Εδώ θα συνεχιστεί η συζήτηση για το Mode Dream Team ...
Προτάσεις για παίκτες και προπονητές μπορείτε να τις κάνετε στο ειδικό Topic >>
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Συνεχίζουμε τη συζήτηση για το Mode Dream Team αλλά πλέον στο eFootball 2023 εδώ >>
https://www.wehellas.gr/forum/efootball/efootball-2023-dream-team-geniki-syzitisi
Καλησπέρα στην παρέα.
Μετά από πολλά χρόνια ξαναγύρισα σε κονσόλα (ps5).
Είχα παίξει το efootball στην αρχική του μορφή για υπολογιστή και εκεί ήταν που είπα τέλος το pro για μένα.
Δεν ξέρω αν μετά από τόσα updates, έγινε καλύτερο και στον υπολογιστή, στο ps5 πάντως μου έκανε εντύπωση το ότι το σουλούπωσαν κάπως, τουλάχιστον έγινε playable και κυρίως με ανθρώπινα γραφικά κι όχι super nitendo.
Anyway, για να μην είμαι off topic, έχω ξεκινήσει dream team, έχω φτιάξει ομάδα για την ώρα αλλά είδα ότι σύντομα θα γίνει το update στο 23.
Το ερώτημα λοιπόν είναι από εδώ και πέρα να κρατήσω assets γιατί όπως λέει θα μεταφερθούν ή να συνεχίσω να χτίζω καλύτερα την ομάδα;
Γιατί όπως το άφησε να εννοηθεί η ανακοίνωση πρακτικά μεταφέρονται τα πάντα πλην παικτών που δεν θα έχουν τα δικαιώματα.
https://www.reddit.com/r/eFootball/comments/wtve61/game_slows_down_my_controlled_player_so_i_dont/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Διαβάστε τα σχόλια παίδες. Τις τελευταίες ημέρες απλά δεν παίζεται το παιχνίδι, το σκριπτ είναι από άλλο πλανήτη, δεν μπορώ να παίξω ούτε καν εναντίον του υπολογιστή, ξέρω ότι αύριο μεθαύριο ή ξέρω γω την άλλη βδομάδα θα ξαναπαίζεται καλύτερα αλλά με κούρασε αυτό το πράγμα, με κούρασε πολύ και προσωπικά το παρατάω μετά από 25 χρόνια και μέχρι η ΚΟΝΑΜΙ να παραδεχθεί επίσημα την ύπαρξη του σκριπτ και να ζητήσει δημόσια συγνώμη, δηλαδή ποτέ. Θα παίζω άλλου είδους παιχνίδια και αν θέλω ποδοσφαιρακι θα παίζω pes2018 ή μην σου πω το 2016 και τέλος.
Δείτε και το παρακάτω βίντεο παίδες, είναι πλήρως σχετικό και τα εξηγεί τέλεια και σε βάθος γιατί το κάνουν αυτό όλες αυτές οι εταιρείες:
Είναι κρίμα εμείς να χαλιομαστε και να βγάζουμε τον καρκίνο και οι κωλοεταιρείες αυτές να βγάζουν ένα σκασμο λεφτά από τον καρκίνο μας...
και κατι αλλο δεν εχει αλλες ομαδες το παιχνιδι τι εχει γινει φετος
παιδες μια ερωτηση πως να βγαλω αυτο το στρογγυλλο απο καθε παιχτη
@villa Σε πέτυχα ρε αλάνι και παίξαμε αντίπαλοι online divisions, τις μεγάλες ώρες εννοείται 😉:
Χάλια ήταν το κωλοπαίχνιδο, input delay και κουλά όλη την ώρα, δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα, αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, εμείς φταίμε που παίζουμε αυτό τον κινέζικο εμετό για παιχνίδι και δεν το έχουμε ακόμα διαγράψει! 😋😂
Hint για όσους παλεύουν σε μεγάλες κατηγορίες αλλά όχι div1. Καθώς αν είσαι div1 τις περισσότερες φορές σου τυχαίνει μέχρι div3 (σπάνια παρακάτω, γενικά ο κανόνας είναι +-2 κατηγορίες) αμέσως μετά την αλλαγή της season που όλοι πέφτουν 3 κατηγορίες, θα σας πρότεινα να περιμένετε και να παίξετε τα εβδομαδιαία events μέχρι οι div1 να ανέβουν πάλι εκεί, ώστε τουλάχιστον να μπορείτε να πάτε άνετα μέχρι την 3 χωρίς θέμα.
Εγώ πχ τώρα που είμαι πάλι 4, προτιμώ να παίξω τις σερί 3 νίκες (τα άλλα τα πήρα όλα χτες) για τις επόμενες ημέρες μέχρι να τα καταφέρω, τελευταία φορά τα κατάφερα με την 3η, και μετά να ξεκινήσω το league να ανέβω κατηγορίες.
Ενταξει,κ μένα ΜΕ ΠΗΓΕ (δε λεω πηγα-διοτι με πήγε στην 5τωρα)τραίνο στην 3 κ από κει κ μετά ούτε μια νικη-κ οι μισοί div5-6 με ταβάνι την 4κ 5 κάποιοι αλλά γίναν αισχη ,πολλά αισχη!!δηλ κάθομαι αργά το βράδυ να πιω μια μπυριτσα κ να απολαύσω ματσάκια τα καλοκαιρινά βράδυα κ μου γυρίζουν τα μυαλά,κ καπνίζω κ παραπάνω από τα νεύρα μου....έλεος!(κ μιλάμε τώρα για ιούς κλπ-καρκινο θα πάθουμε στα 50κοντα -θεος φυλάξει)....
Εγώ έχω φτάσει μέχρι d2, έπαιξα την πρόκριση για την d1 στο τελευταίο ματς και ήθελα μόνο νικη, όπου πέτυχα τυπο d1, έφαγα ένα γκολ από ρεμπαουντ στο 5', ισοφάρισα στο 56' και έχασα 3 ευκαιρίες να το γυρίσω, η τελευταία στο 87', όπου σε κενή εστία ο λεβα το έστειλε δοκάρι, και στην αντεπίθεση ο αντίπαλος βγήκε από δεξιά, σουταρε από πλάγια με σαλάχι, ο τερματοφύλακας μου απέκρουσε και ο μπαπε του το κάρφωσε σε κενή εστία και πάλι από ρεμπαουντ ενώ οι αμυντικοί μου κοίταζαν σαν γίδια. Έχασα 2-1 και έμεινα d2, όμως στην συνέχεια υποβιβάστηκα πρώτα σε d3 και στα καπάκια d4 και τώρα παίζω χαλαρά με την ΑΙ, είμαι και σε διακοπές στο χωριό και δεν είμαι για πολλές τσιτες.
Για την τιμή των όπλων προσπαθώ Ν α πάω d1, αλλα έχει μεταπτώσεις.. Πάω d2 παίζω με ρίχνει d3, μπορεί να μην κρατηθώ στην d3 και να πάω d4 μετά ανεβαίνω εύκολα d2 και μετά πάλι με ρίχνει κατηγορία αντί να ανέβω d1 η να παραμείνω έστω d2..Κ μετά ανεβαίνω d2 πάλι.. Ασανσέρ Δλδ.. Χτίζεις σερί νικών εύκολα και παραμένεις αήττητος και μετά αντιστρέφεται η κατάστασή και χάνεις.. Εξακολουθείς να Χανεις απ άτομα με χειρότερα ροστερ δίχως χημεια χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις κιόλας.. Η παίζεις με άτομο που είναι στις μεγαλες κατηγορίες και σε γλενταει... Μια αιτία είναι ότι σε προδίδει το παιχνίδι αφού δεν έχει καλό μηχανισμό άμυνας και το σκορ ξέφευγει.. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν εξαρτάται απ σενα αποκλειστικά σε ποια κατηγορία θα είσαι, αλλά τι αποφασίζει η κονάμι
Φαγώθηκε ο γιος μου να δει το παιχνίδι που "ο μπαμπάς ολο βρίζει"... Του ειχε μείνει από πέρυσι (απο τα 5 του) η ρουλέτα του 21, και επειδή είχα 1.2m μαζεμένα απο τότε που το παράτησα, ήθελε Μεσι και Μεσι του πήρα 🙂 . Καλός ο κοντός αλλα το παιχνίδι εμετικό όπως το άφησα. Ανέβηκα απο 7 που με είχε ρίξει στην 5 αλλα με τον φίλο ΚΟΡΩΝΑ που μας κόλλησε η πεθερά απο τη Δευτέρα ο μικρός και απο Τετάρτη οι υπόλοιποι, δε μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας οχι efootball να σπάσουμε πλάκα... Υ.Γ. Παιδιά προσοχή, ειναι πολύ ύπουλο μπουρδελο αυτός ο ιός. Οποιον ακούω πλέον να μου λέει μια απλή ίωση, ένα συνάχι, κτλ, θα τον στέλνω στο διαολο και θα κόβω κάθε σχέση μαζί του. Μας έχει σκίσει και είμαστε και 3πλα εμβολιασμενοι (εκτός του παιδιού που δεν του το κάναμε συνειδητά).
Κ εγώ απ div 5 πήγα div 3 εύκολα κ έχω 2 στα 2 στην div3 μέχρι τώρα.. Ανέβηκα γιατί περιοριστηκε το input lag μετά απ κάποιες ρυθμίσεις που έκανα.. Αλλά δεν έχει εξαλειφθεί ειναι πρόβλημα της κονάμι ξεκαθαρα και εάν δεν διορθωθει δεν εντελώς δεν έχει αξία να παίζεις
Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ασχολήθηκα Δευτέρα - Τρίτη ξανά με την ομάδα κι ανέβηκα από div6 στην div2 για πλάκα στη κυριολεξία, χωρίς καμία ήττα και με παθητικό τερμάτων μόνο 3 γκολ. Ό,τι επιχειρούσα έπιανε. Αδιανόητα πράγματα..
Προηγουμένως είχα παίξει όλα τα κυπελλάκια vs ΑΙ και το challenge 1vs1, όπου και σε αυτό τα πήρα όλα με νίκες σερί. Αργότερα είδα ότι στα objectives χρειάζεται 5 challenge ματς για να σου δώσει 10χίλιαρο trainer και έπαιξα άλλο ένα (είχα τελειώσει το challenge με 4 σερί νίκες), όπου έκανα τη πρώτη ήττα από έναν υπερηχητικό Άγγλο με 5-2.
