπουν τις φασεις δεν υπαρχει η αδρανεια που υπηρχε.....στην δημιουργια και στο επιθετικο κομματι σε καποια ματς παραγεις περισσοτερο σε καποια λιγοτερο αυτο ισχυει σε μενα...ειναι θετικο για μενα που δεν μπαινει τοσο ευκολα γκολ υπαρχει ενας μικρος δεικτης δυσκολιας...ετσι σε ενα ματς που ναι κλειστο η ισορροπημενο θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να επικρατησει ο πιο καλος παιχτης..η διεκδικεις την ανατροπη πιο ευκολα ...βεβαια ακομη παιζει ρολο το script και το handicap...υστερα απ καιρο νομιζω οτι μπορεις να το αποκαλεσεις ως ενα καλο ποδοσδαιρακι......εχει αστοχιες και λαθη το gameplay ομως δεν ξερω τι θα διορθωσουν βλεπω πραγματα που με χαλανε..δεν ειναι το χαλι της προηγουμενης εκδοσης αυτο κραταω προς το παρον
Έχει γίνει πιο συμπαγής η άμυνα αλλά είναι αυτόματη. Δεν παίζεις εσύ. Νομίζω ότι έγινε έτσι το παιχνίδι για τους πιο αρχάριους παίχτες. Δεν είμαι κανένας παιχταράς αλλά τώρα έχει εξαληφθεί σε μεγάλο βαθμό το skill gap. Είτε παίζεις με κάποιον από την 7-8, είτε με κάποιον από την 1-2 είναι μικρές οι διαφορές. Και το βίωσα χθες χωρίς να έχω δει κατηγορία όπου την είδα μετά τα ματς. Μην πω ότι τον 1 τον κέρδισα ποιο εύκολα από τον 7.
Κάτι άλλο που πλέον γίνεται συχνά είναι που κλειδώνει ο παίχτης καθώς πάει να πάρει τη μπάλα και δεν στρίβει απότομα. Χωρίς να πατάς τρέξιμο.
Επίσης το κουμπί που βάζεις σώμα έχει ψιλοαχριστευτει. Δεν λειτουργεί σε ισορροπημένο βαθμό όπως στο 22.
Είδα κι ένα βίντεο από φιφα 23 χθες. Οκ το παίρνω πίσω ότι θα ασχοληθώ. Το έχει τερματίσει η ΕΑ.
δν ξερω εαν ειναι αυτοματη παντως ειναι βελτιωμενη πριν δεν εκανε αμυνα......ακομη κ σε μαρκαρισματα 2 εναντιον ενος δεν κερδιζες μπαλα κ σε απευφευγε στριφωγυρνοντας η περπατωντας...αυτο οτι κερδιζεις πιο ευκολα εναν απ d1 και δυσκολα εναν απ d7 ισχυε και θα συνεχιζει να ισχυει...εαν θες δοκιμασε το "call for pressure" το πατας στιγμιαια και κλεβεις μπαλα με σωμα οταν εχεις τν αντιπαλο σε πολυ κοντινη επαφη.....η μπορεις να το χρησιμοποιεις οταν κανει build up ο αντιπαλος ειναι μοχλος πιεσης και κλεβεις μπαλες η τν αναγκαζεις σε λαθη....το χρησιμοποιεις εαν θες κ οταν βρισκεται στην δικια σου μικρη η μεγαλη περιοχη βοηθαει σε αυτο το κλειδωμα που ειπες...αλλα θελει συντονισμενα και ελεγχομενα το "call of pressure"...μεχρι στιγμης το προτιμω σε σχεση με το πριν εκτος εαν αλλαξω αποψη για την κοναμι μιλαμε.......
