Εδώ θα συνεχιστεί η συζήτηση για το Mode Dream Team ...
Προτάσεις για παίκτες και προπονητές μπορείτε να τις κάνετε στο ειδικό Topic >>
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
@villa Σε πέτυχα ρε αλάνι και παίξαμε αντίπαλοι online divisions, τις μεγάλες ώρες εννοείται 😉:
Χάλια ήταν το κωλοπαίχνιδο, input delay και κουλά όλη την ώρα, δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα, αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, εμείς φταίμε που παίζουμε αυτό τον κινέζικο εμετό για παιχνίδι και δεν το έχουμε ακόμα διαγράψει! 😋😂
Ενταξει,κ μένα ΜΕ ΠΗΓΕ (δε λεω πηγα-διοτι με πήγε στην 5τωρα)τραίνο στην 3 κ από κει κ μετά ούτε μια νικη-κ οι μισοί div5-6 με ταβάνι την 4κ 5 κάποιοι αλλά γίναν αισχη ,πολλά αισχη!!δηλ κάθομαι αργά το βράδυ να πιω μια μπυριτσα κ να απολαύσω ματσάκια τα καλοκαιρινά βράδυα κ μου γυρίζουν τα μυαλά,κ καπνίζω κ παραπάνω από τα νεύρα μου....έλεος!(κ μιλάμε τώρα για ιούς κλπ-καρκινο θα πάθουμε στα 50κοντα -θεος φυλάξει)....
Για την τιμή των όπλων προσπαθώ Ν α πάω d1, αλλα έχει μεταπτώσεις.. Πάω d2 παίζω με ρίχνει d3, μπορεί να μην κρατηθώ στην d3 και να πάω d4 μετά ανεβαίνω εύκολα d2 και μετά πάλι με ρίχνει κατηγορία αντί να ανέβω d1 η να παραμείνω έστω d2..Κ μετά ανεβαίνω d2 πάλι.. Ασανσέρ Δλδ.. Χτίζεις σερί νικών εύκολα και παραμένεις αήττητος και μετά αντιστρέφεται η κατάστασή και χάνεις.. Εξακολουθείς να Χανεις απ άτομα με χειρότερα ροστερ δίχως χημεια χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις κιόλας.. Η παίζεις με άτομο που είναι στις μεγαλες κατηγορίες και σε γλενταει... Μια αιτία είναι ότι σε προδίδει το παιχνίδι αφού δεν έχει καλό μηχανισμό άμυνας και το σκορ ξέφευγει.. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν εξαρτάται απ σενα αποκλειστικά σε ποια κατηγορία θα είσαι, αλλά τι αποφασίζει η κονάμι
Κ εγώ απ div 5 πήγα div 3 εύκολα κ έχω 2 στα 2 στην div3 μέχρι τώρα.. Ανέβηκα γιατί περιοριστηκε το input lag μετά απ κάποιες ρυθμίσεις που έκανα.. Αλλά δεν έχει εξαλειφθεί ειναι πρόβλημα της κονάμι ξεκαθαρα και εάν δεν διορθωθει δεν εντελώς δεν έχει αξία να παίζεις
Τελικά μπορούμε να σβήσουμε κάποια από τα 10 gameplans που μπορούμε να φτιάξουμε; Δεν βρίσκω κάτι.
Εγώ πάντως με μια προσθήκη lobby για φιλικά θα ήμουν ευχαριστημένος αυτήν την στιγμη ,κάτι που θα έδινε άλλο νόημα στα καλοκαιρινά βράδυα μας..μακρυά από την τοξικότητα του ονλαιν.....κ μπορεί στο μέλλον να έχωνα κ κάνα ψιλό μια που θα είχαμε "κόντρα"!
Αφαιρεσαν το κυπελλακι με τα xp καθως και σχεδον ολες τις λιστες με feature παικτες για καποιο ανεξηγητο λογο
Χθες με το που παιζω διοργάνωση, ήθελα 1 νίκη να την ολοκληρώσω, ξεκινά το ματς ο τυπος div 3 όπως είδα μετά, παίζει φουλ επιθεση και στην κόντρα ανοίγω το σκορ στο 2'. Ξαφνικά παγώνουν όλα, αργεί χαρακτηριστικά να γυρίσει στο μενού και μου βγάζει ότι έχασα! Ουτε disconnect το internet, ουτε το PSN, ουτε τίποτα! Απλά για μισό λεπτό μου εμφάνισε ότι είναι οι servers down. Κατόπιν επανήλθε κι επαιξα κανονικά 2 ματς. Τωρα το πρωί έβγαλε για Συντήρηση Διακομιστή σε Εξέλιξη. Άσε μας ρε μάνα μου κοναμι. Σκατα τα έχεις κάνει...