Έχω σταθεί τυχερός πολύ και με τα γυρίσματα τελευταία... Πριν καιρό ήθελα μόνο τον Άρνολντ από τους featured που είχε, λέω ας γυρίσω μια φορά... μπαπ Άρνολντ! Την άλλη φορά με την Ατλέτικο ήθελα μόνο Lodi και τσααακ με τη μια ήρθε.. Τη Δευτέρα ήθελα μόνο Μέσι και κανέναν άλλο, γυρίζω μια, μπαπ ο κοντός! Μιλάμε για τρελή τύχη. Πριν καιρό επίσης που έδινε τσάμπα γύρισμα στους Real Madrid Legends μου ήρθε Μακελελέ, τον οποίο επίτηδες δεν του ανέβασα το playing style ενώ τον τερμάτισα σε στατιστικά (97 overall) και μάλλον τον έκαψα..
Από gp βρίσκομαι στα 2 μύρια και 600 χιλιάρικα περίπου (δεν χαλάω λεφτά καθόλου, βολεύομαι με ό,τι έχω από παίκτες/προπονητές). Αγόρασα όμως Joao Cancelo με 300 χιλιάρικα για να κλείσω τη τρύπα του πάγκου στα πλάγια μπακ (είχα Di Lorenzo 4*, πολύ τίμιος), βάζοντας και εκεί ένα καθαρό 5*. Τον έφτασα 96 overall και τον βλέπω τελικά για βασικό σιγά σιγά.
Άντε να δω στην div2 τι ξύλο θα φάμε...
Τελικά μπορούμε να σβήσουμε κάποια από τα 10 gameplans που μπορούμε να φτιάξουμε; Δεν βρίσκω κάτι.
Άρχισε να εμφανίζεται και ο Messi στους featured. Έριξα 300 χρυσά που είχα αλλά δυστυχώς δεν έκατσε. Τον ηθελα διακαώς. Βέβαια μου έκατσε Mbappe δεν παραπονιέμαι, αλλά με διαφορά ήθελα τον κοντό. Τώρα έχω 400k και μου μένουν 700k για να τον πάρω.
Εγώ πάντως με μια προσθήκη lobby για φιλικά θα ήμουν ευχαριστημένος αυτήν την στιγμη ,κάτι που θα έδινε άλλο νόημα στα καλοκαιρινά βράδυα μας..μακρυά από την τοξικότητα του ονλαιν.....κ μπορεί στο μέλλον να έχωνα κ κάνα ψιλό μια που θα είχαμε "κόντρα"!
οκ παιδια τελος, δεν επρεπε να αντιδρασω
Ζητω συγνωμη απο ολους
Ημουν λαθος
Παρακαλω τους mod να αφαιρεσουν τα επιθετικα μου σχολια
(δεν τα αφαιρω εγω για να μην θεωρηθει εκ του πονηρου )
Επίσης, το θέτω έτσι αόριστα, γτ δεν έχω καμία όρεξη για προσωπικούς διαξιφισμούς. Ένα ρισπεκτ από μένα στον @villa γιατί δέχτηκε μια απρόκλητη κ αδικαιολόγητη φραστική επίθεση, προς το πρόσωπό του κ το προσπέρασε χαλαρά κ ψύχραιμα, μπράβο του, γιατί δεν του το είχα...🙂
Κ τέλος,δεν μπορώ καν να διανοηθω αυτή τη λογική, ότι όποιος δεν έχει βάλει λεφτά φέτος στο καζίνο της ΚΟΝΆΚΙ, δεν δύναται να ομιλεί... Πραγματικά αδιανόητο.Δηλαδη κάποιος που παίζει το προϊόν, δε θεωρείται πελάτης, δεν εσκαγε τα 50αρικα στα δισκάκια 20 χρόνια τώρα???
Κ στην τελική ούτε έκλεψε κανένας το παιχνίδι, ούτε διάρρηξη έκανε. Η εταιρεία το έδωσε δωρεάν, μην τρελαθουμε κιόλας..... Ο κόσμος ίσα ίσα που ζητά να πληρώσει κιόλας , όπως παλιά, αρκεί τουλάχιστον να δει κάτι πλήρες, ή κάτι με προοπτική, όχι μισό-τελειωμενα ψέματα επί ψεματων.
Μην τρελαθουμε κιόλας, τι είμαστε ραγιάδες?
Αφαιρεσαν το κυπελλακι με τα xp καθως και σχεδον ολες τις λιστες με feature παικτες για καποιο ανεξηγητο λογο
σε αυτους τους τυπους δεν εχει πει κανεις η δεν εχουν διακρινει οτι αυτο το ρδελο που εχουν φτιαξει εχει input lag δηλαδη εχει delay στην ενεργεια που θες να κανεις η κανει καποια αλλη ενεργεια που δεν θες εσυ και οταν εχει delay οι παιχτες κανουν κινησεις ακυρες......και αυτος ο τυπος delay ειναι ξαφνικος και δεν μπορεις να το χειρηστεις.....τις τελευταιες ημερες καθε μερα το ιδιο πραγμα delay...οχι να το βγαζουν τσαμπα πρεπει , αλλα να σε πλήρωνουν θελει για να παιζεις αυτο το ρδελο
Ένα άλλο που δεν λειτουργεί σε σχέση με τα προηγούμενα προ που παίζαμε, όταν ο αντίπαλος δίνει πάσες στην μικρή, μεγάλη περιοχή του ή επιλεγει να δώσει πάσα έπειτα απ off side η απ φαουλ και εκεί που θέλει να δώσει πασα το προβλέπω ξέρω δηλαδή τι θα κάνει, δεν προλαβαίνω να κλέψω την μπάλα και να του στοιχήσει το λάθος του.. Τόσα χρόνια όταν ήξερες που θα δώσει πάσα την έκλεβες και το πλήρωνε το λάθος αυτό φέτος αποφάσισαν να μην λειτουργεί ως δια μαγείας.. Όλους τους αμπαλους τους έχει κάνει μάγκες η κοναμι και με αυτούς θα μείνει στο τέλος..βιαζουν την νοημοσύνη μας.. Εμενα αυτό με ενοχλεί.. Και αν απαιτήσουν το. Χειμώνα λεφτά για να παίζεις η δεν ξέρω τι άλλο.. Δεν πρόκειται να δωσω φράγκο, προτιμώ να τα δώσω σε άστεγο.. Για πεταμα είναι το παιχνίδι και δεν αξίζει μια... Ότι χειρότερο έχω παίξει
Το "παιχνίδι" είναι η επιτομή της αλητείας και της αθλιότητας. Γύρισα από διακοπές εδω και μια εβδομάδα αποφασισμένος να του δώσω μια τελευταία ευκαιρία, αλλά δυστυχώς δεν αξίζει ούτε λεπτό παραπάνω ενασχόλησης. Γίνονται ματσαρες με αντιπάλους div1-4, που ευχαριστιέμαι μπάλα χάνω κερδίζω. Και έρχονται τσουτσεκια με κωλοομαδες μαξ 2000 και χημείες 60-70, div 7-9, με προκλητικό τρόπο να σε κάνουν να τα σπάσεις όλα. Επειδή έτσι γουστάρει η αποτυχημένη κοναμι. Στο διαολο λοιπόν και πολυ αξία του έδωσα του κωλοχανειου. Εφαγε delete και θα παίζω διπλά Fifa με το γιο μου και τους κουμπάρους μου. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους είτε πήγατε είτε περιμένετε για τις διακοπές σας! Και να θυμάστε, οτι μας χαλάει το στέλνουμε στο διαολο.
5000 gp μόνο ρε τσίπη διαχειριστή; 😂
Χθες με το που παιζω διοργάνωση, ήθελα 1 νίκη να την ολοκληρώσω, ξεκινά το ματς ο τυπος div 3 όπως είδα μετά, παίζει φουλ επιθεση και στην κόντρα ανοίγω το σκορ στο 2'. Ξαφνικά παγώνουν όλα, αργεί χαρακτηριστικά να γυρίσει στο μενού και μου βγάζει ότι έχασα! Ουτε disconnect το internet, ουτε το PSN, ουτε τίποτα! Απλά για μισό λεπτό μου εμφάνισε ότι είναι οι servers down. Κατόπιν επανήλθε κι επαιξα κανονικά 2 ματς. Τωρα το πρωί έβγαλε για Συντήρηση Διακομιστή σε Εξέλιξη. Άσε μας ρε μάνα μου κοναμι. Σκατα τα έχεις κάνει...
Υ.Γ. Τουλάχιστον θα πάρουμε καμία 50ρια χιλιάδες ως apologies πάλι από το διαχειριστή, μπας και πλησιασω το 1.1m για τον Κοντό που ειναι το τελικό μου χτύπημα (έχω 940k αυτή τη στιγμη).
Καλημέρα , είχα διαβάσει στο site της konami ότι θα προστεθούν και προπονητές legend . γνωρίζει κάποιος κατι ?
κατά τα αλλα ολοι έχουν πλέον πάνω από 2500 δυναμικότητα ομάδας , δυσκόλεψε το παιχνίδι .
έναν καημενο πέτυχα χθες με την αρχική ομάδα , στο 8-0 γύρω στο 60 το παράτησε ...