Μα το να κλέβεις μπάλες δεν είναι θέμα αυτό λέω. Πλέον η πίεση είναι σχεδόν απόλυτα λειτουργική με την κακή έννοια. Ο καθένας ασχέτως ικανότητας με την πίεση και την αυτόματη άμυνα μπορεί να κλέψει εύκολα την μπάλα. Δεν λειτουργεί καθόλου και το shielding. Στην ουσία δεν λέμε κάτι διαφορετικό, απλά εσένα σου αρέσει αυτή η υλοποίηση κι εμένα όχι.
Like
Unknown member
Sep 02, 2022
Για μένα ονλαιν κ χαλάρωση όταν μιλάμε για προ/eF είναι δύο τέρμα αντίθετες έννοιες! Κατά τα άλλα για τα ματς vs com στο Dream team είμαι σχετικά οκ,δηλ όπως το ξέραμε,δεν άλλαξε κάτι που να πεις ουαου...όταν θα μπουν κ οι(δωρεάν)αίθουσες για διπλά με φίλους θα είμαι οκ!
*Σύμφωνα με την κοναμι πάντα,οι αίθουσες θα αφορούν μόνο φιλικά με τις ομάδες μας από το DT..δε με χαλάει καθόλου,ίσα ίσα αυτό θέλω(κ παίζουμε κάθε χρόνο)!
Ίσως είναι υπερβολή αλλά αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι σκουπίδι. Σίγουρα δεν παίζεις ποδόσφαιρο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άσχημα του φιφα. Πλέον όλοι παίζουν φουλ άμυνα αφού είναι εντελώς αυτόματη και ότι βγει στην επίθεση και ανάλογα το handicap.
Κρίμα γιατί είχα ένα ποδοσφαιρακι να χαλαρώνω με 2-3 ματς πριν πέσω για ύπνο και πλέον χάθηκε κι αυτό.
Εκεί που δεν σκεφτόμουν καν το φιφα τώρα είναι στα πλάνα μου μιας και με το τελευταίο update του προ έφτασε κοντά σε gameplay. Τουλάχιστον να παίζω το πρωτότυπο.
Το 23 εγω το βλεπω καλυτερο. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω παιξει αρκετα και δεν μπορω να καταλαβω αυτα που γραφουν καποιοι κατα καιρους οτι το παιχνιδι απο την 0.9.1 εχει παρει τον κατηφορο και οτι χαθηκε το Αλφα και Ωμεγα. Αυτο που μου την δινει ειναι η αναπηρια που υπαρχει οταν εισαι σε επιθεση και ο παιχτης απλα σταματαει και ο αντιπαλος σου περνει την μπαλα χωρις να κανει τιποτα. Το script οπου χρησιμοποιουν ειναι λιγο χαζο αφου σε καθε παιχνιδι η ομαδα σου ειναι διαφορετικη μεσα στο γηπεδο Μπορει να κεδισεις πολυ ευκολα ή να χασεις πολυ ευκολα απο τον ιδιο αντιπαλο. Για εμενα θα επρεπε να βαλουν ακριβως το ιδιο gameplay με του 21 και να το εξελιξουν. Βλεπω οτι η μονη λυση για μια καλυτερη ψυχαγωγικη εμπειρια το 2022 ειναι να γυρισεις πισω την σελιδα και να βρεις εκει τον χαμενο βασιλια τον σπορ. Μια καλη λυση για ειναι το PES 21 οπου πιστευω οτι ενα ολοκληρωμενο ποδοσφαιρακι. Καποιοι λενε οτι πρεπει να πας ακομη πιο πισω. Εγω μενω εκει απο την στιγμη οπου πολλοι τριτοι υποστηριζουν το παιχνιδι και βγαζουν αρκετο περιεχομενο. Τωρα αν θες κατι