Υ.Γ. Τουλάχιστον θα πάρουμε καμία 50ρια χιλιάδες ως apologies πάλι από το διαχειριστή, μπας και πλησιασω το 1.1m για τον Κοντό που ειναι το τελικό μου χτύπημα (έχω 940k αυτή τη στιγμη).
γκολαρα απ lewa...αλλα τι να το κανεις ,ειναι ενα ΡΔΕΛΟ εντελως Full scripted, δεχεσαι τα ιδια γκολ οι αμυντικοι δεν πανε να μαρκαρουν, η αφηνουν την μπαλα να περναει η τα πνιγει ο τερματοφυλακας, οι αμυνες των παιχτων αρκετες φορες δεν ειναι aggressive σε περνανε περπατωντας η απλα με λιγο τρεξιμο ,ειναι αυτο ποδοσφαιρο?η διατησια στημενη , δεν υπαρχει στανταρ τροπος να πιανεις τα φαουλ αν το χτυπησει καλα ακομη κ απο πολυ μακρια το χεις φαει ......μεχρι κ τα βολε του τερματροφυλακα ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει ΑΘΛΙΑ.....passing game driddling, δημιουργια ,επιθετικοτητα , κινουνται σε μετρια επιπεδα....τουλαχιστον εαν ειχε μια στοιβαρη αμυνα θα υπηρχε μια βαση.....δεν υπαρχει τπτ ειναι για το λουτσο το παιχνιδι......κ αναρωτιεμαι ολες αυτες οι αστοχιες γιατι δεν διορθωνονται? τι πιστευεουν οτι ειναι playable αυτο το πραγμα?απ τον απριλιο τα βλεπεις αυτα που εχω γραψει και εχουμε ιουλιο.......συν οτι δεν εχει Mode.....κ σε λιγους μηνες θα απαιτησουν να πληρωνεις για να παιζεις...να πληρωσω για αυτο το πραγμα?χαχαχ
Απλα εδω δεν φαινεται τιποτα αλλο παρα μονο αριθμοι για την τακτικη
οι υπολοιπες ρυθμισεις ομως οπως πυκνοτητα υποστηριξη κλπ δεν φαινονται
Οι προπονητες θελουν δοκιμες για να καταλαβει κανεις τι ρολο βαρανε
οι παικτες κινουνται τελειως διαφορετικα με τον ενα η τον αλλο ασχετως αν εχουν ιδιο βαθμο οικειοτητας με τον τροπο αναπτυξης πχ κατοχη
ειχα κολλησει με τον προπονητη της παρι και εφαγα 12 ηττες σερι
και με το που αλλαξα με ενα προπονητη των 12.000 αλλαξαν ολα στον τροπο αναπτυξης
Έγιναν 3 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ με τα σημερινά λεφτά από τα objectives. Πούλησα και αρκετούς παίχτες που δεν χρησιμοποιούσα από το ρόστερ και έφερα Kante & Son. Συν τον Haaland που πήρα με το 5στερο nominating contract, νομίζω αναβαθμίστηκε πολύ η ομάδα.
Από τα δωρεάν που έδινε πριν μέρες μου έκατσε πρώτη φορά Legend o Morientes και είχε και super-sub, αλλά δεν μου άρεσε. Καμία σχέση με Haaland που από τα πρώτα ματς φάνηκε μεγάλη ποιότητα.
Κάποια στιγμή ίσως πάρω και Casemiro για να αντικαταστήσει Gravenberch ή Barrios. Αν και ο Barrios μου αρέσει πολύ. Θα δείξει. Έχει και φόρμα καλή. Και στην άμυνα ίσως για τα δεξιά πάρω τον Alexander-Arnold για να τον ανεβάζω στην επίθεση.