εχασα 3-0 τα 2 τελευταια γκολ τα εβαλε στο τελος στο 3ο που εβαλε το χα παρατησει...ματς που επρεπε να χα παρει τουλαχιστον ισοπαλια βασει ευκαιριων και εικονας,οχι μονο εχασα αλλα δεν εβαλα κ γκολ! full scipt και τυχη υπερ του ενω ειχα την υπεροχη στην μεγαλυτερη διαρκεια του ματς...πολλα ματς ηταν σαν να αυτο να χανεις απ χειροτερους παιχτες επειδη εχουν full script υπερ τους..δεν υπαρχει αρχη μεση κ τελος σε αυτο ρδελο......δεν γινεται η μια πλευρα να βαζει γκολ ειτε δυσκολα ειτε ευκολα και ο αλλος να μην βαζει καθολου ενω παιζει καλα.,..
https://www.youtube.com/watch?v=6uDxflby9nQ
γκολαρα απ lewa...αλλα τι να το κανεις ,ειναι ενα ΡΔΕΛΟ εντελως Full scripted, δεχεσαι τα ιδια γκολ οι αμυντικοι δεν πανε να μαρκαρουν, η αφηνουν την μπαλα να περναει η τα πνιγει ο τερματοφυλακας, οι αμυνες των παιχτων αρκετες φορες δεν ειναι aggressive σε περνανε περπατωντας η απλα με λιγο τρεξιμο ,ειναι αυτο ποδοσφαιρο?η διατησια στημενη , δεν υπαρχει στανταρ τροπος να πιανεις τα φαουλ αν το χτυπησει καλα ακομη κ απο πολυ μακρια το χεις φαει ......μεχρι κ τα βολε του τερματροφυλακα ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει ΑΘΛΙΑ.....passing game driddling, δημιουργια ,επιθετικοτητα , κινουνται σε μετρια επιπεδα....τουλαχιστον εαν ειχε μια στοιβαρη αμυνα θα υπηρχε μια βαση.....δεν υπαρχει τπτ ειναι για το λουτσο το παιχνιδι......κ αναρωτιεμαι ολες αυτες οι αστοχιες γιατι δεν διορθωνονται? τι πιστευεουν οτι ειναι playable αυτο το πραγμα?απ τον απριλιο τα βλεπεις αυτα που εχω γραψει και εχουμε ιουλιο.......συν οτι δεν εχει Mode.....κ σε λιγους μηνες θα απαιτησουν να πληρωνεις για να παιζεις...να πληρωσω για αυτο το πραγμα?χαχαχ
Απλα εδω δεν φαινεται τιποτα αλλο παρα μονο αριθμοι για την τακτικη
οι υπολοιπες ρυθμισεις ομως οπως πυκνοτητα υποστηριξη κλπ δεν φαινονται
Όπως κ στα προηγούμενα (mc) που ο κάθε προπονητής είχε τις δικές του ρυθμισεις(αμυντική γραμμή,επίθεση από το κέντρο κλπ)έτσι κ δω λογικά θα έχουν κάποιες διαφοροποιήσεις, αλλιώς ποιος ο λόγος να υπάρχουν τόσοι πολλοί με την ίδια τακτική ας πουμε-παιχνιδι αντεπιθέσεων πχ κλπ?
Οι προπονητες θελουν δοκιμες για να καταλαβει κανεις τι ρολο βαρανε
οι παικτες κινουνται τελειως διαφορετικα με τον ενα η τον αλλο ασχετως αν εχουν ιδιο βαθμο οικειοτητας με τον τροπο αναπτυξης πχ κατοχη
ειχα κολλησει με τον προπονητη της παρι και εφαγα 12 ηττες σερι
και με το που αλλαξα με ενα προπονητη των 12.000 αλλαξαν ολα στον τροπο αναπτυξης
Ο Κασεμιρο ειναι ενα κεντρο μονος τους , και ο φαμπινιο ενα κεντρο + αμυνα μονος του
Ο Χααλαντ πολυ απογοητευση τον ειχα παρει αρχικα αλλα τιποτα
Πηρα ιμπρα και αν βρει χωρο το καρφωνει η δε κεφαλια του φαρμακι ( αγυμναστος ακομα γιατι δεν ξερω ακομα που να του δωσω )
Έγιναν 3 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ με τα σημερινά λεφτά από τα objectives. Πούλησα και αρκετούς παίχτες που δεν χρησιμοποιούσα από το ρόστερ και έφερα Kante & Son. Συν τον Haaland που πήρα με το 5στερο nominating contract, νομίζω αναβαθμίστηκε πολύ η ομάδα.
Από τα δωρεάν που έδινε πριν μέρες μου έκατσε πρώτη φορά Legend o Morientes και είχε και super-sub, αλλά δεν μου άρεσε. Καμία σχέση με Haaland που από τα πρώτα ματς φάνηκε μεγάλη ποιότητα.
Κάποια στιγμή ίσως πάρω και Casemiro για να αντικαταστήσει Gravenberch ή Barrios. Αν και ο Barrios μου αρέσει πολύ. Θα δείξει. Έχει και φόρμα καλή. Και στην άμυνα ίσως για τα δεξιά πάρω τον Alexander-Arnold για να τον ανεβάζω στην επίθεση.
Πολυ καλοι στοχοι αυτη τη βδομαδα και δινει και ενα πενταστερο ! και πολυ xp και gp
Εδώ κ κάνα δυο μέρες είδα ότι 9/10αντιπαλους τους βγάζει με 3 μπάρες,ψάχνω αρκετή ώρα κ αφού δε βρίσκει αναγκάζομαι να παίξω με 3 κ το delay πάει σύννεφο ,απογοήτευση άλλη μια φορα
Ολοι εχουν κανει ομαδαρες σε ολες τις θεσεις πανω απο 90 τι αλλο περιμενουν να γινει ωστε απο Σεπτεμβριο να ασχοληθει καποιος. Μεσα σε 2 3 μηνες καναμε ομαδα που αλλοτε θελαμε πολυ περισσοτερο καιρο. Και το κοντεντ φτωχο. Πως θα βαστηξει κοσμο ετσι ? Επισης το οτι δεν εχει λεβελς ομαδων αυτο το κανει πιο μονοτονο
Εντάξει το έχω πει αρκετές φορές, αλλά εσάς δε σας φαίνεται λίγο μονότονο και κουραστικό το dream team? Δηλαδή απλά βάζουν 1-2 event κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τα οποία βγαίνουν μέσα σε 2 ώρες και δεν έχουν και ουσιαστικό νόημα και τα divisions?
Δεν ξέρω κουράζει και έχει περίπου 3 μήνες που βγήκε. Που να βγει ολόκληρη χρονιά όταν θα κυκλοφορεί Σεπτέμβρη δηλαδή. Κάτι πρέπει να βάλουν.
μαλλον ο στερλινγκ θα επρεπε να χε 99 τελειωμα για να βαλει 1 γκολ σε κενη εστια.....δν υπαρχει λογικη καθολου.....
Χτες μαζευτηκαν 500 χρυσά κ οπότε τα έριξα στο πακέτο των στόχων που κάνει 500,δινει τον pulisic (όπου τον πήγα 92 με 90 ταχύτητα κ καλή τριπλα), - 200χρυσα, -έναν 5* (όπου τωρα μάλλον θα χτυπήσω τον μπενζεμα) -110k από τους στοχους -48 γυμναστες(από την εκπλήρωση των στόχων) - συν ένα 5*ρο ακόμη με την εκπλήρωση των στοχων Πολύ καλό deal νομίζω κ χωρίς να δώσω μισό €!
@BrocasHelm Δώσε κανα screenshot από Bissaka & Son πως τους έχεις εξελίξει.
Chiesa μέχρι στιγμής αποδίδει πολύ καλά. Haaland θα πάω αν τον δώσει σε κάνα featured. Γιατί αν μαζέψω 640k GP θα κάνω υπομονή για τα 1.1m GP για να πάρω Messi.
Dybala μόνο και μόνο για το χάλια form δεν τον παίρνω. Αλλιώς θα ήταν σίγουρη αγορά καθώς θέλω έναν από τα δεξιά να συγκλίνει και να έχει αριστερό. Έχω Salah αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό. Σίγουρα ο Messi είναι ιδανικός για τη θέση αλλά τσιμπάει.
@BrocasHelm o Bissaka δεν ξέρω γιατί δεν μου ταιριάζει. Και έχω παίξει πολλά ματς μαζί του. Βέβαια θέλει αλλά 10 level για να τερματίσει.
Πάντως μια πρόταση που έχω είναι να βάζαμε φώτο πως έχει εξελίξει ο καθένας τους παίχτες να δούμε διαφορές. Ίσως κάποιος να έχει μια καλύτερη πρόταση για εξέλιξη.
Dybala πάρτε... Αν είχε κ καλύτερο βελάκι θα ταν τέλειος...παίζει 4 θέσεις cf, ss, rwf και amf.. Εάν έχει ανεβασμένο βελάκι και τον βαζω επίθετικο, τώρα παιζω 5 3 2 η 4 2 4 κατά την διάρκεια του ματς, κάνει ότι θες τα παστέλωνει... Ειδικά απ ταχύτητα και έκρηξη δεν πιανεται προχθές επαιζα με εναν πήρα την μπάλα με τν dybala κάτω απ το κέντρο και μόνο με R1 έφτασα στην περιοχή του και του έβαλε γκολ...με βοήθησε κ το ψεμμα της κονάμι... Αξίζει ο παίχτης αυτός... Για suber sub pavard παιζει 2 θέσεις κιόλας... Γενικά οι παιχτες suber Sab καλό 8α ταν να ναι πολυθεσιτες
Έκανα μερικές αλλαγές στην ομάδα. έδιωξα Tonali, Kessie και πήρα Barrios & Chiesa. Έλεγα να τα δώσω όλα για Son αλλά ήθελα και ένα super-sub για να κάνει τη διαφορά από τον πάγκο. Μέχρι στιγμής δύναμη ο Chiesa αλλά και ο Barrios. Βέβαια θα δείξουν σε βάθος χρόνου. Επόμενος στόχος Son.
Μελλοντικά θα ήθελα να φέρω στην ομάδα έναν αντί-Kounde στην άμυνα που τον έχω για αλλαγή. Σκέφτομαι τον Varane.
Έναν αντί-Bissaka ο οποίος δεν είναι τόσο σταθερός στην απόδοση. Κάτι με χαλάει δεν ξέρω. Σκέφτομαι είτε Alexander-Arnold είτε Hakimi. Βέβαια δεν ξέρω αν πρέπει να πάω σε μπακ με καλύτερα αμυντικά χαρακτηριστικά όπως ο Carvajal ή Pavard για παράδειγμα, μιας και τα μπακ τα έχω εντολή να μένουν πίσω.
Αριστερό μπακ είμαι οκ με Nuno Mendes κι έχω για αλλαγή τον Guerreiro από τα nominating contract.
Κέντρο και μπροστά είμαι καλά προς το παρόν. Βλέποντας και κάνοντας. Μάλλον θα διώξω Aubameyang και θέλω να πάρω έναν super-sub. Ο Haaland είναι πανάκριβος οπότε λέω για Ben Yedder ή Nunez. Απλά μου αρέσει να έχω παίχτες με φόρμα unwavering και εκεί ο Yedder έχει προβάδισμα.
ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ 😃 Ποιος θα προλάβει την μπάλα?
