top of page

WeHellas Greek Superleague Patch Update Season 2021-22 [PES 2021 || PC]

Έγινε ενημέρωση: 30 Μαρ 2022



To update Season 2021-22 του Ελληνικού Patch για το PC είναι συμβατό με το DLC 7 και το exe 1.07 και περιλαμβάνει ανανεωμένα ρόστερ (με βάση το Football Manager 21) στις Ελληνικές ομάδες για τη νέα σεζόν 2021-22! To συγκεκριμένο Patch είναι Update των προηγούμενων patces, άρα θυμίζουμε ότι για να έχετε διαθέσιμα όλα τα περιεχόμενα του Patch (πχ γήπεδα, συνθήματα κτλ) θα πρέπει να έχετε πρώτα εγκαταστήσει και τα προηγούμενα Patches καθώς και τα επίσημα patches της Konami.


MEGA || 212 MB



Password: wehellas.gr


Αν έχετε εγκαταστήσει και τα προηγουμενα Patches μπορείτε να απολαύσετε το PES 2021 με :

> Πλήρες Ελληνικό πρωτάθλημα της Superleague > Ανανεωμένα Roster και Gameplans στις Ελληνικές ομάδες > Ρεαλιστικά στατιστικά παικτών βασισμένα στο Football Manager 21 > Nέα 3D Ελληνικά γήπεδα! > Συνθήματα σχεδόν σε όλες τις Ελληνικές ομάδες > Επίσημη μπάλα της Superleague > Intro Videos πριν από σημαντικούς αγώνες στο Master League > Γενικά χαρακτηριστικά εμφάνισης παικτών > Εμφανίσεις όλων των Ελληνικών ομάδων σε υψηλή ανάλυση > Σήματα Ελληνικών ομάδων σε υψηλή ανάλυση > Ονόματα και φωτογραφίες γηπέδων > Φωτογραφίες στους προπονητές των ομάδων > Banners χορηγών σε κάθε ομάδα > Extra : προσθήκη 39 καινούριων προπονητών (με πρόσωπα) για το Master League! (credit soulballz)

Οδηγίες Εγκατάστασης

Πριν εγκαταστήσετε το Update Season 2021-22 θα πρέπει να έχετε πρώτα εγκαταστήσει και τα προηγούμενα Patches καθώς και τα επίσημα patches της Konami (DLC7 και EXE 1.07).


1. Κατεβάζουμε το αρχείο (WeHellas_Patch_PES2021_PC_Fixv5.rar) και το ανοίγουμε με το πρόγραμμα Winrar ή 7Zip και πατάμε αποσυμπίεση (extract) στο Desktop μας.

2. Από τον φάκελο που κάναμε extract κάνουμε αντιγραφή - επικόλληση τους φακέλους "content" και "livecpk" στο φάκελο "WE HELLAS PATCH" που έχουμε δημιουργήσει από το αρχικό Patch.

3. Τον φάκελο "SAVE" τον μεταφέρετε στους φακέλους που σώζονται τα αρχεία του PES. Πιο συγκεκριμένα κάντε "Cut" τον φάκελο και πηγαιντε να κάνετε "Paste" στη διαδρομή : C:\Users\YOUR USERNAME\Documents\KONAMI\eFootball PES 2021 SEASON UPDATE\7656119

(όπου το YOUR USERNAME είναι ξεχωριστό σε κάθε υπολογιστή και ουσιαστικά είναι το όνομα του χρήστη που έχετε βάλει στα Windows)

Αν δε θέλετε να χαθούν οι ρυθμίσεις που έχετε ήδη κάνει, κρατήστε πρώτα backup από το αρχείο SYSTEM00000000.

Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε!

Για να τρέξετε το παιχνίδι με το Patch πηγαίνετε στον φάκελο "WE HELLAS PATCH" και κάντε δεξί κλίκ στο αρχείο sider.exe και επιλέγετε εκτέλεση ως διαχειριστής. (αν δεν κάνετε εκτέλεση ως διαχειριστής δεν θα εμφανίζονται τα αρχεία του Patch μεσα στο παιχνίδι)


FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

1. Έχω κατεβάσει το αρχείο του Patch στον υπολογιστή αλλά όταν προσπαθώ να κάνω extract βγάζει σφάλμα το Winrar. Τι να κάνω?

Αρχικά μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσεις ξανά το αρχείο διότι μπορεί να μην κατέβηκε σωστά την 1η φορά. Αν εμφανίζεται ξανά το ίδιο σφάλμα μπορείς να δοκιμάσεις να κατεβάσει το πρόγραμμα 7Zip από εδώ https://www.7-zip.org/download.html για να μπορέσεις να κάνεις extract τα αρχεία.

2. Το Patch λειτουργεί στους online αγώνες?

Όχι, τα περιεχόμενα του patch λειτουργoύν (χωρίς προβλήματα) μόνο σε offline αγώνες.


3. Εχω εγκαταστήσει το Patch, μπορώ ταυτόχρονα να παίζω online έστω χωρίς τα περιεχόμενα του Patch?

Ναι, πρέπει να τρέξεις το παιχνίδι όπως , είτε μέσα από το Steam είτε πατώντας στο αρχείο PES2021.exe.

4. Το Patch λειτουργεί μόνο σε αυθεντικό PES 2021?

Ναί, το Patch έχει δημιουργηθεί, δοκιμαστεί και λειτουργεί χωρίς προβλήματα μόνο σε αυθεντικό παιχνίδι.

5. Γιατί δεν εμφανίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα στην επιλογή ομάδων σε φιλικό αγώνα?

Πρέπει πρώτα να κλείσετε τα Live Updates. Στην επιλογή ομάδων πατήστε R3 και επιλέξτε Live Update Off.

6. Σε ποιο πρωτάθλημα θα προστεθούν οι Ελληνικές ομάδες?

Οι Ελληνικές ομάδες αντικαθιστούν τις ομάδες που βρίσκονται στο PEU League.


Credits

WeHellas Editing Team (Milenec11, YelloWolf04, Thanosmj, Chronis)

PESCY EVOWEB JUCE AND NESA 24 FOR SIDER/KITSERVER ZLAC KIT STUDIO/STADIUM SERVER/BALL SERVER/SCOREBOARD SERVER/GOALSONG SERVER MODULES SIUMING TED EDITOR DEVIL COLD 52 FTEX CONVERTOR STR EDITOR SHAWMINATOR CGPE EDITING SUITE EJOGC327 PES EDITOR Hawke MENU SERVER BALL SERVER PACK Predator002 CHANTS/TOURNAMENT ANTHEMS NFS FM HQ LOGOS FOR PES QUANGTRI78 NOVA REPLAY TRANSITION LOGO SCOREBOARDS:UNKNOWN32/SG/SPURSFAN 18/SPURSFAN07 GINDA01 INTROSERVER GUOFRAN SMOKE BOMBS FuNZoTiK ENTRANCES RAFAAM2301 AND GIANLUCA Entrances adapted for PES 2021 ALL STADIUM MAKERS

6.385 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page