Πολυ καλοι στοχοι αυτη τη βδομαδα και δινει και ενα πενταστερο ! και πολυ xp και gp
Εδώ κ κάνα δυο μέρες είδα ότι 9/10αντιπαλους τους βγάζει με 3 μπάρες,ψάχνω αρκετή ώρα κ αφού δε βρίσκει αναγκάζομαι να παίξω με 3 κ το delay πάει σύννεφο ,απογοήτευση άλλη μια φορα
Εντάξει το έχω πει αρκετές φορές, αλλά εσάς δε σας φαίνεται λίγο μονότονο και κουραστικό το dream team? Δηλαδή απλά βάζουν 1-2 event κάθε Δευτέρα και Πέμπτη τα οποία βγαίνουν μέσα σε 2 ώρες και δεν έχουν και ουσιαστικό νόημα και τα divisions?
Δεν ξέρω κουράζει και έχει περίπου 3 μήνες που βγήκε. Που να βγει ολόκληρη χρονιά όταν θα κυκλοφορεί Σεπτέμβρη δηλαδή. Κάτι πρέπει να βάλουν.
Dybala πάρτε... Αν είχε κ καλύτερο βελάκι θα ταν τέλειος...παίζει 4 θέσεις cf, ss, rwf και amf.. Εάν έχει ανεβασμένο βελάκι και τον βαζω επίθετικο, τώρα παιζω 5 3 2 η 4 2 4 κατά την διάρκεια του ματς, κάνει ότι θες τα παστέλωνει... Ειδικά απ ταχύτητα και έκρηξη δεν πιανεται προχθές επαιζα με εναν πήρα την μπάλα με τν dybala κάτω απ το κέντρο και μόνο με R1 έφτασα στην περιοχή του και του έβαλε γκολ...με βοήθησε κ το ψεμμα της κονάμι... Αξίζει ο παίχτης αυτός... Για suber sub pavard παιζει 2 θέσεις κιόλας... Γενικά οι παιχτες suber Sab καλό 8α ταν να ναι πολυθεσιτες
Ήρθα στο εξοχικό, δεν έχω σταθερή σύνδεση εδώ κ οπότε δεν τολμάω να παίξω! Τουλάχιστον στο 21 έλεγε όταν ήμουν με wifi "ανιχνεύθηκε πρόβλημα στην γραμμή κλπ κλπ", φέτος τίποτα αλλά το έχω δει που έχει ένα μικρό delay τόσο οσο" που λέμε...
Legioner βάσει λογικής έπρεπε Να κερδίσεις είχε ανετοιμη ομάδα... Αλλά εάν επικρατούσε λογική αυτός ο παίχτης θα έχανε συνέχεια και θα το παρατουσε, οπότε η κονάμι του δίνει μια extra ώθηση... Αυτά τα φαινόμενα δεν θα υπήρχαν εάν δεν καταργουσαν τα φίλτρα δυναμικότητας.. Αυτά τα κατηργησαν όμως για να έχουν έσοδα να αγοράζει παίχτες ο χρήστης.. Κ για αυτό δεν δίνει gp πολλά... Σου πετάνε μερικά gp και coins που κ που για να σου θολωσουν τα νερά... Είναι όλα αλλυλενδετα μετάξυ τους...
Ναι εντάξει, δεν έχει άσχημη ομάδα αλλά έτσι που είναι με αυτόν τον προπονητή..... Να μη τα πολυλογώ, βγήκε κόντρα με τον Νορβηγό κ έκανε το 0-1....μετα τον έπαιζα άνετα αλλά ο Kahn ξεκ@λοθηκε..1-1 τελικό κ ήταν να ανέβω 4(6οματς)αν νικουσα.... Στο επόμενο κέρδισα κ ανέβηκα αλλά κάτσε εσύ με 2575 κ 100 να προσπαθείς..... Απάτη λεμε(div8 o τύπος)
γκολαΡΑ στο 78, αλλα θα προτιμουσα να εμπαιναν σε κενη εστια η απ το μισο μετρο
Ξέρουμε γιατί τον Son τον έχει δύο φορές στους standard players? Μια από την Τότεναμ και μια με την εθνική του ομάδα. Βέβαια είναι ολόιδιες βλέπω.
Πάλι σε ρηχά νερά το περιεχόμενο. Ελπίζω για του χρόνου να έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους γιατί για φέτος μάλλον έτσι θα το πάνε. Έχε χάρη που γουστάρω αρκετά το gameplay και δεν με έχει κουράσει ακόμη.