Σταματάει κανονικά κ βλέπει, ούτε κυνηγάει ούτε τίποτα διότι μπορούσε να κοψει(έχουν συμβεί κ υπέρ μου-να τα λέμε κ αυτά)! Αλλά πρέπει να τον σπρώξει η κοναμι διότι είναι στην 7 (εγώ όπως είπα 4)κ έχει χημεία 68(ξεχασα αυτήν την φορά να βγάλω φώτο). Μετα να παίξουμε σοβαρά,εδώ γελάμε!
Ήρθα στο εξοχικό, δεν έχω σταθερή σύνδεση εδώ κ οπότε δεν τολμάω να παίξω! Τουλάχιστον στο 21 έλεγε όταν ήμουν με wifi "ανιχνεύθηκε πρόβλημα στην γραμμή κλπ κλπ", φέτος τίποτα αλλά το έχω δει που έχει ένα μικρό delay τόσο οσο" που λέμε...
Ξεχνάτε και την παράμετρο sub-tactic. Μπορεί η πρώτη τακτική να είναι εκτός χημείας, αλλά στο 2ο σύστημα να φτάνει στο 100. Αρκετοί το κάνουν αυτό και in-game έχουν αλλάξει σύστημα. Πιθανόν και playstyle.
Βέβαια αν κάποιος έχει πραγματικά χάλια χημεία όπως φαίνεται στη φώτο του @Legioner θα πρέπει παικτικά να έχει προβλήματα. Όμως είναι και η παράμετρος παίχτες. Οι παίχτες που έχει είναι σούπερ. Οπότε η κακή χημεία δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σέρνονται, αλλά να μην ακολουθούν με ευλάβεια το σύστημα. Κακή χημεία και κακοί παίχτες, ναι. Θα πρέπει ο άλλος να είναι τοπ παίχτης για να μας κοντράρει.
Legioner βάσει λογικής έπρεπε Να κερδίσεις είχε ανετοιμη ομάδα... Αλλά εάν επικρατούσε λογική αυτός ο παίχτης θα έχανε συνέχεια και θα το παρατουσε, οπότε η κονάμι του δίνει μια extra ώθηση... Αυτά τα φαινόμενα δεν θα υπήρχαν εάν δεν καταργουσαν τα φίλτρα δυναμικότητας.. Αυτά τα κατηργησαν όμως για να έχουν έσοδα να αγοράζει παίχτες ο χρήστης.. Κ για αυτό δεν δίνει gp πολλά... Σου πετάνε μερικά gp και coins που κ που για να σου θολωσουν τα νερά... Είναι όλα αλλυλενδετα μετάξυ τους...
Ναι εντάξει, δεν έχει άσχημη ομάδα αλλά έτσι που είναι με αυτόν τον προπονητή..... Να μη τα πολυλογώ, βγήκε κόντρα με τον Νορβηγό κ έκανε το 0-1....μετα τον έπαιζα άνετα αλλά ο Kahn ξεκ@λοθηκε..1-1 τελικό κ ήταν να ανέβω 4(6οματς)αν νικουσα.... Στο επόμενο κέρδισα κ ανέβηκα αλλά κάτσε εσύ με 2575 κ 100 να προσπαθείς..... Απάτη λεμε(div8 o τύπος)
γκολαΡΑ στο 78, αλλα θα προτιμουσα να εμπαιναν σε κενη εστια η απ το μισο μετρο
παιδια ηρθαν τα πεθερικα μου και εβαλαντο play στο δωμάτιο με wifi. ε εδεν εχω κερδίσει κανενα παιχνιδι απο τοτε χαχαχα και ειχα σχεδον μονο νικες
ετσι οπως ειναι τι να το κανω το περιεχομενο.......οταν τρωω τα ιδια γκολ...αφηνουν να περνανε την μπαλα τα στοπερ η δεν πανε να μαρκαρουν η θα τρωω γκολ απ φαουλ ενω χειριζομαΙ εγω τον τερματοφυλακα και το τρως κ με αυτον τν τροπο...γενικα εχει τρομερη αληθοφανεια.....αχαααααα.......pay to win ειναι εντελως να βαρανε τα παιδακι α σουτ απ το κεντρο η οτι κανουν να ναι γκολ και να νομιζουν οτι ξερουν να παιζουν
Ξέρουμε γιατί τον Son τον έχει δύο φορές στους standard players? Μια από την Τότεναμ και μια με την εθνική του ομάδα. Βέβαια είναι ολόιδιες βλέπω.
Πάλι σε ρηχά νερά το περιεχόμενο. Ελπίζω για του χρόνου να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους γιατί για φέτος μάλλον έτσι θα το πάνε. Έχε χάρη που γουστάρω αρκετά το gameplay και δεν με έχει κουράσει ακόμη.
Ανακοίνωσαν ότι στο επόμενο update στα κινητά θα βάλουν και φιλικά. Ελπίζω κάποια στιγμή και στις κονσόλες γιατί τότε θα υπάρχει η δυνατότητα διάφορων τουρνουά και από κοινότητες που ίσως ζωντανέψει το παιχνίδι.
Τώρα από παίχτες μαζεύω για το κέντρο. Έχω 2 στόχους κατά νου. Τον Kante και τον Kasemiro. Και οι 2 450k GP. Φαίνονται και οι 2 δυνατοί. Τον πρώτο θα τον έχω για παρτενέρ του Gravenberch ενώ ο δεύτερος για αντικαταστάτη του. Το αρνητικό με τον Kante είναι ότι σε φόρμα είναι στάνταρ και θα είναι στοίχημα το βελάκι κάθε φορά. Έχω καιρό βέβαια να αποφασίσω. Είμαι στα 250k GP ακόμη.
Παιδιά το νέο site είναι πάρα πολύ βαρύ, όπως και το προηγούμενο. Θέλει υπομονή για μια σελίδα να ανοίξει.. μπορεί να γίνει κάτι? με chrome ανοίγω
Σήμερα στα event πέτυχα έναν τύπο που έκανε το double touch συνεχόμενα και γρήγορα που δεν τον προλάβαινα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Τον έχω σε 3 βίντεο. Στο πρώτο έχω και ένα γκολ που του έβαλα. Τον κέρδισα αλλά δεν ήταν σοβαρός. Προσπαθούσε συνεχώς να κάνει το double touch. Ήταν και παίχτης div 1. Περίεργο πάντως να μπορεί να το κάνει τόσο γρήγορα και πετυχημένα. Μπορεί κάποιος να το μαστεράρει τόσο καλά ή έκανε καμιά λαμογιά; Ίσως θα μπορούσε το παιχνίδι εδώ να μιμηθεί το προπέρσινο fifa που μπορούσες να κάνεις μέχρι 3 skill συνεχόμενα. Μετά έχανες το κοντρόλ.
Αυτό το συντηρεί η κοναμι χωρίς αιτία παιχτης χωρίς χημεία να σε δυσκολεύει... Οποίος θέλει ας δοκιμασει το tight marking στην επιθετική αιχμη του αντιπάλου... Να βάλει 2 αμυντικούς να μαρκαρουν 2 παίχτες απ την επίθεση του... Εμένα με βοηθάει αυτό... Συν 2 παίχτες του κέντρου να επιλέχτουν να παίζουν defence...
Πιο στημένο πεθαίνεις
Συμβαίνει κ σε μενα αυτό μετά απ απόκρουση να δεχομαι γκολ... Αυτό ξεκίνησε μετα το τελευταίο μεγάλο update... Τυχαίο;; δεν νομίζω.. Εν ολίγοις παίζουμε ενα παιχνιδι προβλέψιμο που παρουσιάζονται τα ίδια πράγματα σε μια μεγαλη μερίδα... Δν γίνεται να έχω τν kahn και να δέχεται γκολ απ ριμπάουντ συχνά... Κ το catch του είναι ηψηλο... Οπότε κ τα stats δεν έχουν βαρύτητα... Άμα είχα έναν ασχημο τερματοφυλακα θα ταν λογικο να μην μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα...
Αποσυνδέσεις δεν έχω, αλλά πλέον 7 στα 10 γκολ που θα δεχτώ είναι με ριμπάουντ. Δεν μου συνέβαινε τόσο συχνά στην αρχή όσο τώρα. Δεν ξέρω αν ισχύει και σε σας αλλά νομίζω είναι λίγο υπερβολικό σαν ποσοστό.
Κ αυτό μην σου κανει εντύπωση η κονάμι φέρει ευθύνη για τις αποσυνδέσεις... Εδω κ τόσες μέρες επαιζα με input lag, ακόμη δεν έχει υποχωρήσει εντελώς... Ποιος νομίζεις ότι φταίει για αυτά... Οταν είχε βγει δεν είχα κάθολου input lag η lag η delay
Σήμερα ανέβηκα d3 που πριν το last update ήταν εύκολο να πας d3... Μετά το update έχουν αλλάξει οι συνθήκες δεν ήταν όπως πριν... Μην σου κανει εντύπωση που έχεις 5 ήττες... Άλλοι μένουν 10 ματς χωρίς νίκη χωρίς απαραίτητα να ναι κ κακοί παιχτες
Παιδιά έχω κάνει τέσσερις-πέντε ήττες σήμερα... σε εσάς είναι όλα οκ;
https://www.youtube.com/watch?v=mxSsPPs355E
μεγαλη δυσκολια να μπει αυτο το γκολ!!!!!!! χανονται ετσι και στην πραγματικοτητα αχαααααααααααα
Καλημέρα παιδιά, (sorry για το μεγάλο post)
Η γνώμη μου είναι ότι το ποδοσφαιράκι είναι ένα παιχνίδι για διασκέδαση. Οπότε αν μας εκνευρίζει πολύ είτε ας το αφήσουμε για λίγο καιρό είτε ας αλλάξουμε παιχνίδι. Εγώ το πάθαινα πολύ με το fifa21, και το γύρισα στο call of duty για ένα διάστημα και τώρα e-football. Καθένας με τα γούστα του προφανώς.
Συνοπτικά θετικά και αρνητικά:
Το παιχνίδι είναι πολλά υποσχόμενο, όχι τέλειο όμως, αλλά μπορεί να δώσει διασκέδαση. Μ αρέσει το μανατζεριλίκι, παίρνεις και ψάχνεις παίχτες κτλ. Δεν θεωρώ ότι είναι εντελώς pay to win, μια χαρά κερδίζεις και καλές ομάδες αν ο άλλος δεν είναι καλός ως παίχτης. Καλό επίσης ότι σκοράρεις με πολλούς τρόπους και μπορούν να παίξουν τη μπαλίτσα τους παίχτες με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.
