top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Με τις διευκρινήσεις που έδωσαν σήμερα στην ουσία εξηγούν πως έχουν τα πράγματα.
- Η 2η φάση ξεκινάει στις 2/6, δηλαδή σε 2 βδομάδες κι όχι σε έναν μήνα. Η δεύτερη φάση θα έχει διάρκεια 2 εβδομάδες και όχι 1 μήνα λόγω του εκτεταμένου maintance που κάνουν.
- Όπως αναφέρθηκε ξεκινάς από την καλύτερη κατηγορία που έχουμε φτάσει, άσχετα σε ποια τερματίσαμε.
- Ένα καινούριο που δεν το είχα διαβάσει, είναι λέει ότι μπορούμε να πάρουμε τα first time rewards απ' όλες τις κατηγορίες ξανά. Δηλαδή εγώ που τερμάτισα στην 3 θα πάρω ξανά τα rewards όλα; Καλό αυτό.
Τελικά αυτό με τις φάσεις έχει ένα ενδιαφέρον γιατί στην ουσία παίζεις 1 μήνα και στοχεύεις να φτάσεις όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί έχεις και παραπάνω rewards. Δεν ξέρω όμως κάποιος που είναι στην 3 με 2 και είναι δύσκολο να ανέβει στην 1 (νομίζω εκεί ανήκω εγώ), πόσο νόημα θα έχει. Εκτός αν όσο φεύγουν οι δυνατοί παίχτες για την 1 τόσο θα γίνεται πιο εφικτό να φτάσει κάποιος εκεί όπου τελικά θα καταλήξει σε μια μεγάλη λίγκα που θα παίζεις για το rank.