online και φρεσκο θα τρωως στη μαπα οτι σου σερβιρουνε. Τα πραγματα θα γινουν ακομη χειροτερα οταν η ΕΑ το γυρισει σε F2P. Εαν καποιοι νομιζουν οτι οι εταιριες οπου παραγουν βιντεοπαιχνιδια ειναι ατομα τα οποια θελουν να κανουν κατι ρεαλιστικο και σωστο κανουν λαθος. Θα φτιαξουν ενα εθιστικο παιχνιδι οπου θα σπαει μπαλες και θα σε καρκινιαζει. Οτι και να κανεις οτι και να χτισεις ποτε δεν θα ειναι αρκετο αφου το παιχνιδι ειναι ετσι φτιαγμενο ωστε να θες περισσοτερο και περισσοτερο. Οπως και να εχει εταιριες σαν την EA οπου δουλευουν το ιδιο μοντελο αρκετα χρονια και τους εχουν εκπαιδευση ψυχολογοι ωστε να φτιαξουν αυτο το τερατουργημα, θελουν απλα να κανουν την δουλεια τους και να κερδιζουν καθε χρονο περισσοτερα φραγκα. Δεν χρειαζεται να κανουν πολλα καθε χρονο αφου η βαση υπαρχει και απλα κανουν μια αναβαθμιση στις καρτες, γραφικα και αλλαζουν λιγο το gameplay. Φετος εκει που εστιαζουν ολοι, αφου οι προσθηκες ειναι ανυπαρκτες, ειναι το crossplay. Τωρα οι υπολοιποι ανταγωνιστες το μονο που θελουν να κανουν ειναι να κεδισουν μια μικρη μεριδα φτιαχνοντας το ιδιο πραγμα.
Ρε σεις τι run n gun είναι αυτό στη νέα έκδοση; Τι τρελός ρυθμός είναι αυτός; Μόνο εγώ δεν μπορώ να παίξω τη μπάλα που θέλω; Παίρνεις έναν παίχτη κ τρέχεις. Δίνεις πάσα και ξανατρεχεις. Επίσης σπάνια πλέον βγαίνω τετ α τετ. Δεν ξέρω. Παρόλο που θα συνεχίσω να παίζω, νομίζω ότι το έχουν χαλάσει πάρα πολύ...
Καλησπερα. Χρονια τωρα το Pro ηταν το κατ'εξοχην παιχνιδι για τουρνουα , οπως λεει και το ομωνυμο τραγουδι των Locomondo. Ειτε 2 , 3 , 4 παικτες , champions league και δωστου. Μπορεις να κανεις τις μεταγραφες εσυ. Οτι δεν βρισκεις το φτιαχνεις στο mode. Στατιστικα στο pesmaster και παλαιοτερα στο pesdatabase. Δυστυχως το σκηνικο δειχνει οτι θα εξαλειψει αυτο το σκηνικο και παει μονο για online και my league.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Περισσότερο ρώτησα εδώ μήπως μου διαφεύγει κάτι ή μήπως έστω έχει ανακοινωθεί κάτι που να γνωρίζει κάποιος από εσάς και να μη το έχω δει εγώ.Είναι κρίμα να μη μπορείς να παίξεις αγώνες με κάποιον που έχεις δίπλα σου!Είναι ΟΚ προφανώς να σου παρέχει ότι θέλει η εταιρία ως δωρεάν περιεχόμενο αλλά είναι τραγικό το να μη σου δίνει κάποια βασικά (και αυτονόητα τόσα χρόνια), με πληρωμή. Δε λέω δωρεάν.Είναι δικαίωμά της; Ναι είναι.Απλά γκρεμίζει ότι είχε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια...Δυστυχώς επαληθεύεται η απόλυτη σημασία που έχει το e μπροστά από το Football.Κρίμα και πάλι κρίμα.
