top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Συνεχίζουμε τη συζήτηση για το Mode Dream Team αλλά πλέον στο eFootball 2023 εδώ >>
https://www.wehellas.gr/forum/efootball/efootball-2023-dream-team-geniki-syzitisi
Καλησπέρα στην παρέα.
Μετά από πολλά χρόνια ξαναγύρισα σε κονσόλα (ps5).
Είχα παίξει το efootball στην αρχική του μορφή για υπολογιστή και εκεί ήταν που είπα τέλος το pro για μένα.
Δεν ξέρω αν μετά από τόσα updates, έγινε καλύτερο και στον υπολογιστή, στο ps5 πάντως μου έκανε εντύπωση το ότι το σουλούπωσαν κάπως, τουλάχιστον έγινε playable και κυρίως με ανθρώπινα γραφικά κι όχι super nitendo.
Anyway, για να μην είμαι off topic, έχω ξεκινήσει dream team, έχω φτιάξει ομάδα για την ώρα αλλά είδα ότι σύντομα θα γίνει το update στο 23.
Το ερώτημα λοιπόν είναι από εδώ και πέρα να κρατήσω assets γιατί όπως λέει θα μεταφερθούν ή να συνεχίσω να χτίζω καλύτερα την ομάδα;
Γιατί όπως το άφησε να εννοηθεί η ανακοίνωση πρακτικά μεταφέρονται τα πάντα πλην παικτών που δεν θα έχουν τα δικαιώματα.
https://www.reddit.com/r/eFootball/comments/wtve61/game_slows_down_my_controlled_player_so_i_dont/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Διαβάστε τα σχόλια παίδες. Τις τελευταίες ημέρες απλά δεν παίζεται το παιχνίδι, το σκριπτ είναι από άλλο πλανήτη, δεν μπορώ να παίξω ούτε καν εναντίον του υπολογιστή, ξέρω ότι αύριο μεθαύριο ή ξέρω γω την άλλη βδομάδα θα ξαναπαίζεται καλύτερα αλλά με κούρασε αυτό το πράγμα, με κούρασε πολύ και προσωπικά το παρατάω μετά από 25 χρόνια και μέχρι η ΚΟΝΑΜΙ να παραδεχθεί επίσημα την ύπαρξη του σκριπτ και να ζητήσει δημόσια συγνώμη, δηλαδή ποτέ. Θα παίζω άλλου είδους παιχνίδια και αν θέλω ποδοσφαιρακι θα παίζω pes2018 ή μην σου πω το 2016 και τέλος.
Δείτε και το παρακάτω βίντεο παίδες, είναι πλήρως σχετικό και τα εξηγεί τέλεια και σε βάθος γιατί το κάνουν αυτό όλες αυτές οι εταιρείες:
Είναι κρίμα εμείς να χαλιομαστε και να βγάζουμε τον καρκίνο και οι κωλοεταιρείες αυτές να βγάζουν ένα σκασμο λεφτά από τον καρκίνο μας...
και κατι αλλο δεν εχει αλλες ομαδες το παιχνιδι τι εχει γινει φετος
παιδες μια ερωτηση πως να βγαλω αυτο το στρογγυλλο απο καθε παιχτη
@villa Σε πέτυχα ρε αλάνι και παίξαμε αντίπαλοι online divisions, τις μεγάλες ώρες εννοείται 😉:
Χάλια ήταν το κωλοπαίχνιδο, input delay και κουλά όλη την ώρα, δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα, αλλά δεν φταίει κανείς άλλος, εμείς φταίμε που παίζουμε αυτό τον κινέζικο εμετό για παιχνίδι και δεν το έχουμε ακόμα διαγράψει! 😋😂
Hint για όσους παλεύουν σε μεγάλες κατηγορίες αλλά όχι div1. Καθώς αν είσαι div1 τις περισσότερες φορές σου τυχαίνει μέχρι div3 (σπάνια παρακάτω, γενικά ο κανόνας είναι +-2 κατηγορίες) αμέσως μετά την αλλαγή της season που όλοι πέφτουν 3 κατηγορίες, θα σας πρότεινα να περιμένετε και να παίξετε τα εβδομαδιαία events μέχρι οι div1 να ανέβουν πάλι εκεί, ώστε τουλάχιστον να μπορείτε να πάτε άνετα μέχρι την 3 χωρίς θέμα.
