top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Καλησπέρα στην ομάδα, καλησπέρα στο φόρουμ!
Είπα να γράψω και γω τις σκέψεις μου, καθώς χαζεύω αρκετό καιρό το φόρουμ.
Καταρχήν είμαι λάτρης των pro, ειδικά από το pro του 2002 και έπειτα. Αναλόγως του αν είχα κονσόλα ή όχι προσπαθούσα, ενώ έπαιξα και κόλλησα με λίγα fifa, οπως το fifa13.
Μέχρι πέρυσι που πήρα xbox και ασχολήθηκα ξανά και έπαιζα το fifa21.
Είχα φτάσει κατηγορία 1 αλλά είχα σιχτιρίσει, δεν μου άρεσαν ο τρόπος που έπρεπε να παίζω για να κερδίζω, το τεράστιο πλεονέκτημα της PSG,
αλλά και το ότι μπορεί να κέρδιζα 3-0 ημίχρονο και να αγχωνόμουν για το αν θα πάρω το Χ.
Γενικά είμαι παίχτης που πάντα μου άρεσε το αντιποδόσφαρο, άμυνα, άμυνα, τάκλιν κτλ. Μπορώ να πω ότι το e-football, αν και έχει αδυναμίες, με έχει κερδίσει.
Μπορεί να παίξει ο καθένας με τον τρόπο του και να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα.
Και κάνεις και λίγο το μάνατζερ, κάτι που έχει πλάκα σε συζητήσεις (π.χ. ελα βρήκες κανα καλό χαφάκι μπαλαδόρο/σκύλο κτλ).
Ως προς το dream team, Πιστεύω ότι αν δαπανήσεις κάποιο καιρό, μπορείς να κάνεις μια αξιοπρεπή ομάδα, γύρω στο 90-92 όλοι, χωρίς να πληρώσεις.
Εγώ έχω φτιάξει μια ομάδα με τα χαρακτηριστικά που θέλω, fully trained.
Βέβαια, για να γίνουν fully trained θέλει δουλειά, αλλά και 3 διαφορετικούς coaches (έναν για 300%+ σε defenders, και αντίστοιχα 300%+ midfielders και 300%+ επιθετικούς).
Και τα training xp στον τερματοφύλακα.
Δεν είμαι πολύ καλός παίχτης, ούτε ψάχνομαι να βγω στην κατηγορία 1, να ανεβαίνω κτλ. Κοιτάζω κυρίως να το διασκεδάζω, ακόμα κι αν χάνω. Νομίζω όμως ότι αν κάποιος φτιάξει μια ομάδα χωρίς coins γύρω στο 90-92 (fully trained),
μπορεί να κερδίσει όλες τις ομάδες, ακόμα κι αν έχει ένα μικρό disadvantage. Κι αυτό είναι από τα καλά του παιχνιδιού. Ελπίζω τα premium να μην το κάνουν εντελώς pay to win.
Να στε καλα παιδια! Sorry για το μεγάλο post!