Σε αυτό το Topic μπορείτε να κάνετε προτάσεις για παίκτες και προπονητές.
top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Ψάχνω CMF, box to box κατά προτίμηση, και πλέον άλλαξαν τιμές και στατιστικά. Είμαι ανάμεσα σε Goretzka, De Jong και Barella. Με βλέπω για τον τελευταίο να πηγαίνει, λόγω δυναμικής να ανέβει 6-7 levels παραπάνω. Για πείτε γνώμες. Γενικά δεν θα τον έχω βασικό, εκεί αν το βελάκι το επιτρέπει έχω Ikone ως AMF απλά στην ανάγκη τον γυρνάω CMF για τον box to box.
Αντί να πάρω μπενζεμα πήρα τον λέβα κ κλαίω το 5αστερο που σκότωσα (αφού τον είχα κ πέρυσι κ κάτι δε μου άρεζε-ακριβώς τα ίδια με τον τερματισμενο Μίλερ)
Λέβα ή Μο Σαλαχ ; Μονο σοβαρές προτάσεις παρακαλώ. Εχω: Κριστιανο, Μπεν Γεντερ, Νουνιεζ
Ben Yedder μεγάλος παστελωτής στο fifa. Αν είναι κι εδώ έτσι σίγουρα θα τον αγοράσω. Είναι και super-sub.
hernandez - pepe οτι καλυτερο εχω παιξει στα cb ( θα εβαζα κ rudiger μεσα ) o ben yedder ειναι οτι πιο κοντινο σε romario εχω παιξει ..
Τον Mertens τον δοκίμασε κανενας ρε σεις? Τον σκέφτομαι, γρήγορος κοντός φτηνός κλπ
Έχω hazard αριστερά (τον βάζω κ EM με 90 κ είμαι πολύ ευχαριστημένος)!
πηρα ετσι για πλακα τον umtiti της Barcelona 15.000κ εχει τσαμπα...με 1000 ποντους προπονησης εχει παει στο 79 απ το 74 που ηταν..και θα ανεβει ακομη περισσοετερο.....σε κανονικες μεταγραφες dybala τερματισμενος στο 94 καλος και παιζει αρκετες θεσεις......και rudiger καλος μεχρι τωρα 90 overall..φετος ο romario ειναι ο καλυτερος romario απ οποιοδηποτε αλλο προ......δεν νομιζω να υπαρχει φετος καλυτερος επιθετικος απ αυτον
Πήγα πριν να πάρω τον Di Maria αλλά βλέπω έχει Α, ε λέω κάτσε όταν αλλάξει να δούμε (κ μένα ο Sanchez A έχει γι αυτό κάνει παπάδες-μιλάμε το πως ξεφεύγει δε λέγεται)
Neymar με 490k μονο; Μήπως είναι τελικά πολλά τα 1.1m για Λίο;
Οσοι ξερετε απο mobile version για πειτε πως γινεται καθε χρονο στην αλλαγη της σεζον ? σας αφηνει να κρατησετε (καποιους) παικτες ? τα gp ? τα χρυσα ? προπονητες ? legends ?
(απο εκει θα καταλαβουμε τι προκειται να γινει το Σεπτεμβριο όποθυ σιγουρα θα μπει το game pass με προπαραγγελιες πακετων , offline κλπ )
τοσο καλος ο κιεζα ρε παιδιά? ελεγα τον μανε να παρω οπου τον βλεπω με καρπαζωνει
για εμενα απο αυτους που μεχρι τωρα εχω δοκιμασει
παγιετ,μπορω να πω ο αγαπημενος μου.
αζαρ,παικτης που εχει το γκολ και βρισκεται εκει που πρεπει.
auba,απλα μηχανη γκολ.
φρεντ,για αρχικη ομαδα ειναι οτι πρεπει,κανει αθορυβη δουλεια,κυριως σε πασες.
αμυντικους\τερμα δεν βαζω γιατι ειναι τετοια η δομη του παιχνιδιου που δυσκολα θα κανει καποιος την διαφορα.
παικτες που δεν μου αρεσαν
μιλερ,μπορει να ηταν 90αρης αλλα εμενα δεν με βολεψε καθολου,γενικα χαμενος στο γηπεδο.
μαξιμιν,σφαιρα αλλα μεγιστος χασογκολης.
μπειλ,τιποτα το σπουδαιο,πιθανων να ειναι λιγο καλυτερος σαν επιθετικος.
καλχανογλου,ενας ακομα που δεν με βολεψε,περισσοτερο μπερδευε την αναπτυξη και δεν τον εβρισκα στην θεση του σχεδον ποτε.