Πρωτες εντυπωσεις και απο εμενα. Περυσι το παρατησα αμεσως και επαιζα fifa22 μετα απο χρονια ,επειδη ειμαι harcore offline gamer , αλλα και επειδη το παιχνιδι μου φανηκε unplayable , οποτε το fifa ηταν μονοδρομος δυστυχως . Λοιπον! Το game play αρχιζει και θυμιζει παλιο pro. Μπορεις και κλεβεις μπαλα παλι με το Χ η το Α (αναλογα το χειριστηριο που εχεις), οχι οπως το fifa που εχει καταργηθει ειτε με το tactical ειτε με το legacy και γενικα η αμυνα ηταν τρικυμια. Επισης το τακλιν εχει πολυ καλυτερη αποκριση απο το αντιστοιχο του fifa που ειναι 99% κλαδεμα και φαουλ. Γραφικα πολυ καλυτερα απο την αρχη (προφανως οχι σε επιπεδα προ)αλλα οκ... Τα physhics γενικα ειναι καλυτερα και συνεχιζουν και ειναι καλυτερα απο του fifa. Οι τακτικες ειναι λιγο καλυτερες αλλα πολυ λιγοτερες του παλιου pro. Και γενικα το ευχαριστιεμαι λιγο περισσοτερο. Το αρνητικο συνεχιζει και ειναι η φυση του παιχνιδιου και ετσι οπως ειναι στημενο και βεβαια η προκλητικη απουσια του off line mode (απελευθερωστε επιτελους τα φιλικα και τα settings τους !!!) και γενικα των modes. Να δουμε ποσο πρεπει να παρακαλεσουμε για να βγαλουν επι πληρωμη περιεχομενο μηπως και δημιουργηθει ποτε ενα πληρες ποδοσφαιρακι.
Δν Είναι τπτ να κάνεις ντριπλες, αρκεί να παίζεις με αναλογικό μοχλο...χρειάζεται μια μικρή εξασκηση και εξοικείωση για να τις κάνεις κ στο σωστό timing... Βλεπω άλλους αντιπάλους που κάνουν ντρίμπλες σε λάθος χρονο και σημείο κ χάνουν μπάλα πολύ εύκολα... Και ο κάθε παίχτης πχ νευμαρ Κρίστιανο έχουν διαφορετικό στυλ ντρίμπλας.. Αλλά κ να μν προσπαθείς να κάνεις ντρίμπλα με ένα απλό R1 κάνεις δουλειά σε αυτό το προ
Νομίζω έχει αλλάξει προσέγγιση το παιχνίδι. Έχει γίνει σίγουρα πιο γρήγορο και και έχει δυσκολέψει το γκολ σε ποικιλία και ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο από το 22 αλλά δεν με ενθουσιάζει προς το παρόν.
Έχει δοθεί και μια παραπάνω βαρύτητα στην ταχύτητα του παίχτη που παίζει μεγαλύτερο ρόλο πλέον.
@polakis τα skills πέρα από fake shot δεν χρησιμοποιω. Στο φιφα είναι σαφώς πιο εύκολα σε εκτέλεση.
Είναι πιο καθαρά τα γραφικά σε PS4 ή είναι ιδέα μου? (σαν να έχει φύγει μια θολούρα που υπήρχε)
Like
Unknown member
Aug 30, 2022
Κάποια πρόσθετα θα είναι είπαμε επί πληρωμή....και στην ουσία το f2p θα είναι κάτι σαν το lite...δεν με πειράζει αυτό καθόλου,ο καθένας μας μπορεί να αγοράσει αυτό που τον ενδιαφέρει,το gameplay μας νοιάζει!
Μετα την αναβαθμιση εγινε λιγο καλυτερο αλλα ακομα εχει πολυ δρομο. Υπαρχει lag στην αποκριση των παικτων, ειναι αρκετα αργο. Επισης, ρε παιδια, οι ντριμπλες πως γινονται; Δεν μπορω να καταλαβω. Νιωθω ασχετος. Καμια σχεση με ντριμπλες του φιφα. Το εχουν ξεφτιλισει. Και ειναι δυνατον ακομα να μην εχουν βαλει προωθηση διπλανου παικτη πατωντας ενα κουμπι; Ελεος δηλαδη…
Κάτι έχει χαλάσει στο παιχνίδι για μένα. Δεν έχω τον έλεγχο των παιχτών που είχα πριν και που θα ήθελα. Μπαλατζάρουν και γλιστράνε σε κάθε γύρισμα. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια σήμερα και δεν ευχαριστήθηκα κανένα ασχέτως αποτελέσματος. Κάτι δε μου αρέσει...
