top of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
bottom of page
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν
Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Επειδή κινδυνεύω, αν δεν έχω ήδη, να γίνω γραφικός, τέρμα για μένα το τοξικό μπουρδελο. Είμαι 48 χρονών μ@λ@κας κι έχω σαφώς πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ απο κάτι που μου ανεβάζει πίεση νευρικής φύσης στο 17... Είναι φουλ ψυχοφθορο και τοξικό ακόμα κι αν το γνωρίζεις ότι συμβαίνει, να αντιμετωπίζεις αυτό το πράγμα επειδη ετσι πρέπει και γουστάρει η αποτυχημένη (αποδεδειγμένα) τα τελευταία χρόνια ΚΟΝΑΜΙ. ΔΕΝ μπορώ ρε φιλε, δεν την παλεύω άλλο και σοβαρά περα απο την πλάκα που κάνω συνήθως, τελείωσε για μένα. 3 ματς φουλ σκριπτ με 1 νίκη λόγω πλήρους ανικανότητας και διαφοράς δυναμικότητας με τον άλλο με γκολ στο 85-86, 1 ισοπαλία αντι για ειλικρινά νίκη μου τουλάχιστον με 5 γκολ διαφορά και μια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ήττα με rage quit στο 0-2, που αν ανεβάσω το βίντεο θα φρικαρουν και οι πλεον συγκρατημένοι, με 0-1 με τη σεντρα με 3 πασες με κοκαλωμενους παίκτες μου και τέρμα, καπακι 3πλη απόκρουση του, δοκάρι, αντεπίθεση του και αυτογκόλ μετα απο τη γελοιοδεστερη καραμπόλα που έχω δει σε αυτό το "ποδοσφαιρακι". ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ραντεβού το Σεπτέμβρη με FIFA23 που θα ειναι και συλλεκτικό.