------------
περασαν και αλλοι παικτες,κυριως απο τις ελληνικες ομαδες,θα σταθω σε 3 μονο,
παπασταθοπουλος,καλος να κοβει,τραγικος να πασαρει σε παικτη στα 3 μετρα/
παλασιος,παικτης εκπληξη ειδικα οταν παιζει 2ος επιθετικος, ειχε πολυ ευκολα το γκολ.
διουδης,κερβερος που λεμε,μπορω να πω οτι ακομα και τωρα τον προτμω περισσοτερο απο τον σμαιχελ,ο διουδης νομιζω εχει τα καλυτερα στατς στους τερματαδες των 10.000.
Ο Ντι Μαρία ειδικά, για τα λεφτά του είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!
Αφού φέτος χρειάζεται ταχύτητα, ε τότε ταχύτητα..
70k τον πήρα... Μαζί με upamecano αποτελούν το δίδυμο πισω(87 κ 89 βγάζουν αντίστοιχα προς το παρών)
παιδιά αυτοντο συμβολαιο έκπληξη ειναι για αυτα μονο που μας δειχνει η τα κραταμε για αλλους παιχτες πιο μετα ή χανονται?
ακομα ο στερλινγκ τι λεει αξίζει αγορά? πηρα μαρκινιος και εντερσον ελεγα να παρω και τον ροντρι να κλεισω με μπεκαμ το κεντρο τι λετε? ο ιντζακι που μου ηρθε λεει τιποτα?
guerreiro με διαφορα κατα την γνωμη μ το καλυτερο φθηνο CMF ! in game στρίβει κομμάτια εχει πασσαρα και τρομερο σουτ και στημένα ( τσεκαρετε καρτελες )! Το μοναδικο αρνητικο ειναι οτι ειναι κουτσος απο το δεξι ποδι .
Εγώ πήρα Hakimi.. Φοβερός κε προοπτική για μεγάλα πράγματα!!!
Σοβαρός υποψήφιος για τρεχαλατζής ακραίος είναι ο Son. Ναι μεν 300 χιλιάρικα, όσο ο Mane, αλλά με σαφώς ανώτερο offensive awareness και σχεδόν ίδιο με το acceleration, που αυτά πάνε πακέτο. Ίσως ο Vinicius Junior να είναι καλύτερος αλλά θα αργήσει αρκετά περισσότερο να ανέβει τα επιπλέον 16 levels. Το επιπλέον μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως οι LMF/RMF αν τους βάλεις LWF/RWF κερδίζουν λίγο στο overall.
Το ίδιο παίζει με DMF ως CB, οπότε ίσως για να πας για το max potential ίσως να αξίζει να βάλεις DMF στο κέντρο της άμυνας. Θέλει ψάξιμο να βρεθούν τα διαμάντια βέβαια.
ΥΓ: Παραδοσιακά παίζω 4-2-1-3 ή γενικά σύστημα με LWF/RWF και ποτέ με LMF/RMF.
Αν θέλετε GP να δείτε και τα divisions. Είναι εύκολο να ανέβεις στα πρώτα, ως πολύ εύκολο, πιστεύω μέχρι το 6 φτάνουν όλοι. Από το 5 και μετά ζορίζει λίγο, ειδικά αν δεν έχεις καλή ομάδα. Εγώ έχω πάει λίγο τρένο μέχρι την 3 αλλά δεν ξεκίνησα ακόμα. Δίνει και xp trainers οπότε τώρα είμαι έτοιμος να φέρω 1 ακόμα μεγάλη μεταγραφή, αλλά θα περιμένω και το update αύριο να δω και το εβδομαδιαίο form. Φυσικά και όλα τα άλλα events που θα βγουν από αύριο.
On topic, efootballdb.com σας δείχνει και καλά το potential των παιχτών για rating σε max level, που δεν το παίρνεις 100% γιατί πάει με την λογική των προηγούμενων, αλλά μπορείς εύκολα να βρεις τα διαμάντια εκεί με προοπτική. Και φυσικά να τους ανεβάσεις ακριβώς όπως θες. Σε συνδυασμό με pesmaster βρίσκεις φτηνά διαμαντάκια, όπως τον Νιγηριανό Tosin https://www.pesmaster.com/a-tosin/efootball-2022/player/133474/
Παραδοσιακά η Νιγηρία είναι εγγύηση στους τρεχαλατζήδες, από εποχές Αμοκάτσι την αγαπάμε.
Βέβαια εγώ ότι αγοράζω σε μικρούς ή μέτριους παίχτες κοιτάω να έχουν το super sub skill, να έχει νόημα να τους βάλω αλλαγή του μελλοντικού μου μαυρόμπαλου όταν έρθει η ώρα.
Για αρχή πήρα Μπισάκα για δεξί μπακ. Σκέφτομαι να μαζέψω 50k ακόμη για να πάρω Ομπαμεγιανγκ. Όσες φορές τον πέτυχα ήταν πραγματική απειλή και είναι και σχετικά φθηνός.