Αυτό που παρατήρησα gameplayακα είναι η συμπεριφορά της μπάλας που δείχνει πιο ελεύθερη και πολλές φορές φεύγει από τα πόδια του παίχτη αν ειναι δυνατή ή κακή ή πάσα. Μου άρεσε αυτό και κάνει πιο απρόβλεπτη τη φάση.
Αυτό που δε μου άρεσε τόσο είναι ότι νιώθω τους παίχτες να γλιστράνε περισσότερο με αντίκτυπο κυρίως στον χειρότερο έλεγχο τους. Δηλαδή το αντίθετο από αυτό που λέτε οι περισσότεροι.
Επίσης πάλι μου βγάζει συνέχεια 5 μπάρες σύνδεσης σε κάθε αντίπαλο. Ότι νσ ναι.
Καλοδεχουμενο το ότι μπορείς να σβήνεις αποθηκευμένα συστήματα και το ότι στον αντίπαλο που έπαιξες να δεις και σύστημα που χρησιμοποιεί.
Το efootball 23 ειναι πιο γρήγορο, καλύτερη αμυνα και έλεγχος της, καλυτερες κινησεις, καπως (κάπως) καλύτερα γραφικα, και το βασικότερο πιο άμεση ανταπόκριση στα πάτηματα του χειριστήριου. Ειναι διασκεδαστικό προς το παρόν. (Ps5 έκδοση)
Like
Unknown member
Aug 27, 2022
Replying to
Όντως υπάρχει πιο άμεση απόκριση στα πατήματα κ στις εντολές του χειρισμού-πχ Σαλάχ με βέλος πάνω μέσα στην περιοχή με το που έπαιρνε μπάλα έστριβε να περάσει όπως ήθελα εγώ (κ ήξερα από το 21)ενώ πριν φαινοταν υπερεκτιμημένος κ ας είχε το βέλος πάνω ας πούμε -κ το παστελωνε!
Για μένα κατά την γνώμη μου είναι πιο "νευρικό"εκεί που πρέπει κ όχι τόσο πιο γρήγορο,για φρι μια χαρούλα είναι,αν μπουν κ οι αίθουσες τον Νοέμβριο για φιλικά θα περάσω μια χαρά τον χειμώνα!
ισχυει, ειναι πολυ καλο για φρι και με αιθουσες θα ναι κομπλε
Like
Unknown member
Aug 27, 2022
,στο πσ4 που παιζω εγώ δεν υπάρχει input delay(παλιοτερα το έβλεπα κάπως),επισης η αδράνεια εξανεμίστηκε σχεδόν πλήρως σε σχεση με πριν...κ όπως ειπαπροχτές δεν υπάρχουν εγκεφαλικά...τελικα υπάρχουν διαφορες μεταξυ πσ5/4 κ pc
το παιχνιδι αργει παρα πολυ να πασαρει και να σουταρει.
πατας κουμπι και ο παιχτης το σκεφτεται...
αυτο το κανει και σε pc και στο xbox one.
απλα τραγικο...κλειστε το και μην ξεφτιλιζεστε αλλο...