Εγώ πχ τώρα που είμαι πάλι 4, προτιμώ να παίξω τις σερί 3 νίκες (τα άλλα τα πήρα όλα χτες) για τις επόμενες ημέρες μέχρι να τα καταφέρω, τελευταία φορά τα κατάφερα με την 3η, και μετά να ξεκινήσω το league να ανέβω κατηγορίες.
Ενταξει,κ μένα ΜΕ ΠΗΓΕ (δε λεω πηγα-διοτι με πήγε στην 5τωρα)τραίνο στην 3 κ από κει κ μετά ούτε μια νικη-κ οι μισοί div5-6 με ταβάνι την 4κ 5 κάποιοι αλλά γίναν αισχη ,πολλά αισχη!!δηλ κάθομαι αργά το βράδυ να πιω μια μπυριτσα κ να απολαύσω ματσάκια τα καλοκαιρινά βράδυα κ μου γυρίζουν τα μυαλά,κ καπνίζω κ παραπάνω από τα νεύρα μου....έλεος!(κ μιλάμε τώρα για ιούς κλπ-καρκινο θα πάθουμε στα 50κοντα -θεος φυλάξει)....
Εγώ έχω φτάσει μέχρι d2, έπαιξα την πρόκριση για την d1 στο τελευταίο ματς και ήθελα μόνο νικη, όπου πέτυχα τυπο d1, έφαγα ένα γκολ από ρεμπαουντ στο 5', ισοφάρισα στο 56' και έχασα 3 ευκαιρίες να το γυρίσω, η τελευταία στο 87', όπου σε κενή εστία ο λεβα το έστειλε δοκάρι, και στην αντεπίθεση ο αντίπαλος βγήκε από δεξιά, σουταρε από πλάγια με σαλάχι, ο τερματοφύλακας μου απέκρουσε και ο μπαπε του το κάρφωσε σε κενή εστία και πάλι από ρεμπαουντ ενώ οι αμυντικοί μου κοίταζαν σαν γίδια. Έχασα 2-1 και έμεινα d2, όμως στην συνέχεια υποβιβάστηκα πρώτα σε d3 και στα καπάκια d4 και τώρα παίζω χαλαρά με την ΑΙ, είμαι και σε διακοπές στο χωριό και δεν είμαι για πολλές τσιτες.
Για την τιμή των όπλων προσπαθώ Ν α πάω d1, αλλα έχει μεταπτώσεις.. Πάω d2 παίζω με ρίχνει d3, μπορεί να μην κρατηθώ στην d3 και να πάω d4 μετά ανεβαίνω εύκολα d2 και μετά πάλι με ρίχνει κατηγορία αντί να ανέβω d1 η να παραμείνω έστω d2..Κ μετά ανεβαίνω d2 πάλι.. Ασανσέρ Δλδ.. Χτίζεις σερί νικών εύκολα και παραμένεις αήττητος και μετά αντιστρέφεται η κατάστασή και χάνεις.. Εξακολουθείς να Χανεις απ άτομα με χειρότερα ροστερ δίχως χημεια χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις κιόλας.. Η παίζεις με άτομο που είναι στις μεγαλες κατηγορίες και σε γλενταει... Μια αιτία είναι ότι σε προδίδει το παιχνίδι αφού δεν έχει καλό μηχανισμό άμυνας και το σκορ ξέφευγει.. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν εξαρτάται απ σενα αποκλειστικά σε ποια κατηγορία θα είσαι, αλλά τι αποφασίζει η κονάμι
