top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Έριξα κι εγώ τα χρυσά από την προσφορά του ps plus στους finishers. Μου έκατσε Aubameyang, τον οποίο ήδη είχα σε απλό, Benzema τον οποίο γούσταρα πολύ όταν είχα δοκιμάσει την Ρεαλ και Salah που επίσης ήθελα.
Όσον αφορά στον Auba δεν ξέρω αν είναι καλύτερος από τον απλό που έχω αν τερματιστουν και οι 2 μιας και ο featured φτάνει έως 5 potential ενώ ο απλός 29.
Εκεί που χρειάζομαι ενίσχυση τώρα είναι στο κέντρο δίπλα στον Gravenberch, έναν AMF και ένα CB. Για AMF θα ήθελα κάποια στιγμή τον Neymar καθώς λίγο που τον δοκίμασα στο online με Παρί, το παλικάρι ήταν φοβερός. Αυτή τη στιγμή όμως είναι απλησίαστος. Στο κέντρο σκεφτόμουν Pedri γιατί είναι αγάπη και από το Football Manager, αλλά επειδή παίζω με 4-2-3-1 ίσως θα ήταν να είναι καλός και στα αμυντικά καθήκοντα. Στην άμυνα μια λύση είναι Tomori, Upamecano. Από την άλλη σκεφτόμουν για Varane. Είναι στα 180 και τώρα έχω 170. Αξίζει όμως. Τον έχει κανείς;
Άσχετο προς ps5 χρήστες. Πως ανεβάζουμε μια εικόνα ή βίντεο ώστε να το δείξω εδώ. Για βίντεο φαντάζομαι μπορώ να συνδέσω λογαριασμό youtube. Εικόνα; Μπορούμε να συνδέσουμε κάποιον cloud? Πχ της google?