Θα υπάρξει patch με superleague στο efootball 23;
Αυτά είχε πει η κοναμι τότε, για όποιον δεν τα έχει δει..το πότε θα υλοποιηθούν είναι άλλο θεμα
μετα το update ειναι πιο σταθερο και συμπαγες στην αμυνα...τα ατομικα μαρκαρισματα ειναι πιο καλα κερδιζεις πιο ευκολα την μπαλα, δεν περνανε οι καθετες πασες που ο αμυντικος αντι να παει να κοψει κοιταζε την μπαλα και δν εκανε τιποτα ουτε οι αμυντικοι εγκταλειπουν τις φασεις δεν υπαρχει η αδρανεια που υπηρχε.....στην δημιουργια και στο επιθετικο κομματι σε καποια ματς παραγεις περισσοτερο σε καποια λιγοτερο αυτο ισχυει σε μενα...ειναι θετικο για μενα που δεν μπαινει τοσο ευκολα γκολ υπαρχει ενας μικρος δεικτης δυσκολιας...ετσι σε ενα ματς που ναι κλειστο η ισορροπημενο θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να επικρατησει ο πιο καλος παιχτης..η διεκδικεις την ανατροπη πιο ευκολα ...βεβαια ακομη παιζει ρολο το script και το handicap...υστερα απ καιρο νομιζω οτι μπορεις να το αποκαλεσεις ως ενα καλο ποδοσδαιρακι......εχει αστοχιες και λαθη το gameplay ομως δεν ξερω τι θα διορθωσουν βλεπω πραγματα που με χαλανε..δεν ειναι το χαλι της προηγουμενης εκδοσης αυτο κραταω προς το παρον
Για μένα ονλαιν κ χαλάρωση όταν μιλάμε για προ/eF είναι δύο τέρμα αντίθετες έννοιες! Κατά τα άλλα για τα ματς vs com στο Dream team είμαι σχετικά οκ,δηλ όπως το ξέραμε,δεν άλλαξε κάτι που να πεις ουαου...όταν θα μπουν κ οι(δωρεάν)αίθουσες για διπλά με φίλους θα είμαι οκ!
*Σύμφωνα με την κοναμι πάντα,οι αίθουσες θα αφορούν μόνο φιλικά με τις ομάδες μας από το DT..δε με χαλάει καθόλου,ίσα ίσα αυτό θέλω(κ παίζουμε κάθε χρόνο)!
Ίσως είναι υπερβολή αλλά αυτή τη στιγμή το παιχνίδι είναι σκουπίδι. Σίγουρα δεν παίζεις ποδόσφαιρο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άσχημα του φιφα. Πλέον όλοι παίζουν φουλ άμυνα αφού είναι εντελώς αυτόματη και ότι βγει στην επίθεση και ανάλογα το handicap.
Κρίμα γιατί είχα ένα ποδοσφαιρακι να χαλαρώνω με 2-3 ματς πριν πέσω για ύπνο και πλέον χάθηκε κι αυτό.
Εκεί που δεν σκεφτόμουν καν το φιφα τώρα είναι στα πλάνα μου μιας και με το τελευταίο update του προ έφτασε κοντά σε gameplay. Τουλάχιστον να παίζω το πρωτότυπο.
Οι υπόλοιποι πως το βλέπετε;
Ρε σεις τι run n gun είναι αυτό στη νέα έκδοση; Τι τρελός ρυθμός είναι αυτός; Μόνο εγώ δεν μπορώ να παίξω τη μπάλα που θέλω; Παίρνεις έναν παίχτη κ τρέχεις. Δίνεις πάσα και ξανατρεχεις. Επίσης σπάνια πλέον βγαίνω τετ α τετ. Δεν ξέρω. Παρόλο που θα συνεχίσω να παίζω, νομίζω ότι το έχουν χαλάσει πάρα πολύ...
Καλησπέρα σε όλους.
Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ και δε δεχόταν τα στοιχεία εισόδου μου, οπότε έφτιαξα νέο λογαριασμό, (με το ίδιο mail).
Τέλος πάντων, αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με το παιχνίδι, μετά την πρώτη κρυάδα που είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε ως eFootball.
Προσωπικά 2 πραγματάκια θέλω από το παιχνίδι, offline πάντα, γιατί παίζω με φίλο που έρχεται σπίτι μου και το "στήνουμε", πολλά χρόνια τώρα...