Ανακοίνωσαν ότι στο επόμενο update στα κινητά θα βάλουν και φιλικά. Ελπίζω κάποια στιγμή και στις κονσόλες γιατί τότε θα υπάρχει η δυνατότητα διάφορων τουρνουά και από κοινότητες που ίσως ζωντανέψει το παιχνίδι.
Τώρα από παίχτες μαζεύω για το κέντρο. Έχω 2 στόχους κατά νου. Τον Kante και τον Kasemiro. Και οι 2 450k GP. Φαίνονται και οι 2 δυνατοί. Τον πρώτο θα τον έχω για παρτενέρ του Gravenberch ενώ ο δεύτερος για αντικαταστάτη του. Το αρνητικό με τον Kante είναι ότι σε φόρμα είναι στάνταρ και θα είναι στοίχημα το βελάκι κάθε φορά. Έχω καιρό βέβαια να αποφασίσω. Είμαι στα 250k GP ακόμη.
Παιδιά το νέο site είναι πάρα πολύ βαρύ, όπως και το προηγούμενο. Θέλει υπομονή για μια σελίδα να ανοίξει.. μπορεί να γίνει κάτι? με chrome ανοίγω
Σήμερα στα event πέτυχα έναν τύπο που έκανε το double touch συνεχόμενα και γρήγορα που δεν τον προλάβαινα. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Τον έχω σε 3 βίντεο. Στο πρώτο έχω και ένα γκολ που του έβαλα. Τον κέρδισα αλλά δεν ήταν σοβαρός. Προσπαθούσε συνεχώς να κάνει το double touch. Ήταν και παίχτης div 1. Περίεργο πάντως να μπορεί να το κάνει τόσο γρήγορα και πετυχημένα. Μπορεί κάποιος να το μαστεράρει τόσο καλά ή έκανε καμιά λαμογιά; Ίσως θα μπορούσε το παιχνίδι εδώ να μιμηθεί το προπέρσινο fifa που μπορούσες να κάνεις μέχρι 3 skill συνεχόμενα. Μετά έχανες το κοντρόλ.
Πιο στημένο πεθαίνεις
Συμβαίνει κ σε μενα αυτό μετά απ απόκρουση να δεχομαι γκολ... Αυτό ξεκίνησε μετα το τελευταίο μεγάλο update... Τυχαίο;; δεν νομίζω.. Εν ολίγοις παίζουμε ενα παιχνιδι προβλέψιμο που παρουσιάζονται τα ίδια πράγματα σε μια μεγαλη μερίδα... Δν γίνεται να έχω τν kahn και να δέχεται γκολ απ ριμπάουντ συχνά... Κ το catch του είναι ηψηλο... Οπότε κ τα stats δεν έχουν βαρύτητα... Άμα είχα έναν ασχημο τερματοφυλακα θα ταν λογικο να μην μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα...
Σήμερα ανέβηκα d3 που πριν το last update ήταν εύκολο να πας d3... Μετά το update έχουν αλλάξει οι συνθήκες δεν ήταν όπως πριν... Μην σου κανει εντύπωση που έχεις 5 ήττες... Άλλοι μένουν 10 ματς χωρίς νίκη χωρίς απαραίτητα να ναι κ κακοί παιχτες
https://www.youtube.com/watch?v=mxSsPPs355E
μεγαλη δυσκολια να μπει αυτο το γκολ!!!!!!! χανονται ετσι και στην πραγματικοτητα αχαααααααααααα
Καλημέρα παιδιά, (sorry για το μεγάλο post)
Η γνώμη μου είναι ότι το ποδοσφαιράκι είναι ένα παιχνίδι για διασκέδαση. Οπότε αν μας εκνευρίζει πολύ είτε ας το αφήσουμε για λίγο καιρό είτε ας αλλάξουμε παιχνίδι. Εγώ το πάθαινα πολύ με το fifa21, και το γύρισα στο call of duty για ένα διάστημα και τώρα e-football. Καθένας με τα γούστα του προφανώς.
Συνοπτικά θετικά και αρνητικά:
Το παιχνίδι είναι πολλά υποσχόμενο, όχι τέλειο όμως, αλλά μπορεί να δώσει διασκέδαση. Μ αρέσει το μανατζεριλίκι, παίρνεις και ψάχνεις παίχτες κτλ. Δεν θεωρώ ότι είναι εντελώς pay to win, μια χαρά κερδίζεις και καλές ομάδες αν ο άλλος δεν είναι καλός ως παίχτης. Καλό επίσης ότι σκοράρεις με πολλούς τρόπους και μπορούν να παίξουν τη μπαλίτσα τους παίχτες με διαφορετικά στυλ παιχνιδιού.
