top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
η κατηγορια 10 ειναι εναντια στην cpu,απο την 9 και μετα ειναι pvp.
εχθες επαιξα μονο pvp,ενω τις προηγουμενες μερες μονο με την cpu,στην κατηγορια που εχει να κανεις καποιες αποστολες ,λεω για αυτην που ειναι 3 κατηγοριες που θελεις 1 βαθμο,μετα 3 και στο τελος 5,δυστυχως στους 5 βαθμους με εκλεψε η κοναμι,ειχα 1Ν και 1Ι και στο τελευταιο ματς με βαζει με εναν τουρκο,κανω το 1-0 στο 8 και ο τυπος βγαινει,εκει που χαρηκα οτι τελειωσα μου λεει οτι ακυρωθηκε ο αγωνας και δεν πηρα τους βαθμους ενω πηρα xp για τους παικτες.
ελπιζω να ηταν κατι τυχαιο και οχι καμια τσατσια ,μετα εχασα το ματς και τωρα παλι απο την αρχη την 3η κατηγορια.
ενα βασικο θεμα ειναι οτι δεν δινει χρημα το παιχνιδι,τωρα λετε πανω για το ισπανικο που αν καταλαβα αυτο στην ουσια ειναι ενα κλασικο season που παιζεις απλα με τις κανονικες ομαδες και οχι με την dream team,αν καταλαβα καλα για εμενα ειναι βλακεια αυτο γιατι μπλεκεις 2 διαφορετικα mode σε ενα.
απο εκει και περα,νομιζω οτι η δομη του dream team ειναι μετρια.
δεν εχω καταλαβει μεχρι τωρα αν η χημεια λειτουργει και αυτο φαινεται σε ματς με αντιπαλους του 60 ενω εσυ εισαι 80 η 90 η μηπως θα επρεπε να μαξαρω καλυτερα τα στατς των παικτων που εχω παρατηρησει οτι παιζουν καλυτερα π.χ μαξαρισμενος διουδης ειναι κερβερος στο τερμα,παλασιος που τον παιζω σαν ΚΕ και κανει οργια και δεν τον εχω μαξαρει και τα στατς του ακομα.