Από το κλασσικό PES 2006 τουλάχιστον, (αν όχι πιο πίσω!)
1. Να μπορώ να παίξω Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (φιλικό)
2. Να μπορώ να παίξω κάποια διοργάνωση, (αδιάφορο ποια θα είναι αυτή, αν θα είναι έτοιμη ή θα πρέπει να επιλέξουμε εμείς τις ομάδες, κλπ.)
Οι ομάδες όμως θέλω να είναι οι κανονικές, με τους παίκτες που έχει αυτή την σεζόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες έστω με πληρωμή;
Αν όχι, γνωρίζετε αν θα προστεθούν στο μέλλον;
Πρωτες εντυπωσεις και απο εμενα. Περυσι το παρατησα αμεσως και επαιζα fifa22 μετα απο χρονια ,επειδη ειμαι harcore offline gamer , αλλα και επειδη το παιχνιδι μου φανηκε unplayable , οποτε το fifa ηταν μονοδρομος δυστυχως . Λοιπον! Το game play αρχιζει και θυμιζει παλιο pro. Μπορεις και κλεβεις μπαλα παλι με το Χ η το Α (αναλογα το χειριστηριο που εχεις), οχι οπως το fifa που εχει καταργηθει ειτε με το tactical ειτε με το legacy και γενικα η αμυνα ηταν τρικυμια. Επισης το τακλιν εχει πολυ καλυτερη αποκριση απο το αντιστοιχο του fifa που ειναι 99% κλαδεμα και φαουλ. Γραφικα πολυ καλυτερα απο την αρχη (προφανως οχι σε επιπεδα προ)αλλα οκ... Τα physhics γενικα ειναι καλυτερα και συνεχιζουν και ειναι καλυτερα απο του fifa. Οι τακτικες ειναι λιγο καλυτερες αλλα πολυ λιγοτερες του παλιου pro. Και γενικα το ευχαριστιεμαι λιγο περισσοτερο. Το αρνητικο συνεχιζει και ειναι η φυση του παιχνιδιου και ετσι οπως ειναι στημενο και βεβαια η προκλητικη απουσια του off line mode (απελευθερωστε επιτελους τα φιλικα και τα settings τους !!!) και γενικα των modes. Να δουμε ποσο πρεπει να παρακαλεσουμε για να βγαλουν επι πληρωμη περιεχομενο μηπως και δημιουργηθει ποτε ενα πληρες ποδοσφαιρακι.
Δν Είναι τπτ να κάνεις ντριπλες, αρκεί να παίζεις με αναλογικό μοχλο...χρειάζεται μια μικρή εξασκηση και εξοικείωση για να τις κάνεις κ στο σωστό timing... Βλεπω άλλους αντιπάλους που κάνουν ντρίμπλες σε λάθος χρονο και σημείο κ χάνουν μπάλα πολύ εύκολα... Και ο κάθε παίχτης πχ νευμαρ Κρίστιανο έχουν διαφορετικό στυλ ντρίμπλας.. Αλλά κ να μν προσπαθείς να κάνεις ντρίμπλα με ένα απλό R1 κάνεις δουλειά σε αυτό το προ
@polakis Δες εδώ Tutorial για Skills
Γραφικά σε ps5 τουλάχιστον δεν έχω δει διαφορά.
Νομίζω έχει αλλάξει προσέγγιση το παιχνίδι. Έχει γίνει σίγουρα πιο γρήγορο και και έχει δυσκολέψει το γκολ σε ποικιλία και ποδοσφαιρική ανάπτυξη. Δεν ξέρω αν είναι χειρότερο από το 22 αλλά δεν με ενθουσιάζει προς το παρόν.
Έχει δοθεί και μια παραπάνω βαρύτητα στην ταχύτητα του παίχτη που παίζει μεγαλύτερο ρόλο πλέον.
