Home
Downloads
Forum
eFootball DB ▼
Contact
More
Μεταφορά του WeHellas Forum σε νέα πλατφόρμα
Τα δεδομένα από το προηγούμενο Forum δεν μπορούν να μεταφερθούν Θα πρέπει να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό εδώ
Συνεχίζουμε τη γενική συζήτηση για το eFootball εδώ ...
Δείτε το Launch Trailer
Καλησπέρα σε όλους.
Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ και δε δεχόταν τα στοιχεία εισόδου μου, οπότε έφτιαξα νέο λογαριασμό, (με το ίδιο mail).
Τέλος πάντων, αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με το παιχνίδι, μετά την πρώτη κρυάδα που είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε ως eFootball.
Προσωπικά 2 πραγματάκια θέλω από το παιχνίδι, offline πάντα, γιατί παίζω με φίλο που έρχεται σπίτι μου και το "στήνουμε", πολλά χρόνια τώρα...
Από το κλασσικό PES 2006 τουλάχιστον, (αν όχι πιο πίσω!)
1. Να μπορώ να παίξω Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (φιλικό)
2. Να μπορώ να παίξω κάποια διοργάνωση, (αδιάφορο ποια θα είναι αυτή, αν θα είναι έτοιμη ή θα πρέπει να επιλέξουμε εμείς τις ομάδες, κλπ.)
Οι ομάδες όμως θέλω να είναι οι κανονικές, με τους παίκτες που έχει αυτή την σεζόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες έστω με πληρωμή;
Αν όχι, γνωρίζετε αν θα προστεθούν στο μέλλον;
Καλησπέρα σε όλους.
Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ και δε δεχόταν τα στοιχεία εισόδου μου, οπότε έφτιαξα νέο λογαριασμό, (με το ίδιο mail).
Τέλος πάντων, αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο με το παιχνίδι, μετά την πρώτη κρυάδα που είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε ως eFootball.
Προσωπικά 2 πραγματάκια θέλω από το παιχνίδι, offline πάντα, γιατί παίζω με φίλο που έρχεται σπίτι μου και το "στήνουμε", πολλά χρόνια τώρα...
Από το κλασσικό PES 2006 τουλάχιστον, (αν όχι πιο πίσω!)
1. Να μπορώ να παίξω Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (φιλικό)
2. Να μπορώ να παίξω κάποια διοργάνωση, (αδιάφορο ποια θα είναι αυτή, αν θα είναι έτοιμη ή θα πρέπει να επιλέξουμε εμείς τις ομάδες, κλπ.)
Οι ομάδες όμως θέλω να είναι οι κανονικές, με τους παίκτες που έχει αυτή την σεζόν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.
Υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες έστω με πληρωμή;
Αν όχι, γνωρίζετε αν θα προστεθούν στο μέλλον;