Τα βασικά του αρνητικά για μένα είναι τρία-τέσσερα. Το πρώτο είναι ότι, όπως και στο fifa πλέον, το τάκλιν είναι σχεδόν διακοσμητικό κουμπί. Ακόμα κι αν ο παίκτης έχει καλό τάκλιν, δύσκολα κόβει καθαρά, ενώ ο κίνδυνος για πέναλτι ή κάρτα είναι τεράστιος. Το δεύτερο αρνητικό είναι ότι πολλές φορές μπερδεύεται η αλλαγή παίκτη, αν και έχω δοκιμάσει και το assisted και το semi. Υπάρχουν φορές που δεν σου βγάζει το σωστό παίκτη και μέχρι να αλλάξεις έχεις φάει γκολ. Βελτιώθηκε με το update, αλλά υπάρχει ακόμα. Επίσης, δυσκολεύομαι να παίξω εγώ ο ίδιος άμυνα, συνήθως έχω πατημένο και το Χ και το L2. Κόβει, αλλά δεν εξαρτάται τόσο από μένα όσο από το defending του παίκτη, έτσι νιώθω. Επιπλέον, μου φαίνεται ότι δεν πιάνει σχεδόν ποτέ η ψηλή throw pass, ενώ γενικά νιώθω ότι έχει λίγο αργό response, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να κάνει πάσα και να χάνω τη μπάλα σε κρίσιμα σημεία.
Γενικότερα πιστεύω ότι πιο πολύ παίζει ρόλο το training και όχι το να πληρώσεις να πάρεις παίκτες. Ένας φτηνός μέτριος παίκτης που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού σου και τον βελτιώνεις στα αντίστοιχα είναι καλύτερος από ένα έτοιμο θεωρώ και μια χαρά εύκολα φτάνουν στο 89-90 fully trained αρκετοί, που για μένα είναι επαρκές για να χτυπήσεις όλες τις ομάδες. Ευτυχὠς ως προς το training δίνει πλέον περισσότερα, οπότε σε συνδυασμό με 3 coaches για DF, MF και FW ανεβαίνουν γρήγορα, αρκεί να μην αλλάζει κάποιος όλη την ώρα παίκτες.
Και σας δίνω και κάποια ελεεινά κόλπα <Β Εθνικής> για όσους θέλουν ή δεν τα έχουν βρει. 1)Αν έχεις coach π.χ. για DF +300%, ανεβαίνουν όχι όσοι παίζουν σε θέση DF, αλλά όσοι DF παίζουν στην ενδεκάδα. Οπότε, αν δεν σας νοιάζει τόσο ο αγώνας, μπορείτε να βάλετε DF σε θέση μέσου ή ακόμα και τερματοφύλακα και θα πάρει το μπόνους.
2) Training δεν αγοράζονται. Όμως αν βρεις πόσα trainings δίνει ένας παίκτης, μπορείς να θυσιάζεις GP για trainings, όχι ότι συμφέρει βέβαια. Εγώ π.χ είχα βρει ότι ο Spinazzola με 51000 GP δίνει training 4000 και τον είχα πάρει και διώξει επιτόπου 5-6 φορές.
3) Αν στο πάγκο βάλεις πολύ κακούς παίκτες (χωρίς να πειράξεις την ενδεκάδα) τότε το strength κατεβαίνει πολύ. Λογικά αυτό θα έπρεπε να οδηγεί στο να σε βγάζει με χειρότερους αντιπάλους. Δεν συμβαίνει πολύ νομίζω, αλλά ίσως παίζει κάποιο ρόλο σε μερικά match.
Και εδώ η αμυντικογενής αντιποδοσφαιρική ομαδούλα μου (δεν είμαι ΑΕΚ αλλά δεν έχει τον ΟΦΗ, άλλο ένα αρνητικό του παιχνιδιού :-D!). Fully trained ολοι. MERET 100000
CHIELLINI 82000
SAVIC 120000
GOMEZ 34000
SPINAZZOLA 51000
DI LORENZO 51000
VIDAL 34000
TORREIRA 32000
BARRIOS 51000
VARDY 76000
NEGREDO 14000
645000 Σύνολο για παίκτες +
FERNANDO SANTOS 110000
Χθες έχασα παλι ένα γκολ σε σχεδόν σε κενη εστια με τον di Maria...δλδ με πιο σκεπτικό το έχουν κάνει να Χανονται τα αχαστα; είναι αυτό που λένε όλα μπαίνουν κ όλα χάνονται αχχαχα... Με την μόνη διαφορά ότι τα χάνει η μία πλευρά... Αχααα... Μια άλλη φορά σε ματς που είχε κριθεί έχασα αυτό που δεν έχει χαθεί. Ποτε στα χρονικά... Σε κενό τερμα πήρα τον ρομαριο και ηθελα Να μπω με τν μπάλα στα δίχτυα έτσι για πλάκα κ αυτός αντί να μπει μέσα στα δίχτυα χτυπάει στο δοκάρι και. Βγαίνει άουτ αχαα Χχααα... Τραγικά πράγματα..
Αυτό ερμηνευεται ότι δεν υπάρχει έλεγχος στις φάσεις και δεν γίνονται ούτε μα ούτε τα αυτονόητα που σε οποιαδήποτε άλλο προ θα γίνονταν... Το παιχνίδι είναι για το λουτσο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου... Κ επίσης τελευταίες μέρες κάθε ματς έχω delay είτε καθυστέρουν σε αυτό. Που θέλω να κάνω η κάνουν ενέργεια που δεν ήθελα... Αυτό το πράγμα δεν παλεύεται... Ακόμη κ σε οff line το κάνει.... Απορώ με τν εαυτό μου γτ παίζω αυτό το πράγμα ακόμη.. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι..
Βαζεις 5-6 γκολ σε καθε ματς και εχεις παραπονα με την αμυνα ?
Ποσα τρως σε καθε ματς ? περισσοτερα απο οτι βαζεις ? τι σκορ τελειωνουν ολα τα ματς σου ? Περιεργα πραγματα
εμενα μιυ εδωσε εναν με 1 αστεριναπο την μπαγιερν. παντως ο λεβα εμενα τα παστελωνει με ολους τους τροπους δεν ειναι γρηγορος του ριχνεις αγκυρα στην περιοχή και με το μπλε σοθτ τα βαζει ολα μα ολα. ΔΕ ροναλντο λιγο πιο πισω με σουτ φαλτσο και βαζω 5 6 γκολ σε καθε παιχνιδι. αλλα και παλι δεν έχεις την κα%λα να γουστάρεις το παιχνίδι ειναι πολυ σπασμοδικο άμυνα τραγικη δεν ξερω τι να πω...
Τον ήθελα!! (από το ματς με Bayern)
Σάββατο αναχωρώ για δουλειά σε συνδυασμό με διακοπές για την οικογένεια, οπότε τέλος για μένα γενικά το PlayStation ως το τέλος Ιουλίου. Έλεγα να το κατέβαζα και πάλι να έπαιζα για την πλάκα μου 2 βραδιές (σήμερα και αύριο) να δω που θα το έφτανα στα Divisions. Όπως το κόβω και να θέλω πάνω από 4 (μην πω και 5) δεν το προλαβαίνω, άρα αν επιστρέψω τέλος Ιουλίου θα έχει λήξει και η φάση 3 και με βλέπω καμια Div8 μην πω και 9 ανάλογα τι θα έχει κάνει και η ΚΟΝΑΜΙ ως τότε. Με τους παίκτες που έχω και αυτούς που βλέπω που έχουν άλλοι, αν συμμαζέψει τη σαπίλα η εταιρεία της πλάκας ίσως ασχοληθώ απο Αύγουστο έχοντας κάνει και βαρβάτη αποτοξίνωση.
Έπαιξα το ματς για τον παίχτη της Μπαγερν και τι μου έδωσε; Lewandowski!
Τώρα μπορώ να τον δώσω με 130k και να τον έχω και πάλι. Καλή φάση. Ερε να είχε μάρκετ σαν το fifa...
Και μονο επειδη ειναι f2p θα αναγκαστουν να βαλουν πραγματα απο Σεπτεμβριο ειδαλλως θα κατσει το πραγμα
Ηδη οσοι ειναι κανανε ομαδαρες και οσοι ξεκινησαν day 1 χρειαστηκε να ριξουν το πολυ 10 ευρω οποτε ετσι δεν πανε πουθενα
Οι σεζον αυτες ειναι προετοιμαστικες λογω καλοκαιριου απο Σεπτεμβριο θα ξεκινησει με τα game pass και content
Κρίμα που δεν παίζω φιφα να δω πόσο τραγικό gameplay έχει, λες κ το προ είναι κάνα τρομερό παιχνίδι... Και συν τοις άλλοις εκτός απ το gameplay μετράνε και άλλα, το περιοχεμενο, οι υπηρησιες, η αξιοπιστία, η ασφαλεια στο on line mode η εα είναι καλύτερη σε αυτά απ την κοναμι... Οπότε καλύτερα να παιζει φιφα κάποιος με χειρότερο gameplay αφού έτσι το κρίνετε, γιατι υπερτερεί στο τρόπο λειτουργίας σε σχέση με την κονάμι... Φιφα δν μπορώ Να παίξω προσωπικά αλλά δν ξέρω αν θα συνεχίσω Να παίζω κ προ
Πάντως από περιεχόμενο το παιχνίδι συνεχίζει σε ρηχά νερά. Πλέον βάζουν 2 event την εβδομάδα. Ένα με την ΑΙ κι ένα online. Με την ΑΙ τώρα έχει που δίνει παίχτη της Μπάγερν. Στην ουσία ένα ματς είναι. Το online είναι το γνωστό με τα 8k gp.
Ελπίζω να έχουν στο μυαλό τους κάτι για μελλοντικά γιατί κουράζει έτσι το παιχνίδι. Επαναλαμβάνεται και δε σου δίνει κίνητρο.
Τι εχει σημερα ρε σεις? Θέλω να σκοτώσω τα 300 χρυσά του plus διότι με τρωει δε μπορω😀➕(το βράδυ κατά τις 1 θα μπω)!
Κ ένα τρικ για να έχουν οι παίχτες μεγαλύτερη αντοχή είναι να τους βάλεις απ τις τακτικές ως ~~στόχος αντεπιθεσης~~
Φίλε έχεις ξεχάσει να βάλεις παίχτες στο κέντρο
Ίσως να είναι και το στυλ του παιχνιδιού του καθενός το θέμα Lewandowski.