@polakis τα skills πέρα από fake shot δεν χρησιμοποιω. Στο φιφα είναι σαφώς πιο εύκολα σε εκτέλεση.
Είναι πιο καθαρά τα γραφικά σε PS4 ή είναι ιδέα μου? (σαν να έχει φύγει μια θολούρα που υπήρχε)
Κάποια πρόσθετα θα είναι είπαμε επί πληρωμή....και στην ουσία το f2p θα είναι κάτι σαν το lite...δεν με πειράζει αυτό καθόλου,ο καθένας μας μπορεί να αγοράσει αυτό που τον ενδιαφέρει,το gameplay μας νοιάζει!
Μετα την αναβαθμιση εγινε λιγο καλυτερο αλλα ακομα εχει πολυ δρομο. Υπαρχει lag στην αποκριση των παικτων, ειναι αρκετα αργο. Επισης, ρε παιδια, οι ντριμπλες πως γινονται; Δεν μπορω να καταλαβω. Νιωθω ασχετος. Καμια σχεση με ντριμπλες του φιφα. Το εχουν ξεφτιλισει. Και ειναι δυνατον ακομα να μην εχουν βαλει προωθηση διπλανου παικτη πατωντας ενα κουμπι; Ελεος δηλαδη…
Κάτι έχει χαλάσει στο παιχνίδι για μένα. Δεν έχω τον έλεγχο των παιχτών που είχα πριν και που θα ήθελα. Μπαλατζάρουν και γλιστράνε σε κάθε γύρισμα. Έπαιξα αρκετά παιχνίδια σήμερα και δεν ευχαριστήθηκα κανένα ασχέτως αποτελέσματος. Κάτι δε μου αρέσει...
ρε σεις..μονο εγω εχω καθυστερηση σε ολες τις κινησεις που εκτελει ο παιχτης?
πασα,σουτ ανεβαινει η μπαρα αλλα μοιαζει σαν να περιμενει να παρει σωστη θεση ο παιχτης για να ολοκληρωθει.εχει αλλαξει το gameplay,ή εχω καποιο θεμα?
Έπαιξα χθες όλα τα enent στο dream team.
Αυτό που παρατήρησα gameplayακα είναι η συμπεριφορά της μπάλας που δείχνει πιο ελεύθερη και πολλές φορές φεύγει από τα πόδια του παίχτη αν ειναι δυνατή ή κακή ή πάσα. Μου άρεσε αυτό και κάνει πιο απρόβλεπτη τη φάση.
Αυτό που δε μου άρεσε τόσο είναι ότι νιώθω τους παίχτες να γλιστράνε περισσότερο με αντίκτυπο κυρίως στον χειρότερο έλεγχο τους. Δηλαδή το αντίθετο από αυτό που λέτε οι περισσότεροι.
Επίσης πάλι μου βγάζει συνέχεια 5 μπάρες σύνδεσης σε κάθε αντίπαλο. Ότι νσ ναι.
Καλοδεχουμενο το ότι μπορείς να σβήνεις αποθηκευμένα συστήματα και το ότι στον αντίπαλο που έπαιξες να δεις και σύστημα που χρησιμοποιεί.
Το efootball 23 ειναι πιο γρήγορο, καλύτερη αμυνα και έλεγχος της, καλυτερες κινησεις, καπως (κάπως) καλύτερα γραφικα, και το βασικότερο πιο άμεση ανταπόκριση στα πάτηματα του χειριστήριου. Ειναι διασκεδαστικό προς το παρόν. (Ps5 έκδοση)
,στο πσ4 που παιζω εγώ δεν υπάρχει input delay(παλιοτερα το έβλεπα κάπως),επισης η αδράνεια εξανεμίστηκε σχεδόν πλήρως σε σχεση με πριν...κ όπως ειπαπροχτές δεν υπάρχουν εγκεφαλικά...τελικα υπάρχουν διαφορες μεταξυ πσ5/4 κ pc