Τα βασικά του αρνητικά για μένα είναι τρία-τέσσερα. Το πρώτο είναι ότι, όπως και στο fifa πλέον, το τάκλιν είναι σχεδόν διακοσμητικό κουμπί. Ακόμα κι αν ο παίκτης έχει καλό τάκλιν, δύσκολα κόβει καθαρά, ενώ ο κίνδυνος για πέναλτι ή κάρτα είναι τεράστιος. Το δεύτερο αρνητικό είναι ότι πολλές φορές μπερδεύεται η αλλαγή παίκτη, αν και έχω δοκιμάσει και το assisted και το semi. Υπάρχουν φορές που δεν σου βγάζει το σωστό παίκτη και μέχρι να αλλάξεις έχεις φάει γκολ. Βελτιώθηκε με το update, αλλά υπάρχει ακόμα. Επίσης, δυσκολεύομαι να παίξω εγώ ο ίδιος άμυνα, συνήθως έχω πατημένο και το Χ και το L2. Κόβει, αλλά δεν εξαρτάται τόσο από μένα όσο από το defending του παίκτη, έτσι νιώθω. Επιπλέον, μου φαίνεται ότι δεν πιάνει σχεδόν ποτέ η ψηλή throw pass, ενώ γενικά νιώθω ότι έχει λίγο αργό response, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να κάνει πάσα και να χάνω τη μπάλα σε κρίσιμα σημεία.
Γενικότερα πιστεύω ότι πιο πολύ παίζει ρόλο το training και όχι το να πληρώσεις να πάρεις παίκτες. Ένας φτηνός μέτριος παίκτης που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού σου και τον βελτιώνεις στα αντίστοιχα είναι καλύτερος από ένα έτοιμο θεωρώ και μια χαρά εύκολα φτάνουν στο 89-90 fully trained αρκετοί, που για μένα είναι επαρκές για να χτυπήσεις όλες τις ομάδες. Ευτυχὠς ως προς το training δίνει πλέον περισσότερα, οπότε σε συνδυασμό με 3 coaches για DF, MF και FW ανεβαίνουν γρήγορα, αρκεί να μην αλλάζει κάποιος όλη την ώρα παίκτες.
Και σας δίνω και κάποια ελεεινά κόλπα <Β Εθνικής> για όσους θέλουν ή δεν τα έχουν βρει. 1)Αν έχεις coach π.χ. για DF +300%, ανεβαίνουν όχι όσοι παίζουν σε θέση DF, αλλά όσοι DF παίζουν στην ενδεκάδα. Οπότε, αν δεν σας νοιάζει τόσο ο αγώνας, μπορείτε να βάλετε DF σε θέση μέσου ή ακόμα και τερματοφύλακα και θα πάρει το μπόνους.
2) Training δεν αγοράζονται. Όμως αν βρεις πόσα trainings δίνει ένας παίκτης, μπορείς να θυσιάζεις GP για trainings, όχι ότι συμφέρει βέβαια. Εγώ π.χ είχα βρει ότι ο Spinazzola με 51000 GP δίνει training 4000 και τον είχα πάρει και διώξει επιτόπου 5-6 φορές.
3) Αν στο πάγκο βάλεις πολύ κακούς παίκτες (χωρίς να πειράξεις την ενδεκάδα) τότε το strength κατεβαίνει πολύ. Λογικά αυτό θα έπρεπε να οδηγεί στο να σε βγάζει με χειρότερους αντιπάλους. Δεν συμβαίνει πολύ νομίζω, αλλά ίσως παίζει κάποιο ρόλο σε μερικά match.