@AGDimitris εσύ τι σύστημα, τι στυλ και που τον έχεις τον παίχτη;
Ευχαριστώ παιδιά , @Legioner @depaizei @broxopios .
Αυτό που είπατε ήταν τελικά . Με τις αποδεσμεύσεις τις χθεσινές έφτασα 500.000 gp . Τώρα τι κανω ? να περιμένω να μαζέψω αλλα 600.000 για τον κοντο δεξιά ? στις άλλες θέσεις είμαι full . εχω τώρα δεξιά chiesa τερματισμένο 95αρι αλλά δεν ... όσο για τον lewandowski 1 εβδομάδα που τον εχω από το συμβόλαιο 5 αστεριων , εχει ξεσκιστεί στα γκολ . τερματισμένος βέβαια και αυτος στο 99 .
Από τα λίγα ματς που έπαιξα δε μου άρεσε καθόλου ο Lewandowski. Αφαντος, βαρύς. Ο Μπενζεμα πολύ καλύτερος του. Θα τον δοκιμάσω κι άλλο βέβαια αλλά σκέφτομαι κάποια στιγμή να τον πουλήσω. Δίνει 130k. Αλλά 100+ και παίρνω Son.
Δεν ειναι καθολουθ καλη η διαχειριση της ομαδας
Περυσι εκανες και rename τις ομαδες κλπ
Νομιζω θα τα βαλουν αυτα αργοτερα και πιο συγκεκριμενα απο Σεπτεμβριο οπου θα μπει λογικα και το game pass
Περίπλοκο το κάναν φέτος
Μέχρι πέρσι όποιον θέλαμε απλά τον διώχναμε ακόμη και από την 11αδα όσες ομάδες και να είχαμε.
Μη ξεχάσετε τα 300χρυσα κ τους 23 γυμναστές των 4k που δίνει δώρο το ps plus( βασικά ισχύει κ Ιούλιο)... Εγώ το ξέχασα κ προχτές ξόδεψα τα 200 ενώ θα μπορούσα να πάρω αυτό με τα 500 για να δω τους στόχους κλπ.... Εξάλλου έχω κ στο άλλο κρατημένα τα 200 κ οπότε δε θα με πείραζε να δώσω τα 500
Εχεις δημιουργησει κιαλλη 18αδα και ειναι σε αλλη 18αδα δηλωμενος ο παικτης που θες να διωξεις και δε σε αφηνει
κοιτα τις αλλες ομαδες σου
παιδιά καλημέρα , ερώτηση .
Εχω κάποιους παιχτες αναπληρωματικούς , οχι στην 18αδα αυτοί που είναι εξέδρα και σκέφτομαι να τους πουλήσω να μαζέψω ακόμα μερικά gp αλλά δεν με αφήνει , γράφει ο παίχτης είναι δηλωμένος στην ομάδα σας , εχω κανει και νέο πλανο και συνεχίζει να μου βγάζει το ιδιο.
Η ερώτηση είναι , πως μπορώ να τους αποδεσμεύσω και θέλω και γνώμες αν είναι καλύτερο να κρατάμε 18 παιχτες κορυφή η να μαζέψουμε 25 - 30 παιχτες .
Ευχαριστω .
Πάντως όταν πετυχαίνω τον Son δείχνει να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να τον έχει πολύ δυνατό στο παιχνίδι. Τον έχει κανείς; Ίσως μαζί με Kante να είναι μελλοντικός στόχος.
Παίδες, το προ ανέκαθεν βοηθάει τον αδύνατο, πάντα μέχρι ενός σημείου όμως. Ο κανόνας είναι ότι σπρώχνεται το ψηλότερο rate, ανεξαρτήτως παικτών, ομάδας, προπονητή κλπ. Αυτό ήταν ΠΑΝΤΑ το προ.
Στο παιχνίδι που νίκησε ο φίλος στο 88' και που δεν τον άφηνε το ίδιο το παιχνίδι να κάνει φάση εφευρίσκοντας διαρκώς τρόπους να καταστρέφονται οι επιθέσεις, σε ένα τέτοιο ματς λοιπόν που βάσει ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΓΩΝΑ δεν άξιζε νίκη, τελικά την πήρε.
Θέλω να πω ότι ακόμα κι αν είναι αναπόφευκτο το σκριπτ στα σύγχρονα ποδοσφαιράκια, ο τρόπος που δρα είναι για κλωτσιές. Δώσε τη νίκη στον καλύτερο και βοήθα τον αδύναμο αφού το επιλέγεις σαν φιλοσοφία, αλλά κόψε το καραγκιοζιλίκι και κάντο με ένα τρόπο περισσότερο αποδεκτό.
Το προ πάντα ήταν, είναι και θα είναι το παιχνίδι που ΤΕΛΙΚΑ ευνοεί τον ψηλότερο στη κατάταξη, απλά και μόνο για να υπάρχει κάποιος ψηλότερα και κάποιος άλλος χαμηλότερα. Όλοι τα ίδια κουμπιά πατάμε σε γενικές γραμμές (κι αν κάποιοι είναι λιγότερο πεπειραμένοι, στο τέλος την αποκτούν κι αυτοί την πείρα με τον χρόνο) κι έχω κουραστεί να ακούω για τάχα "παικταράδες" για τάχα "μπαλαδόφατσες" που στη πραγματική ζωή δεν βρέθηκαν ποτέ σε αλάνα να παίξουν και να ξέρουν τι σχήμα έχει η μπάλα.
Κυριολεκτικά για γέλια η φάση.
Εδώ έχεις την μπάλα και τρέχεις από τα πλάγια, κάνεις τρίπλα ή πας να δώσεις πάσα και δίνει επιθετικό φάουλ ώρες ώρες και στο ριπλέι βλέπεις ότι χρεώνει φάουλ διότι το πόδι του παίκτη σου ενώ έδινε πάσα ακούμπησε τον άλλο που ερχόταν πάνω σου
Φαντάσου κ στο PlayStation τραγικα περιστατικά που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και βαρύτητα... Κ κάτι άλλο κάποιοι λέτε για καλό gameplay φέτος και τα συναφή... Χθες έπαιξα με εναν που χα full script κατά μου... Έχω κανει record τα στιγμιότυπα.. Θα τα ανεβάσω αν δεν βαριέμαι... Σε αυτό το ματς του δίνει πέναλτι που δεν έπαιρνε ούτε ο Ολυμπιακός στα χρονια της παράγκας... Ο Παίχτης του στην μικρή περιοχή κλοτσαει τον δικό μου αμυντικό απ πίσω και δίνει πέναλτι ενώ με χτύπησε αυτός...Χχαχα... Έλεος!!! Δεν υπάρχουν αυτά που βλέπω φέτος...
Φαντάσου κ στο PlayStation τραγικα περιστατικά που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και βαρύτητα... Κ κάτι άλλο κάποιοι λέτε για καλό gameplay φέτος και τα συναφή... Χθες έπαιξα με εναν που χα full script κατά μου... Έχω κανει record τα στιγμιότυπα.. Θα τα ανεβάσω αν δεν βαριέμαι... Σε αυτό το ματς του δίνει πέναλτι που δεν έπαιρνε ούτε ο Ολυμπιακός στα χρονια της παράγκας... Ο Παίχτης του στην μικρή περιοχή κλοτσαει τον δικό μου αμυντικό απ πίσω και δίνει πέναλτι ενώ με χτύπησε αυτός...Χχαχα... Έλεος!!! Δεν υπάρχουν αυτά που βλέπω φέτος...
Δεν θυμάμαι σε ποιο ήταν που κολλούσε μόνιμα κ στο ps4... Αν το έκλεινα μετά κάνα 5λεπτο έχανα λόγω αποσύνδεσης! Α, έτσι λέω... Οκ, το επόμενο είχε τύχει να το αφήσω 20' κ μου έγραψε "Νικήσατε" διότι αποσυνδέθηκε ο αντίπαλος, σε ένα άλλο πρέπει να πέρασε πάνω από μια ώρα, πήγα κουζίνα, κατέβηκα στο αμαξι κλπ κλπ, βλέπω ακόμη εκεί ο άλλος, πείσμα! Ε κ γω το βάζω να κλείσει σε 1 ώρα κ πέφτω για ύπνο, την επόμενη είχα πάρει την νικη😅... Να γελάς κ να κλαις με δαύτους!
Εν τέλει φέτος μόνο για πλάκα πρέπει να παιζεις αφού το έχουν κάνει να ναι μια αηδία στην κυριολεξία... Στις τελευταίες ημέρες σε κάποια χρονικά σημεια των αγώνων έχω ενα απρόσμενο input lag δλδ οι παιχτες μου δεν δίνουν πάσα η οταν διώχνουν όταν θέλω η κάνουν κινήσεις με την μπάλα που δεν θέλω.. Αυτό είναι τόσο εκνευριστικό έχω να αντιμετωπίσω το script και την τύχη των άλλων, εχουμε τώρα και το input lag... Xaxxax... Παλιά έπαιζες με delay αλλά το χαν και οι 2 αντίπαλοι η επαιζες με lag αυτά τα 2 είδη ελέγχονται και διαχείριζονται, το input lag είναι ότι χειρότερο γιατί το έχει μόνο η μία πλευρά και δεν ξέρεις πότε θα παρουσιάστει ακριβώς να σαι προετοιμασμενος...χρονια υποτιμά την νοημοσύνη μας και οι συνθήκες του online είναι τραγικες και αναφέρομαι απ το 2010 μέχρι τώρα... Κανονικά έπρεπε να σε πληρώνουν για να παιζεις... Τι να πω για cheat, για hack να μου παγώνει ο άλλος το pc επί ώρες ενώ τον κέρδιζα και να μην κλείνει το παιχνίδι, να περίμενε ο. Ίδιος να κλεισω το pc για να πάρει αυτός το ματς... Στο 16 τυχαινες με αντίπαλο και σε χακαρε πριν την έναρξη του ματς και σου πάγωνε το pc και με τα εκλεινες το παιχνίδι αναγκαστικά να πας στον επόμενο.. Τι να πω στο 20 που ενώ το ματς διαρκεί 15 λεπτά αυτός έτρεχε τον. Χρόνο και το. Ματς έληξε σε 3 λεπτά έπαιζα σε fast forward Xaxxax ηταν τοοσο άχρηστος όμως που έχασε 2~1...τωρα τα lag τα delay δεν τα βαζω στην εξίσωση είχα μάθει να παίζω με αύτα δεν με ενοχλούσαν... Στο pc οποίος έπαιζε ήταν ήρωας... Αυτή η εταιρεία δεν έπρεπε να ασχολείται με online γιατί είναι άχρηστοι... Δεν έχουν υποδομές δεν έχουν μυαλό... Οποίος παίζει φιφα δεν. Χρειάζεται να παίζει προ... Στο. Φιφα δεν συναντάς ότι εγγραψα... Δλδ τι ή κονάμι και καλα έχει καλύτερο πιο αληθοφανές gameplay υποτίθεται αλλά δεν μπορει σε καμία περίπτωση να το υποστηρίζει στο online επίπεδο έχουν ερασιτέχνικες μεθόδους...