Φαγώθηκε ο γιος μου να δει το παιχνίδι που "ο μπαμπάς ολο βρίζει"... Του ειχε μείνει από πέρυσι (απο τα 5 του) η ρουλέτα του 21, και επειδή είχα 1.2m μαζεμένα απο τότε που το παράτησα, ήθελε Μεσι και Μεσι του πήρα 🙂 . Καλός ο κοντός αλλα το παιχνίδι εμετικό όπως το άφησα. Ανέβηκα απο 7 που με είχε ρίξει στην 5 αλλα με τον φίλο ΚΟΡΩΝΑ που μας κόλλησε η πεθερά απο τη Δευτέρα ο μικρός και απο Τετάρτη οι υπόλοιποι, δε μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας οχι efootball να σπάσουμε πλάκα... Υ.Γ. Παιδιά προσοχή, ειναι πολύ ύπουλο μπουρδελο αυτός ο ιός. Οποιον ακούω πλέον να μου λέει μια απλή ίωση, ένα συνάχι, κτλ, θα τον στέλνω στο διαολο και θα κόβω κάθε σχέση μαζί του. Μας έχει σκίσει και είμαστε και 3πλα εμβολιασμενοι (εκτός του παιδιού που δεν του το κάναμε συνειδητά).
Κ εγώ απ div 5 πήγα div 3 εύκολα κ έχω 2 στα 2 στην div3 μέχρι τώρα.. Ανέβηκα γιατί περιοριστηκε το input lag μετά απ κάποιες ρυθμίσεις που έκανα.. Αλλά δεν έχει εξαλειφθεί ειναι πρόβλημα της κονάμι ξεκαθαρα και εάν δεν διορθωθει δεν εντελώς δεν έχει αξία να παίζεις
Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ασχολήθηκα Δευτέρα - Τρίτη ξανά με την ομάδα κι ανέβηκα από div6 στην div2 για πλάκα στη κυριολεξία, χωρίς καμία ήττα και με παθητικό τερμάτων μόνο 3 γκολ. Ό,τι επιχειρούσα έπιανε. Αδιανόητα πράγματα..
Προηγουμένως είχα παίξει όλα τα κυπελλάκια vs ΑΙ και το challenge 1vs1, όπου και σε αυτό τα πήρα όλα με νίκες σερί. Αργότερα είδα ότι στα objectives χρειάζεται 5 challenge ματς για να σου δώσει 10χίλιαρο trainer και έπαιξα άλλο ένα (είχα τελειώσει το challenge με 4 σερί νίκες), όπου έκανα τη πρώτη ήττα από έναν υπερηχητικό Άγγλο με 5-2.
Έχω σταθεί τυχερός πολύ και με τα γυρίσματα τελευταία... Πριν καιρό ήθελα μόνο τον Άρνολντ από τους featured που είχε, λέω ας γυρίσω μια φορά... μπαπ Άρνολντ! Την άλλη φορά με την Ατλέτικο ήθελα μόνο Lodi και τσααακ με τη μια ήρθε.. Τη Δευτέρα ήθελα μόνο Μέσι και κανέναν άλλο, γυρίζω μια, μπαπ ο κοντός! Μιλάμε για τρελή τύχη. Πριν καιρό επίσης που έδινε τσάμπα γύρισμα στους Real Madrid Legends μου ήρθε Μακελελέ, τον οποίο επίτηδες δεν του ανέβασα το playing style ενώ τον τερμάτισα σε στατιστικά (97 overall) και μάλλον τον έκαψα..
Από gp βρίσκομαι στα 2 μύρια και 600 χιλιάρικα περίπου (δεν χαλάω λεφτά καθόλου, βολεύομαι με ό,τι έχω από παίκτες/προπονητές). Αγόρασα όμως Joao Cancelo με 300 χιλιάρικα για να κλείσω τη τρύπα του πάγκου στα πλάγια μπακ (είχα Di Lorenzo 4*, πολύ τίμιος), βάζοντας και εκεί ένα καθαρό 5*. Τον έφτασα 96 overall και τον βλέπω τελικά για βασικό σιγά σιγά.