Και εδώ η αμυντικογενής αντιποδοσφαιρική ομαδούλα μου (δεν είμαι ΑΕΚ αλλά δεν έχει τον ΟΦΗ, άλλο ένα αρνητικό του παιχνιδιού :-D!). Fully trained ολοι. MERET 100000
CHIELLINI 82000
SAVIC 120000
GOMEZ 34000
SPINAZZOLA 51000
DI LORENZO 51000
VIDAL 34000
TORREIRA 32000
BARRIOS 51000
VARDY 76000
NEGREDO 14000
645000 Σύνολο για παίκτες +
FERNANDO SANTOS 110000
Χθες έχασα παλι ένα γκολ σε σχεδόν σε κενη εστια με τον di Maria...δλδ με πιο σκεπτικό το έχουν κάνει να Χανονται τα αχαστα; είναι αυτό που λένε όλα μπαίνουν κ όλα χάνονται αχχαχα... Με την μόνη διαφορά ότι τα χάνει η μία πλευρά... Αχααα... Μια άλλη φορά σε ματς που είχε κριθεί έχασα αυτό που δεν έχει χαθεί. Ποτε στα χρονικά... Σε κενό τερμα πήρα τον ρομαριο και ηθελα Να μπω με τν μπάλα στα δίχτυα έτσι για πλάκα κ αυτός αντί να μπει μέσα στα δίχτυα χτυπάει στο δοκάρι και. Βγαίνει άουτ αχαα Χχααα... Τραγικά πράγματα..
Αυτό ερμηνευεται ότι δεν υπάρχει έλεγχος στις φάσεις και δεν γίνονται ούτε μα ούτε τα αυτονόητα που σε οποιαδήποτε άλλο προ θα γίνονταν... Το παιχνίδι είναι για το λουτσο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου... Κ επίσης τελευταίες μέρες κάθε ματς έχω delay είτε καθυστέρουν σε αυτό. Που θέλω να κάνω η κάνουν ενέργεια που δεν ήθελα... Αυτό το πράγμα δεν παλεύεται... Ακόμη κ σε οff line το κάνει.... Απορώ με τν εαυτό μου γτ παίζω αυτό το πράγμα ακόμη.. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι..
Βαζεις 5-6 γκολ σε καθε ματς και εχεις παραπονα με την αμυνα ?
Ποσα τρως σε καθε ματς ? περισσοτερα απο οτι βαζεις ? τι σκορ τελειωνουν ολα τα ματς σου ? Περιεργα πραγματα
εμενα μιυ εδωσε εναν με 1 αστεριναπο την μπαγιερν. παντως ο λεβα εμενα τα παστελωνει με ολους τους τροπους δεν ειναι γρηγορος του ριχνεις αγκυρα στην περιοχή και με το μπλε σοθτ τα βαζει ολα μα ολα. ΔΕ ροναλντο λιγο πιο πισω με σουτ φαλτσο και βαζω 5 6 γκολ σε καθε παιχνιδι. αλλα και παλι δεν έχεις την κα%λα να γουστάρεις το παιχνίδι ειναι πολυ σπασμοδικο άμυνα τραγικη δεν ξερω τι να πω...
Και μονο επειδη ειναι f2p θα αναγκαστουν να βαλουν πραγματα απο Σεπτεμβριο ειδαλλως θα κατσει το πραγμα
Ηδη οσοι ειναι κανανε ομαδαρες και οσοι ξεκινησαν day 1 χρειαστηκε να ριξουν το πολυ 10 ευρω οποτε ετσι δεν πανε πουθενα
Οι σεζον αυτες ειναι προετοιμαστικες λογω καλοκαιριου απο Σεπτεμβριο θα ξεκινησει με τα game pass και content
Κρίμα που δεν παίζω φιφα να δω πόσο τραγικό gameplay έχει, λες κ το προ είναι κάνα τρομερό παιχνίδι... Και συν τοις άλλοις εκτός απ το gameplay μετράνε και άλλα, το περιοχεμενο, οι υπηρησιες, η αξιοπιστία, η ασφαλεια στο on line mode η εα είναι καλύτερη σε αυτά απ την κοναμι... Οπότε καλύτερα να παιζει φιφα κάποιος με χειρότερο gameplay αφού έτσι το κρίνετε, γιατι υπερτερεί στο τρόπο λειτουργίας σε σχέση με την κονάμι... Φιφα δν μπορώ Να παίξω προσωπικά αλλά δν ξέρω αν θα συνεχίσω Να παίζω κ προ
Τι εχει σημερα ρε σεις? Θέλω να σκοτώσω τα 300 χρυσά του plus διότι με τρωει δε μπορω😀➕(το βράδυ κατά τις 1 θα μπω)!