Οι αρχικοι παικτες εχουν προβαδισμα
οι αρχικοι αμυντικοι εμενα ου δινουν μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση στην αμυνα απο οτι οι 90αρηδες μου
Το ξερουμε οτι η κοναμι βασικη αρχη της εχει να εξαλειφει τις ανισοτητες εως καποιο σημειο Δηλαδη η τουμπανο ομαδα θα δεινοπαθησει αν νικησει μια αρχαρια ομαδα , το ιδιο και ο καλος παικτης με αρχαριο παικτη
Ξερουν οτι η πλειψηφια ειναι μετρια και οτι οι καλοι παικτες ειναι μικρο ποσοστο οποτε τους ενδιαφερει ο πολυς κοσμος να μην το παρατησει
αλλωστε αν θυμαστε τετοια μηνυματα ειχαν μετα απο αποτυχμενη προσπαθεια σε κυπαλλακι αποκλειστικατε αλλα μην το βαζετε κατω
δεν θελουν αποθαρυμενους παικτες
εξαλλου εγω εχω μια μικρη ομαδα με τους αρχικους την οποια εξελισσω και την βαζω οποτε θελω να σπασω πλακα
Εντάξει, γελάνε κ οι νεροχύτες... Στο 88 πήρα την νίκη, έως τότε δεν είχε περάσει κέντρο στο δεύτερο αλλά οι δικοί μου όταν φταναν περιοχή είτε η μπάλα κυλούσε πιο γρήγορα από τα πόδια τους κ έβγαινε έξω είτε τα έπιανε ο τφ του!
Είπαμε ευννοει λίγο τέτοιους η κοναμι για να παίζουν αλλά όχι δε το δέχομαι, το κίνητρο είναι να πάει να αφιερώσει χρόνο να φτιάξει ομάδα ή να παίζει με ίδιας δυναμικότητας ομάδες να νικάει αν έτσι "πρέπει"... Κοροϊδία λέμε...
πρεπει να βλεπει κανεις το πλαισιο ολου αυτου
σκοπος η διασκεδαση
ειδικα φετος δεν χανεις ουτε συμβολαια ουτε τιποτα αν φυγεις νομιμα απο ματς
και τι εγινε αν χασεις μια κατηγορια σημερα
θα την βρεις την αλλη βδομαδα
και στο φιναλε δεν εχω καταλαβει την αγωνια που βλεπω σε φιλους κιολας να φτασουν οσο πιο ψηλα γινεται και αυτο εχει γινει αυτοσκοπος
παιξτε και μην χαλιεστε
Γενικα το φετινο ειναι το καλυτερο προ για μενα σαν gameplay
Εκει που χωλαινει ειναι στην εμφανιση και στο πολυ ασχημο που δεν κραταει στατιστικα των παικτων σου ( γκολ ασσιτ ΜΟ επιδοσης κλπ )
Εγω προσωπικα δεν χαλιεμαι αν αρχισουν τα κουλα επειδη τα ξερω και ειμαι προετοιμασμενος απλα γελαω με τα τεχνασματα του κωδικα
Μαλιστα αν ζοριστω παραιτουμαι απο το ματς που ειναι πολυ ευκολο πλεον και παω στο επομενο
Επειδή κινδυνεύω, αν δεν έχω ήδη, να γίνω γραφικός, τέρμα για μένα το τοξικό μπουρδελο. Είμαι 48 χρονών μ@λ@κας κι έχω σαφώς πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ απο κάτι που μου ανεβάζει πίεση νευρικής φύσης στο 17... Είναι φουλ ψυχοφθορο και τοξικό ακόμα κι αν το γνωρίζεις ότι συμβαίνει, να αντιμετωπίζεις αυτό το πράγμα επειδη ετσι πρέπει και γουστάρει η αποτυχημένη (αποδεδειγμένα) τα τελευταία χρόνια ΚΟΝΑΜΙ. ΔΕΝ μπορώ ρε φιλε, δεν την παλεύω άλλο και σοβαρά περα απο την πλάκα που κάνω συνήθως, τελείωσε για μένα. 3 ματς φουλ σκριπτ με 1 νίκη λόγω πλήρους ανικανότητας και διαφοράς δυναμικότητας με τον άλλο με γκολ στο 85-86, 1 ισοπαλία αντι για ειλικρινά νίκη μου τουλάχιστον με 5 γκολ διαφορά και μια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ήττα με rage quit στο 0-2, που αν ανεβάσω το βίντεο θα φρικαρουν και οι πλεον συγκρατημένοι, με 0-1 με τη σεντρα με 3 πασες με κοκαλωμενους παίκτες μου και τέρμα, καπακι 3πλη απόκρουση του, δοκάρι, αντεπίθεση του και αυτογκόλ μετα απο τη γελοιοδεστερη καραμπόλα που έχω δει σε αυτό το "ποδοσφαιρακι". ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ραντεβού το Σεπτέμβρη με FIFA23 που θα ειναι και συλλεκτικό.
Γεια σας και από μενα , παρακολουθώ χρονια το forum και ακόμα περισσότερα χρονια παίζω το αγαπημένο μας παιχνίδι . συμφωνώ εν μέρει με τις απόψεις περι script αλλά τόσο επιστημονικές αναλύσεις επι αναλύσεων κουράζουν . Εδω υπάρχει script στο πραγματικο ποδόσφαιρο , αλήθεια κερδίζει πάντα ο καλύτερος ακόμα και εκεί ?
παίξτε λοιπόν , διασκεδαστε , περαστε την ωρα σας με ένα καλο free ποδοσφαιρακι .
Εγω εχω φτιαξει μια Α ομάδα με ΠΟΟΟΛΕΣ ωρες παιχνιδιού , δεν εχω δώσει ούτε eyro στην κοναμι (τα προηγούμενα χρονια έφευγαν τα 60αρια για τα δισκάκια με προπαραγγελία ...) , κράτησα τα 300 χρυσά που είχε δώσει για κατι καλο μέχρι προχθές που έβγαλε liverpool και ψώνισα 😍πηρα και λεβαντοφσκι με το συμβόλαιο 5 αστεριων δωρεάν και μοιράζω φάπες 😀όπως και μου ρίχνουν πολλές φορες .
Στα παλια pro είχα σπάσει 2 χειριστήρια απο αγώνες που κέρδιζα , έβγαινε ο αντίπαλος και δεν έπαιρνα τπτ , στο efootball παίζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τα Χριστούγεννα , δεν εχει συμβεί ποτέ αυτό , όταν βγαίνει ο άλλος παίρνω κανονικά την νίκη .
Αυτά από μενα , θα επανέλθω με ερώτηση , σας βάζω την ομαδουλα που χτίστηκε με ατέλειωτες ωρες παιχνιδιού και μόνο .
@Σκύλος Αδερφέ μου όπως διαπίστωσες κι εσύ ο ίδιος στην πράξη ότι το κόλπο που ανέφερα με το passing ισχύει 100% και το ένιωσες ο ίδιος στο χέρι σου, μόλις σήμερα το διαπίστωσε και ο αδερφός μου, του το είχα πει πριν από 3 εβδομάδες περίπου όταν το είχα πρωτοβρεί, αλλά αυτός δεν το είχε ακόμα "νιώσει" στο χέρι του. Ε σήμερα πριν από λίγες ώρες του βγήκε ping pong και έχει τρελαθεί "πωπω μ@λ@κ@ μου λέει όντως ισχύει αυτό που έλεγες, το ένιωσα κι εγώ, πρέπει να βρούμε πως ενεργοποιείται μόνιμα".
Εγώ δεν ξέρω αν θα βρούμε ποτέ το πως ενεργοποιείται μόνιμα, αλλά δεν θα έπρεπε καν να χρειάζεται αυτό. Τι αηδίες είναι αυτές μωρέ; Άσε τον παιχταρά να κερδίζει και τον αρχάριο να χάνει, απλά φτιάξε σωστό matchmaking και άσε το gameplay consistent.
Αν το κάνεις αυτό, και ο αρχάριος σιγά σιγά θα μαθαίνει τα (consistent) game mechanics και όσο βελτιώνεται και μαθαίνει το παιχνίδι θα ψήνεται όλο και περισσότερο, βλέποντας ότι ο χρόνος που αφιερώνει στο παιχνίδι έχει αντίκρυσμα και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Κι έτσι φτιάχνεις έναν σοβαρό esports τίτλο.
Όχι με σκριπτ και αηδίες που ενεργοποιούνται(?) με κάποια retarded εκδοχή του πάλαι ποτέ KONAMI code , ο οποίος μπορεί να εναλλάσσεται διαρκώς και οι χρήστες καλούνται κάθε φορά να ανακαλύπτουν προκειμένου να ξεκλειδώνουν το παιχνίδι για να παίζει σωστά χωρίς handicap.
Με απλά λόγια αυτό είναι που εννοούμε όταν λέμε "σκριπτ" αγαπητέ φίλε @depaizei . Αυτό που λέγεται script/handicap/momentum/DDA (Dynamic Difficulty Adjustment) με απλά λόγια το λέμε "σκριπτ" και στην πράξη, όταν λέω ότι παίζω με καλό "σκριπτ", στην ουσία εννοώ ότι παίζω χωρίς handicap και οι παίκτες μου παίζουν στο maximum potential βάσει των στατιστικών τους.
Μέσα στο παιχνίδι πρακτικά υπάρχουν 2 gameplay modes: gameplay με handicap και gameplay χωρίς handicap. Τα 2 αυτά modes παίζουν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά, κυριολεκτικά σαν να παίζεις ένα ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ παιχνίδι μέσα στο ίδιο γραφικό περιβάλλον.