Άντε να δω στην div2 τι ξύλο θα φάμε...
Τελικά μπορούμε να σβήσουμε κάποια από τα 10 gameplans που μπορούμε να φτιάξουμε; Δεν βρίσκω κάτι.
Άρχισε να εμφανίζεται και ο Messi στους featured. Έριξα 300 χρυσά που είχα αλλά δυστυχώς δεν έκατσε. Τον ηθελα διακαώς. Βέβαια μου έκατσε Mbappe δεν παραπονιέμαι, αλλά με διαφορά ήθελα τον κοντό. Τώρα έχω 400k και μου μένουν 700k για να τον πάρω.
Εγώ πάντως με μια προσθήκη lobby για φιλικά θα ήμουν ευχαριστημένος αυτήν την στιγμη ,κάτι που θα έδινε άλλο νόημα στα καλοκαιρινά βράδυα μας..μακρυά από την τοξικότητα του ονλαιν.....κ μπορεί στο μέλλον να έχωνα κ κάνα ψιλό μια που θα είχαμε "κόντρα"!
οκ παιδια τελος, δεν επρεπε να αντιδρασω
Ζητω συγνωμη απο ολους
Ημουν λαθος
Παρακαλω τους mod να αφαιρεσουν τα επιθετικα μου σχολια
(δεν τα αφαιρω εγω για να μην θεωρηθει εκ του πονηρου )
Επίσης, το θέτω έτσι αόριστα, γτ δεν έχω καμία όρεξη για προσωπικούς διαξιφισμούς. Ένα ρισπεκτ από μένα στον @villa γιατί δέχτηκε μια απρόκλητη κ αδικαιολόγητη φραστική επίθεση, προς το πρόσωπό του κ το προσπέρασε χαλαρά κ ψύχραιμα, μπράβο του, γιατί δεν του το είχα...🙂
Κ τέλος,δεν μπορώ καν να διανοηθω αυτή τη λογική, ότι όποιος δεν έχει βάλει λεφτά φέτος στο καζίνο της ΚΟΝΆΚΙ, δεν δύναται να ομιλεί... Πραγματικά αδιανόητο.Δηλαδη κάποιος που παίζει το προϊόν, δε θεωρείται πελάτης, δεν εσκαγε τα 50αρικα στα δισκάκια 20 χρόνια τώρα???
Κ στην τελική ούτε έκλεψε κανένας το παιχνίδι, ούτε διάρρηξη έκανε. Η εταιρεία το έδωσε δωρεάν, μην τρελαθουμε κιόλας..... Ο κόσμος ίσα ίσα που ζητά να πληρώσει κιόλας , όπως παλιά, αρκεί τουλάχιστον να δει κάτι πλήρες, ή κάτι με προοπτική, όχι μισό-τελειωμενα ψέματα επί ψεματων.
Μην τρελαθουμε κιόλας, τι είμαστε ραγιάδες?
Αφαιρεσαν το κυπελλακι με τα xp καθως και σχεδον ολες τις λιστες με feature παικτες για καποιο ανεξηγητο λογο
σε αυτους τους τυπους δεν εχει πει κανεις η δεν εχουν διακρινει οτι αυτο το ρδελο που εχουν φτιαξει εχει input lag δηλαδη εχει delay στην ενεργεια που θες να κανεις η κανει καποια αλλη ενεργεια που δεν θες εσυ και οταν εχει delay οι παιχτες κανουν κινησεις ακυρες......και αυτος ο τυπος delay ειναι ξαφνικος και δεν μπορεις να το χειρηστεις.....τις τελευταιες ημερες καθε μερα το ιδιο πραγμα delay...οχι να το βγαζουν τσαμπα πρεπει , αλλα να σε πλήρωνουν θελει για να παιζεις αυτο το ρδελο