Κ ένα τρικ για να έχουν οι παίχτες μεγαλύτερη αντοχή είναι να τους βάλεις απ τις τακτικές ως ~~στόχος αντεπιθεσης~~
Ίσως να είναι και το στυλ του παιχνιδιού του καθενός το θέμα Lewandowski.
@AGDimitris εσύ τι σύστημα, τι στυλ και που τον έχεις τον παίχτη;
Από τα λίγα ματς που έπαιξα δε μου άρεσε καθόλου ο Lewandowski. Αφαντος, βαρύς. Ο Μπενζεμα πολύ καλύτερος του. Θα τον δοκιμάσω κι άλλο βέβαια αλλά σκέφτομαι κάποια στιγμή να τον πουλήσω. Δίνει 130k. Αλλά 100+ και παίρνω Son.
Περίπλοκο το κάναν φέτος
Μέχρι πέρσι όποιον θέλαμε απλά τον διώχναμε ακόμη και από την 11αδα όσες ομάδες και να είχαμε.
παιδιά καλημέρα , ερώτηση .
Εχω κάποιους παιχτες αναπληρωματικούς , οχι στην 18αδα αυτοί που είναι εξέδρα και σκέφτομαι να τους πουλήσω να μαζέψω ακόμα μερικά gp αλλά δεν με αφήνει , γράφει ο παίχτης είναι δηλωμένος στην ομάδα σας , εχω κανει και νέο πλανο και συνεχίζει να μου βγάζει το ιδιο.
Η ερώτηση είναι , πως μπορώ να τους αποδεσμεύσω και θέλω και γνώμες αν είναι καλύτερο να κρατάμε 18 παιχτες κορυφή η να μαζέψουμε 25 - 30 παιχτες .
Ευχαριστω .
Πάντως όταν πετυχαίνω τον Son δείχνει να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να τον έχει πολύ δυνατό στο παιχνίδι. Τον έχει κανείς; Ίσως μαζί με Kante να είναι μελλοντικός στόχος.
Εδώ έχεις την μπάλα και τρέχεις από τα πλάγια, κάνεις τρίπλα ή πας να δώσεις πάσα και δίνει επιθετικό φάουλ ώρες ώρες και στο ριπλέι βλέπεις ότι χρεώνει φάουλ διότι το πόδι του παίκτη σου ενώ έδινε πάσα ακούμπησε τον άλλο που ερχόταν πάνω σου
Φαντάσου κ στο PlayStation τραγικα περιστατικά που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και βαρύτητα... Κ κάτι άλλο κάποιοι λέτε για καλό gameplay φέτος και τα συναφή... Χθες έπαιξα με εναν που χα full script κατά μου... Έχω κανει record τα στιγμιότυπα.. Θα τα ανεβάσω αν δεν βαριέμαι... Σε αυτό το ματς του δίνει πέναλτι που δεν έπαιρνε ούτε ο Ολυμπιακός στα χρονια της παράγκας... Ο Παίχτης του στην μικρή περιοχή κλοτσαει τον δικό μου αμυντικό απ πίσω και δίνει πέναλτι ενώ με χτύπησε αυτός...Χχαχα... Έλεος!!! Δεν υπάρχουν αυτά που βλέπω φέτος...
Δεν θυμάμαι σε ποιο ήταν που κολλούσε μόνιμα κ στο ps4... Αν το έκλεινα μετά κάνα 5λεπτο έχανα λόγω αποσύνδεσης! Α, έτσι λέω... Οκ, το επόμενο είχε τύχει να το αφήσω 20' κ μου έγραψε "Νικήσατε" διότι αποσυνδέθηκε ο αντίπαλος, σε ένα άλλο πρέπει να πέρασε πάνω από μια ώρα, πήγα κουζίνα, κατέβηκα στο αμαξι κλπ κλπ, βλέπω ακόμη εκεί ο άλλος, πείσμα! Ε κ γω το βάζω να κλείσει σε 1 ώρα κ πέφτω για ύπνο, την επόμενη είχα πάρει την νικη😅... Να γελάς κ να κλαις με δαύτους!
Εντάξει, γελάνε κ οι νεροχύτες... Στο 88 πήρα την νίκη, έως τότε δεν είχε περάσει κέντρο στο δεύτερο αλλά οι δικοί μου όταν φταναν περιοχή είτε η μπάλα κυλούσε πιο γρήγορα από τα πόδια τους κ έβγαινε έξω είτε τα έπιανε ο τφ του!