Το παιχνίδι παίζει επί ίσοις όροις μόνο όταν και οι δυο ομάδες παίζουν με handicap, ή όταν και οι δυο ομάδες παίζουν χωρίς handicap (ενίοτε συμβαίνει πότε το ένα και πότε το άλλο). Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι σφαγή και το έχουμε νιώσει όλοι, είτε υπέρ μας είτε εναντίον μας.
Αν δοκιμάσεις αυτό που είπα με το passing, κάποια στιγμή θα το διαπιστώσεις κι εσύ, όπως το διαπίστωσε ο αδερφός μου, όπως το διαπίστωσε στην πράξη και ο φίλος @Σκύλος .
Δεν τίθεται πλέον θέμα αμφισβήτησης περί ύπαρξης ή όχι του "sCriPtiNg". Αυτό λύθηκε πλέον μια για πάντα. Από αυτή την άποψη, όσον αφορά το προ, ζούμε σε μια ιστορική εποχή, όπως τότε που ανακαλύφθηκε ότι η γη γυρίζει και είναι στρογγυλή και δεν την κρατάνε 4 ελέφαντες στην πλάτη τους! lol 😂
Παιδιά, το παιχνίδι είναι αυτό που είναι και δουλεύει όπως δουλεύει. Το θέμα είναι ότι αυτό πολλοί παίκτες το γνωρίζουν πολύ καιρό και δεν το ανέφεραν ευρέως στην κοινότητα γιατί το θεωρούν "μυστικό" (μπράβο ρε ΚΟΝΑΜΙ, πιο retarded "skill gap" πεθαίνεις).
Να σημειώσω εδώ ότι ακριβώς το ίδιο μπορούσες να κάνεις με το passing και στο pes20-21, το είχα βρει ότι κάποιες φορές το παιχνίδι έπαιζε με αυτό το ping pong αν πασάρεις με αυτό τον τρόπο, όμως απλά νόμιζα ότι επιτέλους το "βρήκα" και έμαθα πως παίζει το παιχνίδι, για να τρώω ξενέρα λίγο αργότερα όταν το gameplay mode άλλαζε και το παιχνίδι δεν έπαιζε με τον ίδιο τρόπο και τότε άρχιζα να τρελαίνομαι και να συφιλιάζομαι και να μου έρχεται να σπάσω τα πάντα, σε σημείο κάποιες φορές να καταλαβαίνει και η γυναίκα μου ότι έχω νεύρα και είμαι κακόκεφος κι εγώ αισθανόμουν και ακόμα πιο μ@λ@κ@ς που αφήνω ένα παιχνίδι να με χαλάει έστω και για δέκα λεπτά.
Αυτό που με χαλούσε όμως δεν ήταν ότι ξέρω γω χάνω σε ένα παιχνίδι, όπως θα χαλιόταν ένα κακομαθημένο δεκάχρονο, αλλά το ότι υποτιμούν την νοημοσύνη μου. Το ότι πλέον ανακάλυψα πέρα από κάθε αμφιβολία τι παίζει, με ηρέμησε και με ανακούφισε τελείως.
Το παιχνίδι αυτό είναι και παίζει όπως παίζει και με την άρνηση αυτό σίγουρα δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτό που μπορεί να αλλάξει είναι ο τρόπος που εμείς βλέπουμε και βιώνουμε το παιχνίδι, γνωρίζοντας πλέον ξεκάθαρα πια είναι η πραγματική φύση του.
Με απλά λόγια, αν σε νοιάζουν τα rankings και είσαι ανταγωνιστικός, δεν παίζεις online όταν έχεις handicap - όταν δεν έχεις το "σκριπτ" μαζί σου. Αν πάραυτα εσύ θες να παίξεις προ οπωσδήποτε εκείνη την στιγμή, βάλε την ομαδίτσα σου στο Dream Team, βάλε μέσα τα ωραία σου ταλεντάκια και βάλε να παίξεις 2-3 ματσάκια εναντίον της ΑΙ ξέρω γω στο regular, να ευχαριστηθείς ποδόσφαιρο, να βάλεις τις γκολάρες σου και να πας για νανάκια σαν αρνάκι.
Πριν από λίγες ώρες είχα πάει στον κουμπάρο μου, παλιός παίκτης του προ και πολύ δυνατός παλιά, το έχει παρατήσει όμως χρόνια και τον έψησα να βάλουμε το eFootball.
Τώρα θα μου πείτε μα καλά ρε φίλε τρελός είσαι; Έρχεσαι εδώ και κράζεις το παιχνίδι και μας λες το ένα και το άλλο και μετά πας στον κουμπάρο σου και του βάζεις του ταλαίπωρου να παίξει αυτό το πράγμα που εσύ κράζεις;
Κι όμως, ό,τι έκανα το έκανα απόλυτα συνειδητά, ήρεμα και όμορφα, με απόλυτα καθαρή συνείδηση και χωρίς καμία κρίση ταυτότητας.
Φτιάξαμε το καφεδάκι μας, ανάψαμε το τσιγαράκι μας, βάλαμε το παιχνίδι, φτιάξαμε μια ωραία ομαδούλα με τα free πραγματάκια που μας έδωσε η ΚΟΝΑΜΙ, έβαλα τον κουμπάρο να παίξει και δυο ματσάκια στο amateur level στο Starter Event, ενθουσιάστηκε ο κουμπάρος, τρελάθηκε: "πωπω μ@λ@κ@ μαμάει το game, τι λες τώρα τι παιχνιδάρα είναι αυτό, πωπω έχω κ@υ^#$ει λέμε".
Κι εγώ του λέω στάκα ρε τρελιάρη, και πάτα φρένο να σου πω δυο φωνήεντα. Το παιχνίδι είναι έτσι κι έτσι να πούμε, και του εξήγησα περιληπτικά όλα αυτά που λέμε εμείς εδώ και φρόντισα να καταλάβει πολύ καλά τι παίζει.
Ότι δηλαδή αδερφέ μου, πάρε το παιχνιδάκι σου, φτιάξε την ομαδούλα σου, βάλε τα γκολάκια σου και ευχαριστήσου μπαλίτσα εκεί που μπορείς να την ευχαριστηθείς, και ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!
Το παιχνίδι είναι τόσο όσο και τέλος.
Το κατάλαβε καλά ο κουμπάρος, φρόντισα να το καταλάβει πολύ καλά. Μέχρι τώρα που γράφω αυτά τα λόγια (2 παρά τα μεσάνυχτα), αυτός πλέει σε πελάγη ευτυχίας παίζοντας μπροστά στην τηλεόρασή του, μια και η γυναίκα και τα παιδιά του κοιμούνται και αυτός αύριο δεν δουλεύει.
Χαίρομαι που του έδωσα αυτή την χαρά και φρόντισα όσο περισσότερο γινόταν να ξέρει ακριβώς τι να περιμένει και να είναι απόλυτα προετοιμασμένος για να μην του φύγει ποτέ αυτή η χαρά και να μείνει με το ...χειριστήριο στο χέρι, όταν αργότερα θα ανακάλυπτε αναπόφευκτα μόνος του, όπως όλοι μας, τι σημαίνει "σκριπτ"...
στο προ 2016 υπερτερουσε ο καλύτερος εάν ο άλλος δεν ήταν καλός παίχτης τον ξεφτίληζες...η εκεί εάν δεν είχες χημεία δεν μπορούσες να αλλάξεις πάσα, είχε λογική... Θυμάμαι κάποια άτομα που παίζαμε συχνά στο 16 κ τους κέρδιζα συνήθως, Έλληνες κ ξένους... Τα ίδια άτομα στο προ 18 και 19 με δυσκολευαν.... Δεν έγινα χειρότερος παίχτης ούτε αυτοί καλύτεροι... Απ το 18 άρχισε να εμφανίζεται το script και να χάνετε η λογική
Παιδιά μια ερώτηση μπορώ να παίξω με φίλο online φιλικά υπάρχει κάπου επιλογή;
Λετε χωρις να ονομαζετε σωστα αυτο που σκεφτεστε με αποτελεσμα να οδηγειστε σε λαθος μονοπατια
μερικοι δεν εχουμε καταλαβει πως λειτουργουν τα ηλ παιχνιδια και νομιζουμε ( η ελπιζουμε ) σε αναπαρασταση της πραμγατικοτητας Ξεχναμε οτι ολα ειναι κωδικας
Ολα οσα βλεπετε στο παιχνιδι ειναι κωδικας Ο κωδικας προβλεπει τι θα γινεται σε διαφορες καταστασεις
Για να μπορεσουν να αναπαραστησουν την αληθοφανεια πχ στο σκορ η στον τυχαιο παραγοντα οπως ειναι η καλη μερα μιας ομαδας ενος παικτη κλπ αναγκαστικα θα γραψουν γραμμες κωδικα που θα δημιουργουν τεχνητες συνθηκες
Αυτο που λετε σκριπτ
Αυτα δεν ειναι ενα μονο οποτε η εκφραση εχει σκριπτ την διαβαζουν οι ντεβ και γελανε Ας μην ειμαστε αφελεις Επισης μην νομιζετε οτι πραγματι κυλαει μια μπαλλα καπου μεσα στην οθονη σας
Το handicap πως πιο σωστα μερικοι ονομαζουν τρεχει σε διαφορες περιπτωσεις
και ισως πολυ σωστα κανει
Αυτο γινεται οταν το σκορ παει να ξεφυγει , οταν καποιος παικτης εχει ηδη βαλει 2 γκολ ( εμενα ο λεβα χτες μισο μετρο πριν την γραμμη αντι να την σπρωξει μεσα για να σκοραει, εκανε τοσο αδεξιο σουτ που την εδιωξε στο πλαγιο !!! νικαγα ηδη βεβαια με 4-0
Επισης γινεται οταν καποιος παιει καλα ηδη σε ενα αριθμο ματς και πρεπει να γυρισει και να δυσκολεψει λιγο
Αυτο ισχυει σε ολα τα παιχνδια και πρεπει να το καταλαβουμε οτι αυτο που παιζουμε σημερα αυριο ισως να μην βγαινει
Το κακο ειναι οτι οι υπερπαικτες δεν βοηθανε , καλυτερα θα ηταν να ειχε και μικροτερα λεβελ οπου το σκριπτ τα προηγουμενα χρονια εκει δεν ηταν τοσο παρον