Είπαμε ευννοει λίγο τέτοιους η κοναμι για να παίζουν αλλά όχι δε το δέχομαι, το κίνητρο είναι να πάει να αφιερώσει χρόνο να φτιάξει ομάδα ή να παίζει με ίδιας δυναμικότητας ομάδες να νικάει αν έτσι "πρέπει"... Κοροϊδία λέμε...
πρεπει να βλεπει κανεις το πλαισιο ολου αυτου
σκοπος η διασκεδαση
ειδικα φετος δεν χανεις ουτε συμβολαια ουτε τιποτα αν φυγεις νομιμα απο ματς
και τι εγινε αν χασεις μια κατηγορια σημερα
θα την βρεις την αλλη βδομαδα
και στο φιναλε δεν εχω καταλαβει την αγωνια που βλεπω σε φιλους κιολας να φτασουν οσο πιο ψηλα γινεται και αυτο εχει γινει αυτοσκοπος
παιξτε και μην χαλιεστε
Γενικα το φετινο ειναι το καλυτερο προ για μενα σαν gameplay
Εκει που χωλαινει ειναι στην εμφανιση και στο πολυ ασχημο που δεν κραταει στατιστικα των παικτων σου ( γκολ ασσιτ ΜΟ επιδοσης κλπ )
Εγω προσωπικα δεν χαλιεμαι αν αρχισουν τα κουλα επειδη τα ξερω και ειμαι προετοιμασμενος απλα γελαω με τα τεχνασματα του κωδικα
Μαλιστα αν ζοριστω παραιτουμαι απο το ματς που ειναι πολυ ευκολο πλεον και παω στο επομενο
Γεια σας και από μενα , παρακολουθώ χρονια το forum και ακόμα περισσότερα χρονια παίζω το αγαπημένο μας παιχνίδι . συμφωνώ εν μέρει με τις απόψεις περι script αλλά τόσο επιστημονικές αναλύσεις επι αναλύσεων κουράζουν . Εδω υπάρχει script στο πραγματικο ποδόσφαιρο , αλήθεια κερδίζει πάντα ο καλύτερος ακόμα και εκεί ?
παίξτε λοιπόν , διασκεδαστε , περαστε την ωρα σας με ένα καλο free ποδοσφαιρακι .
Εγω εχω φτιαξει μια Α ομάδα με ΠΟΟΟΛΕΣ ωρες παιχνιδιού , δεν εχω δώσει ούτε eyro στην κοναμι (τα προηγούμενα χρονια έφευγαν τα 60αρια για τα δισκάκια με προπαραγγελία ...) , κράτησα τα 300 χρυσά που είχε δώσει για κατι καλο μέχρι προχθές που έβγαλε liverpool και ψώνισα 😍πηρα και λεβαντοφσκι με το συμβόλαιο 5 αστεριων δωρεάν και μοιράζω φάπες 😀όπως και μου ρίχνουν πολλές φορες .
Στα παλια pro είχα σπάσει 2 χειριστήρια απο αγώνες που κέρδιζα , έβγαινε ο αντίπαλος και δεν έπαιρνα τπτ , στο efootball παίζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τα Χριστούγεννα , δεν εχει συμβεί ποτέ αυτό , όταν βγαίνει ο άλλος παίρνω κανονικά την νίκη .
Αυτά από μενα , θα επανέλθω με ερώτηση , σας βάζω την ομαδουλα που χτίστηκε με ατέλειωτες ωρες παιχνιδιού και μόνο .
στο προ 2016 υπερτερουσε ο καλύτερος εάν ο άλλος δεν ήταν καλός παίχτης τον ξεφτίληζες...η εκεί εάν δεν είχες χημεία δεν μπορούσες να αλλάξεις πάσα, είχε λογική... Θυμάμαι κάποια άτομα που παίζαμε συχνά στο 16 κ τους κέρδιζα συνήθως, Έλληνες κ ξένους... Τα ίδια άτομα στο προ 18 και 19 με δυσκολευαν.... Δεν έγινα χειρότερος παίχτης ούτε αυτοί καλύτεροι... Απ το 18 άρχισε να εμφανίζεται το script και να χάνετε η λογική
Παιδιά μια ερώτηση μπορώ να παίξω με φίλο online φιλικά υπάρχει κάπου επιλογή;